Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Laura81r @ 2012 11 02, 21:12)
faktiskai GK kainor yra kiek didesnes nei,tarkim Tenerifej.bet,asmanau,tikrai verta truputeli permoketi.nes bent jau mums ten rojus zemeje  biggrin.gif  nu labai,labai smagu.o ziurejot viezbuti toki?dorado beatch aparthotel?bent jau lokacija jo tai tikrai nebloga.kiek ziurinejau ir kainos neblogos?

Ačiū jums už pagalbą 4u.gif , bet peržiūrėjau kokius 10 tinklapių, visuose rašo, kad jis užimtas (sausio pabaigoje-vasario iki vidurio 3 savaitėm) sad.gif Viešbutis tikrai superinis thumbup.gif Bandysiu dar ieškoti, nes tikrai norėtųsi jau į kitą salą, Tenerifėje du kartus buvome.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 02, 21:48)
nagi nagi,kuriame kurorte esate?gaila,apie Fuert mazai info.as labai noreciau suzinot,kuriame kurorte butu smagiausia apsistoti.jau kaip ir turim nusiziureje viena viezbuti,bet mazai info turiu  blush2.gif
QUOTE(pavyks @ 2012 11 02, 13:15)

Puerto Ricas vienareiksmiskai.man san augustinas tokis kaip musu Palanga pasirode(blogaja prasme)zmoniu jura,papludimys pilnas,ir visai manes nesuzavejo unsure.gif bet,zinoma,kiekvienam savo thumbup.gif gal jums visai ir patiks biggrin.gif
Papildyta:
na,as nezinau po kiek galima nusipirkti,as nerukanti.o cia siaip,atminciai pakutenti,ir geras atostogas atsiminti
user posted image

Kaip idomiai del San Augustin... g.gif na jis nera didelis miestukas,o ir plezas nera gigantiskas, daug viesbutuku ir vilu isikure ant kalvos (nuo jos peizazas link Maspolamas matosi). Kai mes buvom Gran Kanarijoje siame pleze apskritai daug zmoniu nebuvo (na jei jus lyginat su Palanga). Vat einant toliau link Maspolamas krypties, Playa del Ingles ilanka ir plezas tai dydzio kaip reikiant, o ir zmoniu begale... g.gif Ten tikrai kaip Palangoj. Gal jus sumaiset g.gif .

Puerto Rico tikrai grazi ilanka ir plezas, bet ten zmoniu irgi nemazai.

Labiausiai mane suzavejo Amadores plezas ir nedidelis plezas tarp uolu - Tauritas (ten dievisku bangu buna, o ir pagaudyti jas galima wub.gif ), jauku ten labai pasirode. Beje ten keletas labai geru viesbuciu yra (tarkim sis: http://www.princess-...ess-4-stars.htm My Webpage ), mini Akva parkas. Viskas salia, ant kranto viesbuciai, vandenynas ir Akva parkas vaikams. biggrin.gif Manau kad kita karta ten apsistociau. Tokia ramybe, o vaizdai taip pat. bigsmile.gif Mes irgi nesam megejai tokiu vietu, kur laaabai daug zmoniu buna.

Bet matyt kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu. mirksiukas.gif Taip ir turi buti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 03 lapkričio 2012 - 00:56
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 03, 00:44)
Labiausiai mane suzavejo Amadores plezas

Laura ir idejus Amadores plezo foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2012 11 01, 18:21)
Sveikos,
linkejimai is Fuerteventuros.
Na, oras jau turbut pageres, pries kelias dienas salose prauze didziules liutys. Matem per TV, Kad labiausiai nukentejo Gran Kanarija ir Tenerife. Mes nieko nepajutome, gal tik dideli veja. Bet, kiek supratau, Fuerteventura nukentejo maziausiai. Rode, kad kai kuriose dalyse sustabdytas eismas, nes del didelio vandens kiekio atsirado daug nuosliauzu, arba keliai vietomis paprasciausiai apsemti. Bet cia buvo vakar, manau, kad viskas susitvarkys, nes siandien cia 30 laipsniu silumos. Geros keliones.

ojei, na tikiuosi per savaitę nepasikeis ir bus geras oras unsure.gif nenoriu lietaus, čia man jo pakanka schmoll.gif

jau laukiu nesulaukiu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 02, 12:49)
Mums tikrai tiko  thumbup.gif , gyvenom siame miestelyje (San Augustin, Gran Kanarijoje). Realiai ten vienas su kitu miestukai-kurortukai jungiasi. Kadangi turejom nuomota masina, tai daug plezu aplankem. Kazkaip viename nusibosta buti, norisi ir i kitus nulekti.  mirksiukas.gif  O turint masina jokios bedos nera, juolab kad atstumai juokingi, kuro kainos zymiai mazesnes nei LT.

o kur gyventote san augustin? bigsmile.gif mes kaip tik ten būsim pirmą savaitę
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 02, 19:48)
na,as nezinau po kiek galima nusipirkti,as nerukanti.

aš irgi nerūkanti tongue.gif bet maniškis buvo radęs viečikę,kur vėliau lėkė visi iš viešbučio ten pirkti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 02, 19:34)
beje,kai buvome praeitais metais liepa,nepajutom tokio paslaugumo is vietiniu kaip si rugseji.tikrai,likome nustebe,nuo tokio mandagumo ir paslaugumo,palyginus su praeitais metais..gal liepa jie jau pavarge buna nuo klientu gausos,ar pan,nezinau.

