Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(~chiquita~ @ 2012 10 10, 18:55)
Atkreipiau dėmesį, kad pas juos tokie papuliarūs  biggrin.gif  Kažkokių tripadviseryje aukštai esančių apartamentų aprašyme net yra pastaba, kad gėjų parado metu yra taikomi antkainiai  rolleyes.gif

Tai cia gal Maspalome, nes ten pagrinde gejai bazuojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2012 10 10, 20:49)
Jei nepaslaptis kokio banko kortele mokate? Aš išbandžiau visus įmanomus variantus, viską atmetė.

SEB banko VISA... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 10 10, 20:03)
Tai cia gal Maspalome, nes ten pagrinde gejai bazuojasi  biggrin.gif

Gali būti, reikės nuvažiuoti pasižmonėti ten būtinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2012 10 10, 19:27)
Gali būti, reikės nuvažiuoti pasižmonėti ten būtinai smile.gif

Aha, nuvaziuok drinks_cheers.gif Patiko man ten, grazus vyrai, ech...
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2012 10 10, 19:19)
Aš jungiuosi iš Lietuvos. Man iš viso neduoda pasirinkimo, kad mokėti tik avansą - iš karto visą sumą. Šeštadienį bandžiau sumokėti keliomis skirtingomis kortelėmis - nei viena nepraėjo, parašiau jimes laišką, parašė man numerį kuriuo pasukti jiems. Ok, pasukau - kažkoks autoatsakovas įsijungė, parašiau vėl. Jie parašė mano numerio ir patys man pasuko. Paaiškinau situaciją, paprašė manęs kortelės numerio, padiktavau, pasakė, kad nepraeina. Dar kartą surinko - vėl neva nepraeina, nusprendžiau, kad gal sistemoje strigimai ir pasakiau, kad palauksiu pirmadienio. Prisijungiau vėl prie banko, žiūriu pinigai rezervuoti. Vėl parašiau, vėl atskambino, pasakė, kad rezervacijos ir pinigų jie nemato, tuo tada viskas ir baigėsi. Pirmadienį susisiekiau su banku ką daryti, jie paprašė, kad hotels4u atsiųstų banko raštą, kad pinigai nepraėjo, bet užsiminė, kad su šita įmone yra nuolatinės problemos ir tokių raštų jie neatsiunčia. Taip ir buvo, jie atsiuntė, savo raštą, kad pinigų negavo, be jokių įrodymų. Man paprašius rimtesnio rašto, pasakė, kad nerašys, ir kad per 10 dienų savo pinigus atgausiu, o dabar rezervaciją daryčiau iš naujo.
Įjungiau paiešką ir pamačiau, kad mano viešbučio nebėra, parašiau jiems, kad yra galimybė man ten gauti kambarį, nes dabar nei pinigų nei viešbučio. Vėl man skambina, kad telefonu padiktuočiau jiems kortelės numerius, aš atsisakiau, nes nebesinori kad dar tokia suma man kažkur "pakibtų". Jie pasakė, kad be kortelės numerio man kambario nerezervuos, o atsiųsti sąskaitą, kad ją apmokėčiau standartiniu banko pavedimu, atsisakė. Štai tokia istorija.
Kas keisčiausia, kad aš maniau, kad tai patikima kompanija, nes žinau kelis pažystamus, kurie yra per juos pirkę. Gal čia tik man taip nepasisekė. Didžiausia įtarimą kelia tai, kad jie neatrašo į elektroninius laiškus, o skambina  g.gif

Laba

As taip pat esu pirkusi is hotels4u.com
Nusiskundimu neturiu.
Telefonu esu karta diktavusi korteles duomenis nes nebuvo kito pasirinkimo, turejo papildoma nuolaida man pritaikyti (cia tik su kita firma taip buvo). Is pradziu buvo baugoka, taciau viskas buvo OK. Ju oficialiame puslapyje radau savo rezervacija. Siaip telefonu diktuoti yra kiek saugiau, elektroniniu budu kiek vengiama rasyti korteliu duomenis, nes apskritai is el.pasto dezuciu vagiama informacija. Aisku ir pirmasis variantas - telefonu nera pats saugiausias, na bent jau as nusiskundimu neturiu. Tfu tfu tfu...
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 10 11, 12:49)
Laba

