Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

[quote=Aukštaitė,2012 10 28, 21:31]
[quote=eliuka,2012 10 28, 17:27]

Nelabai supratau ka jus turejt omeny "gi vienas bilietas"...
Jei pilnas tarpas tarp skrydziu (su persedimu) yra 1 val. 30 min. realiai vykstant tik su rankiniu bagazu turetumet speti persesti. Taciau ziemos metu yra rizika kad pirmasis skrydis (tarkim is LT i Barselona) gali veluoti del blogo oro ar net buti atsauktas. Nuo to niekas neapdraustas. Vezejas (oro kompanija) tokiu atveju isipareigotu jums keisti bilietus arba skraidinti veliau tuo paciu marsrutu. Taciau jei jus del pirmo skrydzio velavimo paveluotumet i antraji skrydi tarkim is Barselonos i Tenerife kuris ivyktu nustatytu laiku, del to aviakompanija gali ir nieko jums nesiulyti ar kompensuoti. Jusu niekas nelauktu. Cia dideles diskusijos ir gincai butu siuo klausimu, kadangi tai ne JUNGTINIS skrydis ir traktuojama kaip Force Majeure aplinkybe.
[/quote]

o kodel tai ne jungtinis bilietas?
Atsakyti
QUOTE(eliuka @ 2012 10 28, 21:41)
o kodel tai ne jungtinis bilietas?

"Ryanair"ir "Wizzair" - tai taip vadinamos pigios avialinijos ir ju skrydziai nelaikomi jungtiniais. Kitaip sakant kita kategorija, kita ir atsakomybe. Cia galit ir kelioniu agenturose pasiteirauti. mirksiukas.gif

Nezinau ar mane gerai supratot. mirksiukas.gif
Na vienu pirkimu juk jus negalit iskart nusipirkti visu 4 atkarpu skrendant su persedimu (pirmyn ir atgal). Turiu omeny mano minetas avialinijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 28 spalio 2012 - 20:58

QUOTE(eliuka @ 2012 10 28, 17:27)
Nelabai supratau ka jus turejt omeny "gi vienas bilietas"...
Jei pilnas tarpas tarp skrydziu (su persedimu) yra 1 val. 30 min. realiai vykstant tik su rankiniu bagazu turetumet speti persesti. Taciau ziemos metu yra rizika kad pirmasis skrydis (tarkim is LT i Barselona) gali veluoti del blogo oro ar net buti atsauktas. Nuo to niekas neapdraustas. Vezejas (oro kompanija) tokiu atveju isipareigotu jums keisti bilietus arba skraidinti veliau tuo paciu marsrutu. Taciau jei jus del pirmo skrydzio velavimo paveluotumet i antraji skrydi tarkim is Barselonos i Tenerife kuris ivyktu nustatytu laiku, del to aviakompanija gali ir nieko jums nesiulyti ar kompensuoti. Jusu niekas nelauktu. Cia dideles diskusijos ir gincai butu siuo klausimu, kadangi tai ne JUNGTINIS skrydis ir traktuojama kaip Force Majeure aplinkybe.
Antras dalykas gerai isanalizuoti oro uosta kuriame turite persesti schema. Vieni oro uostai buna mazi o kiti tikrai dideli ir gana klaidus, gali skirtis ir terminalai. Is vieno tasko i kita nukakti tikrai uzima laiko.
Jei pilnas laiko tarpas tarp skrydziu yra 1 val. 30 min. (t.y. 90 min.), reiskia kad persedimui turite 50 min. , nes vartai uzsidaro likus 40 min. iki skrydzio pradzios (kai kuriuose oro uostuose likus 30 min.). Per  50 min. reikia suspeti praeiti ir bagazo patikra. Rytais daznai buna didesnis keleiviu srautas oro uostuose.

