Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(jurmarta @ 2012 10 25, 13:53)
O kokia vietele sildymui issirinkot? vacation1.gif

Sikart kur jau jus buvot (turiu omeny Kanarus) biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,si kart pasirinkom atostogas GK ...aciu uz naudinga info ,kuria cia radau 4u.gif Gal ir as gryzusi parasysiu savo nuomone ar siaip ka apie sia sala wub.gif Gal atostogavusios galetu parasyti kaip nusigauti is oro uosto iki viesbucio be tax ir transfer paslaugu yra koks kitas pasirinkimas ar ne? Auto nuomuosime jau konkreciame miestelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tai vat @ 2012 10 25, 15:34)
Sveiki,si kart pasirinkom atostogas GK ...aciu uz naudinga info ,kuria cia radau 4u.gif Gal ir as gryzusi parasysiu savo nuomone ar siaip ka apie sia sala wub.gif Gal atostogavusios galetu parasyti kaip nusigauti is oro uosto iki viesbucio be tax ir transfer paslaugu yra koks kitas pasirinkimas ar ne? Auto nuomuosime jau konkreciame miestelyje 4u.gif

o neina susitart su nuomos kompanija, kad masina galetut is oro uosta pasiimti?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 10 25, 09:33)
Sveikutes,reikia patarimo 4u.gif Kuria sala ,išskyrus Tenerifę ir Gomerą patartumėt rinktis? g.gif Kur daugiausia yra ką pamatyt,kur įdomesnis kraštovaizdis?Tenerifej jau buvom du kartus,dabar sausi vel norim vaziuot pasisildyt,planavom i Tailanda,bet biski kainos kandziojasi,tai dabar dvejoju,kurią Kanarų salą pasirinkt? g.gif

as uz Gran canaria!man ten labai labai patiko thumbup.gif buvom du kartus,bet vaziuociau dar.nes info dar daugiau turim,jau net zinociau ir koki viezbuti pasirinkti.
o del masinos nuomos,tai tik is oro uosto pasiimciau ir atiduociau ten pat.mes visada taip darom ir pigiausiai gaunasi ir patogiausiai,nereik sukt galvos kaip cia nusigauti is/i orouosta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 10 25, 10:33)
Sveikutes,reikia patarimo 4u.gif Kuria sala ,išskyrus Tenerifę ir Gomerą patartumėt rinktis?

Rinkciausi tarp GK ir Lanzarotes, abi patiko. 1 psl. yra mano fotoreportazas apie sias salas, pasiskaityk, gal bus lengviau nuspresti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura81r @ 2012 10 25, 18:40)
o del masinos nuomos,tai tik is oro uosto pasiimciau ir atiduociau ten pat.mes visada taip darom ir pigiausiai gaunasi ir patogiausiai,nereik sukt galvos kaip cia nusigauti is/i orouosta. thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mums gavosi pora dienu Playa del Ingles pagyventi ir tik tada savaitelei i Porto kurorta ,tai pamaniau,kad is Ingles isvaziuosim auto su galimybe grazinti oro uoste,o tas pora dieneliu kojytes pramankstinsim,apylinkes apziuresim biggrin.gif kaip manot apie toki sumanyma?
Atsakyti
Laba,

ateinu su tokiu klausimu ir reikia patarimo. ax.gif
Visas temas perskaičiau sąžiningai ir šiais metais ypatingai noriu į Tenerifę, bet agentūrų pasiūlymai nedžiugina visai. Žinau, kad mano norimu periodu kainos ir taip būna didesnės (tarp Kalėdų ir iškart po Naujųjų) nei įprastai. Taigi, jei 4 (3 suaugę ir vaikas) asmenų šeimai per agentūrą 4* kainuoja apie 17 tūkst., kiek maždaug atsietų kelionė, jei tai būtų skrydis su jungtimis (dėliotis dar nebandžiau, nes man ten tamsus miškas kol kas) ir viešbutis. g.gif Kažin, aiškiai čia parašiau? g.gif
Būsiu dėkinga už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2012 10 26, 16:13)
Laba,

ateinu su tokiu klausimu ir reikia patarimo. ax.gif
Visas temas perskaičiau sąžiningai ir šiais metais ypatingai noriu į Tenerifę, bet agentūrų pasiūlymai nedžiugina visai. Žinau, kad mano norimu periodu kainos ir taip būna didesnės (tarp Kalėdų ir iškart po Naujųjų) nei įprastai. Taigi, jei 4 (3 suaugę ir vaikas) asmenų šeimai per agentūrą 4* kainuoja apie 17 tūkst., kiek maždaug atsietų kelionė, jei tai būtų skrydis su jungtimis (dėliotis dar nebandžiau, nes man ten tamsus miškas kol kas) ir viešbutis. g.gif Kažin, aiškiai čia parašiau? g.gif
Būsiu dėkinga už atsakymą. 4u.gif

Na sunku dabar ka konkreciau ir atsakyti.
Labai priklauso nuo konkreciu datu kada iskristumet (kainos labai skiriasi net keliu ar vienos dienos skirtumu), kokiomis kryptimis skrendant bus persedimai. Ar tinka su tarpinemis nakvynemis ar ne (kartais ju nepavyksta isvengti).
Velgi kokie prioritetai pacioje kelioneje, kokie reikalavimai viesbuciui.
O gal jums tinka tik apartamentai su galimybe patiems gamintis ar valgyti ten kur jums patiks.

