Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 2

Vaikisko zurnalo Kutis 6 men prenumerata su Beta.lt/alio kuponu gaunasi 8 Lt thumbup.gif labai apsimoka thumbup.gif
Atsakyti
kazin kaip situ kokybe? ar nebus visiskas s...? ir dar is tokio idomaus puslapio 400.lt g.gif
Atsakyti
http://grupinis.lt/s...nuka-kaiserhoff

o kaip sie kavinukai? ar pirkote kas/ kaip juose virta kava?
Atsakyti
QUOTE(Siren@ @ 2012 11 08, 00:32)
kazin kaip situ kokybe? ar nebus visiskas s...? ir dar is tokio idomaus puslapio 400.lt g.gif

Va aš niekada nesupratau kaip galima spręsti apie plastmasės kokybę, gal, kad vaikų dar neturiu, tai netenka dažnai tų ž-aislų čiupinėti. biggrin.gif Man jie visi vienodi, nugi plastmasė yr plastmasė. Na aišku aš nekalbu apie sulankstymus, subraižymus ir ten kažkokius iškraipymus.
Atsakyti
Ot sukčių gvardija visgi tie betos lt, reik labai pasiknisti internete perkant, pvz akių lešiai lešiai kainuoja 19 litų, o beta lt apsimeta, kad kainavo 69 litus ir neleido kainą iki 39 lt lotuliukas.gif betos lt lesiai
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 11 07, 23:22)
Vaikisko zurnalo Kutis 6 men prenumerata su Beta.lt/alio kuponu gaunasi 8 Lt  thumbup.gif labai apsimoka  thumbup.gif

as nupirkau tik prasidėjus akcijai, paskui maxsei ji varciau tai tikrai labai gera kaina gaunasi thumbup.gif
tik noriu pasitikslinti blush2.gif jo niekur nereikia, to kupono užregistruoti ,kaip perki suvedi adresa ir viskas ,nuo sausio jau turetu ateiti zurnaliukas blush2.gif aciu kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 08 lapkričio 2012 - 09:29
QUOTE(zydrem @ 2012 11 08, 09:28)
as nupirkau tik prasidėjus akcijai, paskui maxsei ji varciau tai tikrai labai gera kaina gaunasi  thumbup.gif
tik noriu pasitikslinti  blush2.gif  jo niekur nereikia, to kupono užregistruoti ,kaip perki suvedi adresa ir viskas ,nuo sausio jau turetu ateiti zurnaliukas  blush2.gif aciu kas atsakys 4u.gif

Bent jau su Cosmopolitan tai nieko nereikia daryti, ateina i pasto dezute thumbup.gif
Nors jau zurnalas beviltiskas, bet kai po 4lt..
Atsakyti
as nupirkau tik prasidėjus akcijai, paskui maxsei ji varciau tai tikrai labai gera kaina gaunasi  thumbup.gif
tik noriu pasitikslinti  blush2.gif  jo niekur nereikia, to kupono užregistruoti ,kaip perki suvedi adresa ir viskas ,nuo sausio jau turetu ateiti zurnaliukas  blush2.gif aciu kas atsakys 4u.gif

Tikrai taip, niekur daugiau nereikia uzregistruoti 4u.gif
Atsakyti

Tikrai viskas 4u.gif , su panasia akcija buvau kita zurnala uzsiprenumeravus. Tik jei negausit per kokias pirmas 10 sausio dienu, rasykit meila i redakcija, kad viska sutikrintu. Pati turejau problemu su pirmuoju numeriu, bet poto jau buvo viskas sklandziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siren@ @ 2012 11 07, 23:32)

Siti kazkaip neatrodo kokybiski, bent jau man schmoll.gif O pardavejas is vis neaiskus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mandarininė: 08 lapkričio 2012 - 09:44
QUOTE(mandarininė @ 2012 11 08, 09:43)
Siti kazkaip neatrodo kokybiski, bent jau man  schmoll.gif O pardavejas is vis neaiskus  doh.gif

jeigu nesusipainiojau, buvau pirkusi iš šio psl 400.. ten kūno priežiūros priemonę, spa ale - tai visiškas š.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2012 11 08, 09:39)
Bent jau su Cosmopolitan tai nieko nereikia daryti, ateina i pasto dezute  thumbup.gif
Nors jau zurnalas beviltiskas, bet kai po 4lt..

Ei, o kodel beviltiskas? biggrin.gif
Atsakyti