Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

tai va man su vaikais iš esmės viskas tinka, visvien visda imam mašiną visam laikui smile.gif o kadangi tėvai važiuos, jiems gerai būtų ir promenada, ir galimybė pasivaikščiojant iki miestelio nueit, na bet žiūrėsim smile.gif gal dar ką rasiu g.gif
Atsakyti
sveikos,merginos,ar tik ne apie si papludimi snekat? biggrin.gif
user posted image
pesti tikrai niekaip nenueisite,nes nera pesciuju tako.o vaikams,tai ten tikras rojus.tas akvaparkas tai vaikiukams rojus zemeje.ir dar yra labai didelis voljeras,ten gyvena dideles papugos trys thumbup.gif o bangos papludimy tokios,kad ojojoj,maniskis ir akinius nuo saules ten paliko verysad.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 03, 21:21)
sveikos,merginos,ar tik ne apie si papludimi snekat?  biggrin.gif
user posted image
pesti tikrai niekaip nenueisite,nes nera pesciuju tako.o vaikams,tai ten tikras rojus.tas akvaparkas tai vaikiukams rojus zemeje.ir dar yra labai didelis voljeras,ten gyvena dideles papugos trys  thumbup.gif o bangos papludimy tokios,kad ojojoj,maniskis ir akinius nuo saules ten paliko  verysad.gif  vacation4.gif

Butent si pleza ir turejau omeny. smile.gif Ten viesbucio nuoroda buvau idejus, nuotraukose plezo foto irgi yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 11 03, 17:58)
GK dar nebuvau,buvau tik Tenerifėje,ten galėčiau rekomenduoti.Nes mėgstame išnaršyti viską nuo iki  biggrin.gif
Į GK dar tik planuoju  wub.gif
Mano vaikai jau dabar svaigsta ir taupo,nes ten rūbai tikrai daug pigesni ir gerų firmų daug išparduotuvių  thumbup.gif Tad vasarai net neplanuoju atnaujinti vaikų garderobo,ten vietoje tai padarysime,jei išvyksime.

o kokias rekomenduotumet Tenerifej? ten kaip tik sausi dumsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 02, 21:48)
nagi nagi,kuriame kurorte esate?gaila,apie Fuert mazai info.as labai noreciau suzinot,kuriame kurorte butu smagiausia apsistoti.jau kaip ir turim nusiziureje viena viezbuti,bet mazai info turiu  blush2.gif

Mes Caleta del Fustes apsistoje. Bet kitam kartui turbut rinkciausi Costa Calma. Rytoj griztam i Lanzarote
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 11 03, 16:58)
GK dar nebuvau,buvau tik Tenerifėje,ten galėčiau rekomenduoti.Nes mėgstame išnaršyti viską nuo iki  biggrin.gif
Į GK dar tik planuoju  wub.gif
Mano vaikai jau dabar svaigsta ir taupo,nes ten rūbai tikrai daug pigesni ir gerų firmų daug išparduotuvių  thumbup.gif Tad vasarai net neplanuoju atnaujinti vaikų garderobo,ten vietoje tai padarysime,jei išvyksime.

na paieškosiu pati ir papasakosiu wink.gif

QUOTE(gėliukas @ 2012 11 03, 17:06)
va šitą aš nusižiūrėjus įlanką, nes radau tinkamą viešbutį vaikams  ax.gif ir kaina padori  biggrin.gif šitas

ir aš šitą žiūrėjau, bet taip pat noriu promenados biggrin.gif

QUOTE(Laura81r @ 2012 11 03, 20:21)
sveikos,merginos,ar tik ne apie si papludimi snekat?  biggrin.gif
user posted image
pesti tikrai niekaip nenueisite,nes nera pesciuju tako.o vaikams,tai ten tikras rojus.tas akvaparkas tai vaikiukams rojus zemeje.ir dar yra labai didelis voljeras,ten gyvena dideles papugos trys  thumbup.gif o bangos papludimy tokios,kad ojojoj,maniskis ir akinius nuo saules ten paliko  verysad.gif  vacation4.gif