As taip pat esu pirkusi is hotels4u.com

Aš taip apt esu pirkus per šią kompaniją. Viskas buvo puiku, be jokių problemų..
Atsakyti
Keliautojos ir keliautojai smile.gif,

Gal kam nors yra teke buti BARCELO VARADERO viesbutyje Tenerifeje?
Nesumaisykit su Barcelo Santiago smile.gif

Gal galetumet (jei buvot) savo atsiliepimus parasyti.
Uzsienieciu jau skaiciau. smile.gif

Atsakyti
Sveikos, kazkaip nepastebejau ar buvo mineta ar ne del vandens bateliu ar ju reikia Tenerifeje?Ar galima apsieit ir be ju?
Ir dar norejau paklaust del Loro parko-buvo pamineta, kad autobusai veza i si parka? Gal kas zino placiau apie tai? Kaina, ar ir gryzt galima vakare su juo? Busiu dekinga uz atsakymus, nes jau po keliatos dienu vykstam tai dar keli neaiskumai belike.
Mes ir rezervavom per hotels4u, pinigus nuskaiciavo, gavom patvirtinima, tikekimes viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 10 08, 17:20)
Cabrera Medina ir Cicar jokiu papildomu mokesciu neima. Pas juos viskas iskaiciuota i nuomos kaina is karto.

Domejausi CABRERA MEDINA ir as, bet dar nesam isbande. Vis kitos papuldavo smile.gif
Ar ten pilnai ieina i kaina ir draudimas langams, padangoms, masinos dugnui? Ar rezervuojant reikia moketi iskart? Kazkaip neradau siu salygu... doh.gif Kaip del atsaukimo? Ar pilnu baku reikia grazinti automobili?
Pati galiu ju tiesiogiai uzklausti, bet matau kad jau teko naudotis ju paslaugomis, tad jusu info ir nuomone bus labai naudinga. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 11 spalio 2012 - 13:47
QUOTE(skruzdeliuke82 @ 2012 10 11, 13:32)
Sveikos, kazkaip nepastebejau ar buvo mineta ar ne del vandens bateliu ar ju  reikia Tenerifeje?Ar galima apsieit ir be ju?

Man tik viename papludimyje, t.t. Punta de Teno reikejo bateliu, nes krantas ne koks. Bet neturejau, tai nustypciojau ir issimaudziau.

QUOTE(Aukštaitė @ 2012 10 11, 13:47)
Ar ten pilnai ieina i kaina ir draudimas langams, padangoms, masinos dugnui? Ar rezervuojant reikia moketi iskart? Kazkaip neradau siu salygu... doh.gif  Kaip del atsaukimo? Ar pilnu baku reikia grazinti automobili?

Visi draudimai ieina i kaina. Kokia matote kaina online, tokia ir mokesit. Moketi reikia nuvykus i vieta ir parodzius rezervavimo numeri. Kuro politika: su kiek kuro pasiimi, su tiek pat ir grazini.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 10 11, 16:12)
Man tik viename papludimyje, t.t. Punta de  Teno reikejo bateliu, nes krantas ne koks. Bet neturejau, tai nustypciojau ir issimaudziau.
Visi draudimai ieina i kaina. Kokia matote kaina online, tokia ir mokesit. Moketi reikia nuvykus i vieta ir parodzius rezervavimo numeri. Kuro politika: su kiek kuro pasiimi, su tiek pat ir grazini.

Dekui 4u.gif

Kaip supratau rezervuojant korteles duomenu nereik pateikti..?
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 10 11, 15:17)
Kaip supratau rezervuojant korteles duomenu nereik pateikti..?

Bijau sumeluoti, jau beveik pries metus tai buvo g.gif Po ju dar 2 kartus rezervavau, tai, kad nesusimaisyciau, bet lyg tais, kad ne g.gif
Atsakyti