QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 10 12, 21:18)
O nenorit apartamentų? AIšku maistą teks patiems darytis, bet kainų skirtumas didžiulis. Mes praeitą žiemą mėnesį Casa Medanos apartamentų komplekse gyvenom už 900 eur. Čia du saugę ir trys vaikai. Apartamentai erdvūs, du miegamieji, terasa, ant jūros kranto
O kas liečia orus šiaurėj ir pietuose, tai pamenu kai mes pirmą kartą į šiaurę išsiruošėm, tai apsitulojom, nes galvojom sušalsim O ten buvo šilčiau nei mūsų kurorte Medane, kuriame nuolat pūtė ir dėl to atrodė gana vėsu. Dabar tikrai nebijočiau dėl šiaurinės pusės Tenerifėj. O vat ko nesirinkčiau tai Los Americas - lietuviškoji Palanga
As galiu
Los Gigantes hoteli parekomenduoti
4 asmenys sav. laiko 1140 kainavo AI . Tikrai neapsimoka patiems maisto gamintis
Sis hotelis tikrai Gigantes ,pasiula milziniska! Tokio organizuotumo / aktyvumo,pasiulos man dar neteko regeti. Ypac angliakalbiams.
Los Americas pakrante
,bet Tenerifos pietine dalis visiskai nepatiko ,tikrai nesiulyciau ten apsistoti. Man jau buvo sokas atvaziavus i Los Gigantes is Puerto de la Cruz.
,nors ir pries akis buvo La Gomera ir La Palma salos...Salos siaure yra tikrai nuostabi.Lab. patiko panorama is hotelio Las Aguilas. (jame maistas prastokas ir tik 1 vakara buvo prof. stebukladario programa) Jo toliau todel nerekomenduoju,bet 2k. vaziuojant butent imciau tik ji.
ir su AI. (uz vandeni ir 1 vakara sultis vaikams 4kartams 34 susimokejome)
I Loro parka nuo San Telmo (centro) veza nemokamai traukinukas.(nepaminejote is kur norite vaziuoti i Loro parka)
Masca tarpeklis mums asmeniskai didelio ispudzio nepadare.Su vandens motociklais (230 asmeniui
) ar valtimis is Atlanto puses turetu geresni vaizda duoti. Ten apsimoketu pesciomis apeiti.
Teide
Uzsikelus i virsu 2 keliai yra.Mes abiem pasileidome,niekas musu nestabde,bet iki virsunes mes nekopeme
Teresitas pakrante ,sostine Santa Cruz nuvyle. Architektura tarpais net baisoka
kazkaip lab. pasijaute,kaip ziauriai zmones nuniokojo sala .
Almagica regijonas nuostabus,Benijo pakrante pasisokinejimas per bangas ,juodas smelis. Vaizdai pakelese nuostabus. O la Arena papludymys tik drasuoliams rusams (tame tarpe ir as buvau
). Labai nerami pakrante,ziema ten tikriausiai isvis neimanoma ibristi.
Zuikai perduodu linkej. Playa de la Arena hoteli apziurejome
Atlantas ten garsus,o hotelis lyg pirstinyte pasirode - mes buvome jums virs galvu. Jus galite kalno virsuje (per pagrindini iejima)ieiti pasiziureti. Vakarais didziule/ivairiaspalve programa buna. Rekomenduoju portretininka Mario - www.mariorosato.com Mes abu vaikus pieseme. Vat kiek naujienu
Musu atostogos buvo tikrai nuostabios,esam dekingi Tenerifei
Tik man,vienintelei musu seimos narei buvo,kaip visada,perkarsta
Siaureje nudegiau prie +26°,bet vejukas buvo.O Los Gigantes +32° iki 18°°
ir jokio vejuko ....nudege net galvos oda iki nusilupimo
Visi sedejome po skeciais arba maudemes su palaidinemis. Dabar ,aisku,grazu taip rudai idegus su baltomis maikemis maivytis
Kita k. tik ziema ten skrisime