Tai,kad liepa nuo rugsėjo nelabai turėtų skirtis mirksiukas.gif mes praeitais metais spalį/lapkritį buvome ir dėl paslaugumo niekuom nesiskundėme. biggrin.gif pvz kai paprašėme supjaustyti kumpį ir atskirai supakuoti,tai su šypsena,maloniai pradėjo pakuoti kiekvieną griežinėlį biggrin.gif nes ne taip mus suprato,bet nematė absoliučiai jokių problemų supakuoti kiekvieną atskirai biggrin.gif
Matyt,gal kaip užtaikoma.
Bet kokiu atveju aš jau vėl sergu Kanarais,nors kažin ar buvau pasveikusi ir jau laukiu nesulaukiu bilietukų birželiui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 03 lapkričio 2012 - 16:22
QUOTE(JM @ 2012 11 02, 16:43)
Tada tikrai pakilę,nes mes praeitą spalį/lapkritį nemokėjome euro už litrą.Buvo jei gerai pamenu po 0,98 euro.
Bet visa kita vistiek manau pigiau ir likę...rūbai,gerų firmų išparduotuvės,gėrimai,cigaretės,kam aktualu ir t.t. ir t.t.

o GK gal kokias išparduotuves konkrečiai galit rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2012 11 03, 15:56)
o GK gal kokias išparduotuves konkrečiai galit rekomenduoti?

GK dar nebuvau,buvau tik Tenerifėje,ten galėčiau rekomenduoti.Nes mėgstame išnaršyti viską nuo iki biggrin.gif
Į GK dar tik planuoju wub.gif
Mano vaikai jau dabar svaigsta ir taupo,nes ten rūbai tikrai daug pigesni ir gerų firmų daug išparduotuvių thumbup.gif Tad vasarai net neplanuoju atnaujinti vaikų garderobo,ten vietoje tai padarysime,jei išvyksime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 03 lapkričio 2012 - 17:00
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 03, 01:44)
nedidelis plezas tarp uolu - Tauritas (ten dievisku bangu buna, o ir pagaudyti jas galima  wub.gif ), jauku ten labai pasirode. Beje ten keletas labai geru viesbuciu yra (tarkim sis: http://www.princess-...ess-4-stars.htm My Webpage ), mini Akva parkas. Viskas salia, ant kranto viesbuciai, vandenynas ir Akva parkas vaikams.  biggrin.gif  Manau kad kita karta ten apsistociau. Tokia ramybe, o vaizdai taip pat.  bigsmile.gif  Mes irgi nesam megejai tokiu vietu, kur laaabai daug zmoniu buna.

va šitą aš nusižiūrėjus įlanką, nes radau tinkamą viešbutį vaikams ax.gif ir kaina padori biggrin.gif šitas
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 03, 17:06)
va šitą aš nusižiūrėjus įlanką, nes radau tinkamą viešbutį vaikams  ax.gif ir kaina padori  biggrin.gif šitas

Sitas liuks, pro ji daug kartu pravaziuodavome thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 11 03, 16:21)

Bet kokiu atveju aš jau vėl sergu Kanarais

As tai nesergu, bet pamastau, kad jei auginciau mazus vaikus, tai tikrai ziemas leisciau Kanaruose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 11 03, 19:24)
Sitas liuks, pro ji daug kartu pravaziuodavome  thumbup.gif

jei jau daug kartų pravažiuodavot, tai sakyk, kaip tau atrodo, iki Morgan miestelio nelabai peškom nusigausi, ten kiek mapsą prisitraukiu - uolos arba greitkelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 03, 18:50)
jei jau daug kartų pravažiuodavot, tai sakyk, kaip tau atrodo, iki Morgan miestelio nelabai peškom nusigausi, ten kiek mapsą prisitraukiu - uolos arba greitkelis biggrin.gif

Iki Mogano ar Puerto de Mogan?
Mes gyvenom Playa de Cura miestelyje, po to eina Taurito, tada Puerto de Mogan. Pesciomis, nelabai, nes masina vaziuojant sioks toks galiukas dar yra g.gif Ir ne greitkelis, o kalnu keliukais, ne serpantinai, bet tokie vingiuoti keliukai tarp uolu.

Tas viesbutis yra grynai tarp uolu, vaziuojant keliu, matosi akvaparkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 03 lapkričio 2012 - 19:13
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 03, 18:06)
va šitą aš nusižiūrėjus įlanką, nes radau tinkamą viešbutį vaikams  ax.gif ir kaina padori  biggrin.gif šitas

Taip, sitas yra priesais Princess Taurito viesbuti. thumbup.gif
Iki Puerto de Mogan (dar ten si miesteli mazaja Venecija vadina del esamu kanalu smile.gif ) reiktu arba auto arba su taksi, kuris ten nera labai brangus. Siaip jis kaip Elvita rase yra netoli Taurito. mirksiukas.gif

Beje kas del vietoves, kur yra Taurito ilanka, plezas, vakariniam pasvaiksciojimui promenados palei vandenyna nera, nes viskas tarp uolu isikure, nebent po pati maza miestuka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 03 lapkričio 2012 - 19:51