Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(gėliukas @ 2012 11 05, 12:17)
aš irgi šitus seku sausiui  ax.gif
)
mes sausio 25 pirkom smile.gif grįžimui vasario 27, bet jau per Barceloną. 5 asmenims su visais mokesčiais visi bilietai kainavo 2700 lt.
Atsakyti
O man dar labai idomu koki biudzeta reikia tureti norint aplankyti GK?

Ir dar klausimas: jeigu jau geriausias budas nuomuotis automobili tai ar imanoma su palapine pernakvoti tuose papludimiuose?? nu man cia kilo tokia ideja, kam ten grizineti i viesbucius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 05 lapkričio 2012 - 13:04
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 05, 13:36)
)
mes sausio 25 pirkom smile.gif grįžimui vasario 27, bet jau per Barceloną. 5 asmenims su visais mokesčiais visi bilietai kainavo 2700 lt.

Mes sausio 11-27 žiūrim,tik kaina skyscanners rodo 3100 tik dat nežiūrėjau ar su mokesčiais...
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 11 05, 13:50)
O man dar labai idomu koki biudzeta reikia tureti norint aplankyti GK?

Ir dar klausimas: jeigu jau geriausias budas nuomuotis automobili tai ar imanoma su palapine pernakvoti tuose papludimiuose?? nu man cia kilo tokia ideja, kam ten grizineti i viesbucius smile.gif

savaime suprantama, kad viskas labai priklauso nuo norų. Kur norėsit gyvent, kur valgyt, pramogaut, auto nuomositės ar ne. Mes planuojam tiltp į 10 t su viskuo, t.y. lėktuvo bilietai, auto nuoma mėnesiui, apartamentai, maistas (gaminamės patys ir kartais kavinės), pramogos mums su vyru (vyras buriavimo inventorių nuomojas) ir vaikams ir kt. Atpstogausim mėnesį. Manau, kad tai tikrai nedidelė kaina palyginus su agentūrų siūlomom lainom. Mūsų šeimoj tik už skrydį ir gyvenimą be maitinimo savaitei pasiūlė už 12 t. čia Tenerifėj. GK dar brangiau.
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 05, 13:12)
savaime suprantama, kad viskas labai priklauso nuo norų. Kur norėsit gyvent, kur valgyt, pramogaut, auto nuomositės ar ne. Mes planuojam tiltp į 10 t su viskuo, t.y. lėktuvo bilietai, auto nuoma mėnesiui, apartamentai, maistas (gaminamės patys ir kartais kavinės), pramogos mums su vyru (vyras buriavimo inventorių nuomojas) ir vaikams ir kt. Atpstogausim mėnesį. Manau, kad tai tikrai nedidelė kaina palyginus su agentūrų siūlomom lainom. Mūsų šeimoj tik už skrydį ir gyvenimą be maitinimo savaitei pasiūlė už 12 t. čia Tenerifėj. GK dar brangiau.

na jusu kelione rimta ir seimynine..

mes paprasciau 2 asmenys, porai savaiciu pasiziureti koks grozis ta GK, tik klausimas ar lapkriti ir gruodi ten to grozio bus.?
Atsakyti
Labas,maciau,kad snekejot apie Taurito. As ka tik is ten grizau. Buvau 10 naktu (2012 10 23- 2012 11 02) Paradise Valle Taurito viesbutyje 4* AI. Labai geras viesbutis, geras maistas, baseinas, salia vandens parkas nemokamas. Vakare labai patiko mini disco vaikams smile.gif Buvom issinuomave masina visoms atostogoms. Iki Puerto de Mogan 5 min. kelio. Buvo karsta,bet buvo ir lietaus. Jau trecia karta keliaujam i Kanarus tokiu metu,ir kaskart sakau,kad niekad nebeskrisiu ten nuo spalio vidurio del lietaus,bet anksciau vis neiseina.
Atsakyti
QUOTE(vikeee @ 2012 11 05, 15:26)
Labas,maciau,kad snekejot apie Taurito.

o ten tų Taurito keli yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 05, 12:36)
o ten tų Taurito keli yra?  smile.gif

GK yra vietove Taurito,kurioje yra 3 Paradise grupes viesbuciai: Costa Taurito, Lago Taurito, Valle Taurito ir dar pora Princess grupes viesbuciu.
Atsakyti
QUOTE(vikeee @ 2012 11 05, 15:39)
GK yra vietove Taurito,kurioje yra 3 Paradise grupes viesbuciai: Costa Taurito, Lago Taurito, Valle Taurito ir dar pora Princess grupes viesbuciu.

kiek supratau aplink patį vandens parką keli viešbučiai to pačio tinklo išsidėstę g.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 05, 12:12)

čia mėnesiui 5 asmenims g.gif kaip suprantu 2 suaugę ir 3 vaikai?
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 05, 12:48)
kiek supratau aplink patį vandens parką keli viešbučiai to pačio tinklo išsidėstę  g.gif

Taip,Lago Taurito yra priesais Valle Taurito, o vidury yra vandens parkas. Costa Taurito man nelabai patiko,nes neturi grazaus vaizdo- uzstoja Lago Taurito viesbutis. Su AI apyrankem i vandens parka is Paradise viesbuciu visi eina nemokamai,nezinau,ar is Princess viesbuciu eina nemokamai (normali kaina lyg 10 eur).
Atsakyti
QUOTE(vikeee @ 2012 11 05, 15:52)
Taip,Lago Taurito yra priesais Valle Taurito, o vidury yra vandens parkas. Costa Taurito man nelabai patiko,nes neturi grazaus vaizdo- uzstoja Lago Taurito viesbutis. Su AI apyrankem i vandens parka is Paradise viesbuciu visi eina nemokamai,nezinau,ar is Princess viesbuciu eina nemokamai (normali kaina lyg 10 eur).

dėkui 4u.gif aš nusižiūrėjus kol kas Lago Taurito, nes ne visuose su trim vaikais talpina doh.gif
Atsakyti