QUOTE(JM @ 2012 10 20, 10:52)
Tai,kad ir siūlyti niekam nereikia,galima pačiam drąsiai kilti pestute,o dėl viešbutuko (ne viršuje,o nepakilus iki viršūnės) tai jau esam dar pavasarį aptarę temoje ir išsinagrinėję.Beje norint jį rezervuoti irgi nereikėtų laukti paskutinės dienos,nes ten vietų skaičius ribotas ir pagrinde renkasi dėl tam tikrų priežąsčių ir pagrinde tam tikros kategorijos žmonės.
Na mes kilome iki viršūnės ne todėl,kad neužtektų erdvės pasivaikščiojimams ar dėl kažkokio pliusiuko,o todėl,kad nuo pačios viršūnes atsiveria tikrai gerokai kitokie vaizdai.Net lyginti nėra ko,bent jau mano nuomone.
Na nėra apribojimų dėl leidimų išdavimo,bet yra ribojimai dėl tam tikro kiekio žmonių praleidimo iki pat viršūnes.Todėl susivėlinus galima ir negauti leidimo pakilti iki pat viršūnės.
Papildyta:
Kiekvienam beabejo savi prioritetai ir savi norai.
Mes ateityje planuojame ne tik,kad keltis anksti ryte(nes tą dieną kai vykome į Teidę ir kėlemes anksčiau),bet ir "paaukoti" visą naktį praleidžiant Teidėje.Visą naktį stebint žvaigždes,kurios toje vietoje nuostabios, nes gan ryškios ir pasitikti saulėtekį.
O ir šiaip mums su vyru patiko atsikelti 6 ryto ir eiti pasivaikščioti pakrante,prisirinkti kriauklių (atradome ir didelių ir labai gražių),pasitikti saulėtekį ir pasikrauti energijos visai dienai.
Na mes kilome iki viršūnės ne todėl,kad neužtektų erdvės pasivaikščiojimams ar dėl kažkokio pliusiuko,o todėl,kad nuo pačios viršūnes atsiveria tikrai gerokai kitokie vaizdai.Net lyginti nėra ko,bent jau mano nuomone.
Na nėra apribojimų dėl leidimų išdavimo,bet yra ribojimai dėl tam tikro kiekio žmonių praleidimo iki pat viršūnes.Todėl susivėlinus galima ir negauti leidimo pakilti iki pat viršūnės.
Papildyta:
Kiekvienam beabejo savi prioritetai ir savi norai.
Mes ateityje planuojame ne tik,kad keltis anksti ryte(nes tą dieną kai vykome į Teidę ir kėlemes anksčiau),bet ir "paaukoti" visą naktį praleidžiant Teidėje.Visą naktį stebint žvaigždes,kurios toje vietoje nuostabios, nes gan ryškios ir pasitikti saulėtekį.
O ir šiaip mums su vyru patiko atsikelti 6 ryto ir eiti pasivaikščioti pakrante,prisirinkti kriauklių (atradome ir didelių ir labai gražių),pasitikti saulėtekį ir pasikrauti energijos visai dienai.
taip,vieni vaziuojam atostogauti,kiti - i pazintine kelione,treti - relaxuoti. Visiems savo! Imam "savus" hotelius,"savus" kelius ir "savus" ispudzius
Man kazkaip pasirode,jog pagal SM marsruta reikia keliauti 2-ras klausimas - o kodel??? juk negalesi pakeliauti??? Man labiau patinka,kai zmones savus ispudzius pasipasakoja Buna geriausia info! O tas teiravimasis kodel nelipai ar lipai kazkur su leidimu ar be jo...na gal kitam ir svarbu - prioritetas Mes esam i kita kalna lipe,zinom si malonuma...tiesa pasakius - anoks cia ir malonumas dziaugiesi tiksla pasiekes! (ten tos sypseneles labiau tinka ) Arba anksti keltis del saulelydzio Pietuose (dabar ir as pradesiu kabinetis ) Jis ten 20 sekundziu uztrunka Va del zvaigzdziu - nesigincyju