Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

chi,dar ne visos cia susirinke mamos,bet... biggrin.gif na,jeigu skaitete sita tema,tai tikrai turejote suprasti,kad visos cia uz pietine salos dali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 04, 20:55)
chi,dar ne visos cia susirinke mamos,bet... biggrin.gif na,jeigu skaitete sita tema,tai tikrai turejote suprasti,kad visos cia uz pietine salos dali  4u.gif

ė, ne visai visos biggrin.gif Mes rinkomės rytinę dalį. Deja, ar norėsiu dar kartą ten gyventi, galėsiu pasakyti tik po kelionės. Netraukia mūsų turistų pilni paplūdimiai. Norim šeimyninio poilsio. O jei pasirodys, kad vis tik per šalta, tai nuvažiuosim iki tų pietų smile.gif

Beje, ryanairas bajerį padarė. Pakeitė skrydžių laikus ir nesiteikė informuot schmoll.gif Kažkaip visad informuodavo. Kol kas džiaugiamės, nes tarp skrydžių buvo apie 8 val tarpas pers4dimui, o dabar liko nepilnos trys smile.gif Idealu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 04, 22:51)

Beje, ryanairas bajerį padarė. Pakeitė skrydžių laikus ir nesiteikė informuot  schmoll.gif Kažkaip visad informuodavo. Kol kas džiaugiamės, nes tarp skrydžių buvo apie 8 val tarpas pers4dimui, o dabar liko nepilnos trys smile.gif Idealu smile.gif

kada pakeite i kur pakeite-gar ir as ko nezsinau-vaje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lobela @ 2012 11 04, 23:07)
kada pakeite i kur pakeite-gar ir as ko nezsinau-vaje doh.gif

iš Brėmeno į Gran Canariją. Galvoju pažiūrėsiu, kiek dabar bilietai kainuoja. O žiūriu ir netikiu, laikas gerokai paankstintas doh.gif Vilnius - Brėmenas, Gran Canarija - Barcelona - Vilnius išliko tokie patys.
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 04, 23:55)
iš Brėmeno į Gran Canariją. Galvoju pažiūrėsiu, kiek dabar bilietai kainuoja. O žiūriu ir netikiu, laikas gerokai paankstintas  doh.gif Vilnius - Brėmenas, Gran Canarija - Barcelona - Vilnius išliko tokie patys.

atsispausdinau bilietus-pas mus viskas po senovei-kaskaip labai pradejau jaudintis del tos keliones, visgi su vaikais ax.gif ir gaila, kad tik savaitelei... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 04, 22:55)
iš Brėmeno į Gran Canariją. Galvoju pažiūrėsiu, kiek dabar bilietai kainuoja. O žiūriu ir netikiu, laikas gerokai paankstintas  doh.gif Vilnius - Brėmenas, Gran Canarija - Barcelona - Vilnius išliko tokie patys.

o kada jus pirkote bilietus? nes as gerą mėnesį stebiu, tai kitokio laiko kaip 2.5h skrendant per Bremeną i GK nemačiau ax.gif Nes irgi šį reisą žiūriu, man atrodo, tas laiko tarpas idealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 11 04, 20:02)
Sveikos mamos norime ir mes i siltus krastus, dabar esam nusiziureje i GK bet paskaicius pasimeciau, pasirodo reikia zinoti i kuri jos krasta vaziuoti, gal galit isduoti kuri geografine padetis ten pati geriausia??

Labiau pietine, pietrytine dalis. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tindiriushka @ 2012 11 04, 12:48)
na paieškosiu pati ir papasakosiu wink.gif
ir aš šitą žiūrėjau, bet taip pat noriu promenados biggrin.gif
o 2 m vaikui jau bus ką veikt tam parke?

Tikrai ir su 2 metukų vaikučiu tame Akva parkelyje bus ka veikti. Maniskiui tada buvo 3 metai su puse , na kiek vyresnis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2012 11 05, 00:16)
o kada jus pirkote bilietus? nes as gerą mėnesį stebiu, tai kitokio laiko kaip 2.5h skrendant per Bremeną i GK nemačiau ax.gif Nes irgi šį reisą žiūriu, man atrodo, tas laiko tarpas idealus thumbup.gif

rugpjūčio mėn. smile.gif Bilietų kainos dabar gerokai pakilusios palygint kaip buvo
Atsakyti
Laba diena ax.gif
Jau ne pirma karta atsidarau sia tema, bet vis lagaminai nukeliauja i kitus krastus biggrin.gif

Sakykite, kokia yra bilietu gera kaina (daugumai) trims zmonems 2 savaitems (nors gal mano chebrai tiek laiko butu per daug). Gal kokiu 11 dienu uztenka.

Zinau, kad klausimas visai neidomus ir kiekvienas gera supranta kitaip, bet labai idomu, ar man cia verta pradeti planuotis, ar ne blush2.gif

Dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 lapkričio 2012 - 09:38
QUOTE(pavyks @ 2012 11 05, 00:16)

aš irgi šitus seku sausiui ax.gif
Atsakyti
Gal kas galetumet pasiulyti koki nebloga viesbutuka Lanzarotej? :4u:Mes be vaiku,ieskom tik su pusryciais ir noretusi,kad viesbutis butu kokiam ne visai kaime,kad butu kur nueit pavakarieniaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 05, 11:29)
Gal kas galetumet pasiulyti koki nebloga viesbutuka Lanzarotej? :4u:Mes be vaiku,ieskom tik su pusryciais ir noretusi,kad viesbutis butu kokiam ne visai kaime,kad butu kur nueit pavakarieniaut biggrin.gif

Gyvenom Lanzarote H10 Princess. Viesbutis yra paciame Playa Blanca miestelio centre. Aplink daug kavinukiu, grazi promenada. 3 auksto kambariai atnaujinti, gyvenom Superior kambaryje, jam priklauso Privilege kambarys su nemokamu inetu, kava, gerimais, uzkandziais, alkoholiu ir t.t. Gyvenant paprastuose kambariuose, iejimas i si kambari kainuoja 22e zmogui para.
Foto ir aprasymas sio viesbucio cia
Atsakyti