Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(gėliukas @ 2012 11 05, 12:57)
dėkui  4u.gif  aš nusižiūrėjus kol kas Lago Taurito, nes ne visuose su trim vaikais talpina  doh.gif

Taip,puse Lago Taurito viesbucio turi seimyninius didziulius apartamentus,tai jums butu labai gerai. Mano penkiamete isvis nenorejo niekur keliauti, tik mirkti tuose baseinuose,tai teko pasipykti siek tiek smile.gif Daug ivairiu ciuozyklu ten visokio amziaus vaikams smile.gif
Atsakyti
dar vienas klausimas biggrin.gif

ar ten tikrai taip žalia aplink viešbučius, sodai, kaip rašo? ar yra kur pasivaikščiot, parduotuvėlių aplink pačia Taurito įlanką?
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 05, 13:09)
dar vienas klausimas biggrin.gif

ar ten tikrai taip žalia aplink viešbučius, sodai, kaip rašo? ar yra kur pasivaikščiot, parduotuvėlių aplink pačia Taurito įlanką?

Na prisodinta geliu ten, bet pasivaikscioti tai nelabai idomu. Parduotuveles yra Lago Taurito viesbutyje smile.gif
Atsakyti
dėkui už info 4u.gif mums pats tas būtų thumbup.gif bet reikia paie tėvus pamislyt,jiems gerai būt promenada ir pan., bet daugiau tokių viešbučių už tokią kainą priimtiną neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 05, 15:57)
dėkui  4u.gif  aš nusižiūrėjus kol kas Lago Taurito, nes ne visuose su trim vaikais talpina  doh.gif

biggrin.gif mano drauge doh.gif tik as kol skrydzio bilietu neturiu, viesbucio neziurineju, bet jau atsizymejau si 4u.gif

ir klausimas, nebus salta sausi? g.gif mes kai buvom sausio gale Lanzerotej, nu norejosi siltesnio oro, plius dar vejas nemazas, tai dabar mastom i GK lekti koki kova, idomu kaip tokiu laiku oras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 11 05, 16:22)
biggrin.gif  mano drauge doh.gif  tik as kol skrydzio bilietu neturiu, viesbucio neziurineju, bet jau atsizymejau si 4u.gif

ir klausimas, nebus salta sausi? g.gif  mes kai buvom sausio gale Lanzerotej, nu norejosi siltesnio oro, plius dar vejas nemazas, tai dabar mastom i GK lekti koki kova, idomu kaip tokiu laiku oras rolleyes.gif

biggrin.gif

mes kasmet sausį taikom, nes vasarį kovą karnavalas, kainos kyla, tai normaliai, aišku ne Turkija vasarą, bet užtenka šilumos, vakare vėsiau smile.gif virš 20 vis tiek būna ax.gif jei sausį skrisit, gal susimatysim ten pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 11 05, 12:53)
Gyvenom Lanzarote H10 Princess. Viesbutis yra paciame Playa Blanca miestelio centre. Aplink daug kavinukiu, grazi promenada. 3 auksto kambariai atnaujinti, gyvenom Superior kambaryje, jam priklauso Privilege kambarys su nemokamu inetu, kava, gerimais, uzkandziais, alkoholiu ir t.t. Gyvenant paprastuose kambariuose, iejimas i si kambari kainuoja 22e zmogui para.
Foto ir aprasymas sio viesbucio cia

Aciu,Elvita 4u.gif tik dabar mano vyras pradeda parintis,kad nesusaltume sausy Lanzarotej biggrin.gif Tenerifej buvom dukart tuo metu,ten pietinej daly visada silta,nes Teide sulaiko debesis is Europos,o va kazin kaip orelis Lanzarotej tuo metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 05, 16:46)
Aciu,Elvita 4u.gif tik dabar mano vyras pradeda parintis,kad nesusaltume sausy Lanzarotej biggrin.gif Tenerifej buvom dukart tuo metu,ten pietinej daly visada silta,nes Teide sulaiko debesis is Europos,o va kazin kaip orelis Lanzarotej tuo metu g.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif Nzn, nes mes buvom kovo pradzioje, tai buvo silta.
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 11 05, 13:22)
biggrin.gif  mano drauge doh.gif  tik as kol skrydzio bilietu neturiu, viesbucio neziurineju, bet jau atsizymejau si 4u.gif

ir klausimas, nebus salta sausi? g.gif  mes kai buvom sausio gale Lanzerotej, nu norejosi siltesnio oro, plius dar vejas nemazas, tai dabar mastom i GK lekti koki kova, idomu kaip tokiu laiku oras rolleyes.gif

mes buvom pernai sausio gale GK. Temperatura svyravo tarp 24-28C.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 11 05, 14:20)
na jusu kelione rimta ir seimynine..

mes paprasciau 2 asmenys, porai savaiciu pasiziureti koks grozis ta GK, tik klausimas ar lapkriti ir gruodi ten to grozio bus.?

Zinoma kad bus smile.gif , silta, gera...
Papildyta:
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 05, 15:48)
kiek supratau aplink patį vandens parką keli viešbučiai to pačio tinklo išsidėstę  g.gif

Taip smile.gif nors ir ne manes klauset... mirksiukas.gif

Dar yra Tauro ilanka ir miestukas, o cia Taurito.
Papildyta:
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 05, 16:14)
dėkui už info  4u.gif  mums pats tas būtų  thumbup.gif  bet reikia paie tėvus pamislyt,jiems gerai būt promenada ir pan., bet daugiau tokių viešbučių už tokią kainą priimtiną neradau  doh.gif

Na jei tik del pasivaiksciojimo, tai turint masina (arba tas pats taksi kainuos keleta EUR) nera bedu, uz keleto kilometru Puerto de Mogan, ten tikrai yra kur pasivaiksciot, parduotuviu, kaviniu kiek norit. mirksiukas.gif Nebutina juk visus vakarus vien viesbutyje sedeti. Plius ziemos menesiais anksciau ir temsta, na nebent prie naktinio apsvietimo norisi pasivaikcioti labiau.

Na cia tik mano patarimas. mirksiukas.gif O jei tinkama ir gera kaina viesbuti radot, cia tikrai didelis privalumas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 05 lapkričio 2012 - 17:40
QUOTE(JM @ 2012 11 05, 15:50)
čia mėnesiui 5 asmenims  g.gif kaip suprantu 2 suaugę ir 3 vaikai?

taip mėnesiui mūsų šeimai. Daug ar mažai? Aš kai palyginu tą agentūros kainą savaitei, kur tik skrydis ir gyvenimas už didesnę sumą, tai man atrodo, kad sumoj gerai gaunas patiems organizuojantis:) Kiek jūs išleidžiat?
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 05, 20:06)
taip mėnesiui mūsų šeimai. Daug ar mažai? Aš kai palyginu tą agentūros kainą savaitei, kur tik skrydis ir gyvenimas už didesnę sumą, tai man atrodo, kad sumoj gerai gaunas patiems organizuojantis:) Kiek jūs išleidžiat?

10000lt menesiui? Cia nerealiai mazai g.gif mes vasara su vaikais maljorkoje savaite laiko buvom,7000lt sumokejom uz viska. Tiesa, maisto nesigaminom, bet savaite, tai ne menesis g.gif Beje, keliavom savarankiskai su rainiukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 05 lapkričio 2012 - 21:39