Na tikekimes kad viskas bus OK ir visur viskas vyks sklandziai. mirksiukas.gif

Oi kaip viska supasakojote, to biski ir bijau. Nu bet sakem blogiausio atvejo neturi buti ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivuliau: 28 spalio 2012 - 21:47
QUOTE(Daivuliau @ 2012 10 28, 22:46)
Oi kaip viska supasakojote, to biski ir bijau. Nu bet sakem blogiausio atvejo neturi buti ir viskas bus gerai smile.gif

Na tik paaiskinau mirksiukas.gif
Viskas bus gerai. smile.gif Reik apie geras aplinkybes galvoti. Ir pati esu skridus su panasiu tarpu persedimui.
Atsakyti
Sveikos keliauninkes, turiu klausimeli smile.gif poryt isskrendu tenerefi ir man cia toks klausimas iskilo kuo reiks apsirengt i ugnikalni vykstant? aciu
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2012 10 31, 15:27)
Sveikos keliauninkes,  turiu klausimeli smile.gif  poryt isskrendu tenerefi ir man cia toks klausimas iskilo kuo reiks apsirengt i ugnikalni vykstant?  aciu

As buvau su dzinsais ir striukyte. Vyras su maikute ir sortais biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2012 10 31, 15:27)
Sveikos keliauninkes,  turiu klausimeli smile.gif  poryt isskrendu tenerefi ir man cia toks klausimas iskilo kuo reiks apsirengt i ugnikalni vykstant?  aciu

Džinsų, striukytės ir dar gerai koks megztukas smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2012 10 31, 17:27)

Viskas priklauso nuo to kaip ištveriate 4 laispnius šilumos ir vėją. Beje, ne visada pavyksta pasikelti į Teidę, nesenioai grįžo žmonus, tai sakė 4 dienas nepavyko pasikelti - vėjas 120 km/h
Papildyta:
Dėl skrydžių apie naujus metus - kiek skaičiuoju kainas, tai problema yra tame, kad su persėdimais bilietų kainą yra tokia, kad j igaunasi beveik tiek pat nei imti bilietą su čarteriais - nesvietiškai brangu- ~ 1500 ltl žmogui... Ir čia nieko nepadarysi, gana daug egimgrantų skrenda, vakariečiai taip pat skrenda ilėstis, kai kurie skrydžiai iš vis nuimti, todėl atitinkamai mažėja persėdimų galimybė. Tiesa, berods gruodžio galui yra bilietų su čarteriais į vieną pusę po 700 ltl kažkur, galima į vieną pusę skristi su jais, o grįžti su persėdimais
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 10 28, 21:50)
"Ryanair"ir "Wizzair" - tai taip vadinamos pigios avialinijos ir ju skrydziai nelaikomi jungtiniais. Kitaip sakant kita kategorija, kita ir atsakomybe. Cia galit ir kelioniu agenturose pasiteirauti. mirksiukas.gif

Nezinau ar mane gerai supratot. mirksiukas.gif
Na vienu pirkimu juk jus negalit iskart nusipirkti visu 4 atkarpu skrendant su persedimu (pirmyn ir atgal). Turiu omeny mano minetas avialinijas.

Oi, kaip gerai, kad prasidejo diskusija apie siuos bilietukus (dar su keliu agenuros darbuotojais pasikalbejau) . Zodziu, labai didelio siurprizo bet kuriuo atveju nebus. O jeigu ir Barselonoje strigsim, taigi grazus miestas, be to tikrai galima ir pigiu bilietu is ten gauti smile.gif

O gal kazkas turite kompiuterine lonly planet gido apie tenerife versija?
Atsakyti
mes skrendam is Vilniaus i briuseli ir persedimui i tenerife turim tik 55min.,galvojam speti (skrendam tik su renkiniu bagazu)
Dieve, padek mums ir pasiusk palanku ora doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lobela @ 2012 11 01, 12:29)
mes skrendam is Vilniaus i briuseli ir persedimui i tenerife turim tik 55min.,galvojam speti (skrendam tik su renkiniu bagazu)
Dieve, padek mums ir pasiusk palanku ora doh.gif  cool.gif

Bet Jūs man galite pasakyti, kodėl taip rizikuojate ? kiek šiuo atveju susitaupo 50 ar 100 ltl , nei imti skrydi su 2 - 3 valandų persėdimu ?
Atsakyti