o 2 m vaikui jau bus ką veikt tam parke?
Atsakyti
as manau tikrai bus. smile.gif ten ir animatoriu komanda matem,jie soko,dainavo ir t.t.tbaseinu tai ojojoji.vaikuciu buriais biggrin.gif tikrai nemaza teritorija.
Trolemole,tai gal paskui fotoreportaza koki,kai grisit ir visi ispudziai nuses g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 03, 19:58)
tai va man su vaikais iš esmės viskas tinka, visvien visda imam mašiną visam laikui smile.gif o kadangi tėvai važiuos, jiems gerai būtų ir promenada, ir galimybė pasivaikščiojant iki miestelio nueit, na bet žiūrėsim smile.gif gal dar ką rasiu  g.gif

Ir mes norim promenados, kad būtų kur pasivaikščioti, aš peržiūrėjau begales viešbučių tinklapių, bet užimtumas GK nerealus doh.gif Puerto rice ar Patalavacoj keli viešbučiai mūsų norimam laikui, aišku su kosminėn kainom verysad.gif O į kur daugiausia viešbučių yra - playa del Ingles - nenoriu, vakar ir per youtube žiūrėjau promenadas, paplūdimius, nu man ten nepatiko schmoll.gif Kas žinot kokį užslaptintą gerą viešbutuką, išduokit mirksiukas.gif

O tas Taurito man irgi patiko, tik gaila, kad nuo jo pėstute palei vandenyną negalima nueiti iki Mogan ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavyks: 04 lapkričio 2012 - 14:04

Puerto rice nuo amadores papludimio iki Puerto rico centro yra grazi promenada palei vandenyna,kur tikrai bus kur pasivaikscioti ir ka pamatyti,pasifotografuoti..bet kai tokis karstis buvo,tai mb buvo didziausia kancia dvi minutes iki papludimio:D
arba Puerto de mogane nuo Cordial mogan valle apartamentu ar viezbucio yra grazi tokia kaip aleja.kuri veda iki Puerto de mogan miestelio centro ar papludimio.jeigu einant labai labai letai,su pasifotografavimais,tai uztruks 15-20min.graziai apsodinta,grazus augalai aplink.mes ten kokiu graziu nuotrauku pasidarem,ir po vakarienes budavo smagu truputi pajudeti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 04 lapkričio 2012 - 14:26
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 04, 14:25)
Puerto rice nuo amadores papludimio iki Puerto rico centro yra grazi promenada palei vandenyna,kur tikrai bus kur pasivaikscioti ir ka pamatyti,pasifotografuoti..bet kai tokis karstis buvo,tai mb buvo didziausia kancia dvi minutes iki papludimio:D
arba Puerto de mogane nuo Cordial mogan valle apartamentu ar viezbucio yra grazi tokia kaip aleja.kuri veda iki Puerto de mogan miestelio centro ar papludimio.jeigu einant labai labai letai,su pasifotografavimais,tai uztruks 15-20min.graziai apsodinta,grazus augalai aplink.mes ten kokiu graziu nuotrauku pasidarem,ir po vakarienes budavo smagu truputi pajudeti  thumbup.gif

taip, puerto rice super būtų, ten labiausiai ir norim, bet visi viešbučiai užimti unsure.gif likę keli apartamentai ir keli laaabai didelėm kainom.
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2012 11 04, 17:27)
taip, puerto rice super būtų, ten labiausiai ir norim, bet visi viešbučiai užimti unsure.gif likę keli apartamentai ir keli laaabai didelėm kainom.

tai o agentūrose neklausėte ? paprastai agentųūros irgi turi gerus variantus.
Atsakyti
Sveikos mamos norime ir mes i siltus krastus, dabar esam nusiziureje i GK bet paskaicius pasimeciau, pasirodo reikia zinoti i kuri jos krasta vaziuoti, gal galit isduoti kuri geografine padetis ten pati geriausia??
Atsakyti