Visa tai labai itakoja kaina.
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 10 26, 15:43)
Na sunku dabar ka konkreciau ir atsakyti.
Labai priklauso nuo konkreciu datu kada iskristumet (kainos labai skiriasi net keliu ar vienos dienos skirtumu), kokiomis kryptimis skrendant bus persedimai. Ar tinka su tarpinemis nakvynemis ar ne (kartais ju nepavyksta isvengti).
Velgi kokie prioritetai pacioje kelioneje, kokie reikalavimai viesbuciui.
O gal jums tinka tik apartamentai su galimybe patiems gamintis ar valgyti ten kur jums patiks.

Visa tai labai itakoja kaina.

Na, sakykim, kad galim gruodžio 25 d. ne ilgiau kaip 7-9 nakvynėm.
Vat, persėdimai nėra man tokie baisūs, kaip tarpinė nakvynė... Nemyliu aš jų, o dar su vaikais, tai visad noris kuo greičiau ir patogiau.
Viešbučio dairiausi 3* ir 4*, su FB+, nes norim pasyvų poilsį suderinti su aktyviu (dveji metai per žiemos šventes buvo aktyvios kelionės). Patys gamintys tikrai nenorim-atostogos šventas reikalas. smile.gif
Vienintelį privalumą kelionei iš agentūros matau tiesioginį skrydį: atsisėdau Vilniuje ir po to tik į autobusą, ir vietoj. Todėl ir dėlioju, skaičiuoju... ax.gif
Atsakyti
Paja, paziurejau teztoure 12.21 4* viesbutis "La Siesta" su FB kainuoja 13800lt, 3 suaug. ir vaikui.
Nezinau, siaip skraido zmones su tais persedimais ir nakvynemis, ir mes skridom ne karta, bet be vaiku. Su vaikais, vis tik skrendam tik tiesiogiai. Tokiu atveju, as dar paziureciau per itaka.pl, reiktu tik i varsuvos nuvaziuoti, bet keliones ju tikrai daug pigiau nei LT agenturose ir skrydziai tiesioginiai.

P.s paziurejau itakoje, viesbutis "Be Live Playa La Arena" 4* su AI, kaina 13638lt jau su parkingu masinai. Data 21.21-28.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 26 spalio 2012 - 17:30
Paja, pažiūrėk, gal pavyks rasti skrydžių su persėdimais, bet be nakvynių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 10 26, 17:22)
Paja, paziurejau teztoure 12.21 4* viesbutis "La Siesta" su FB kainuoja 13800lt, 3 suaug. ir vaikui.
Nezinau, siaip skraido zmones su tais persedimais ir nakvynemis, ir mes skridom ne karta, bet be vaiku. Su vaikais, vis tik skrendam tik tiesiogiai. Tokiu atveju, as dar paziureciau per itaka.pl, reiktu tik i varsuvos nuvaziuoti, bet keliones ju tikrai daug pigiau nei LT agenturose ir skrydziai tiesioginiai.
P.s paziurejau itakoje, viesbutis "Be Live Playa La Arena" 4* su AI, kaina 13638lt jau su parkingu masinai. Data 21.21-28.

Dėkui, Evita. Žiūrėjau ir aš šį pasiūlymą, bet dėl darbų negalim anksčiau nei Kalėdų rytą.
Aha, su persėdimais ir patys esam skridę ne sykį, su vaikais kartu, todėl žinau, kaip nelengva būna. Pirmyn dar su entuziazmu skrendi, o jau atgal namo, tai vargas tikras būna:sėdi ir minutes skaičiuoji.
Apie Varšuvą-agentė jau pernai įkalbinėjo, bet tingėjom trenktis. Rinkomės tiesiai iš Vilniaus.
Aš todėl ir klausiau ar ženkliai skiriasi kelionės kaina. Nes, jei skirtumas keliais šimtais, tai net neverta vargti. Panašu, kad patogumas nugalės. Arba visai kita kryptis. biggrin.gif

QUOTE(Evin @ 2012 10 26, 17:37)
Paja, pažiūrėk, gal pavyks rasti skrydžių su persėdimais, bet be nakvynių mirksiukas.gif

Nu, pabandysiu dėl įdomumo. smile.gif

Dėkui, kad atsakėte. 4u.gif
Atsakyti