Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 2

o man pries 4 dienas atsiunte laiska, bet pacio kodo nera, tuscia vieta ten, tik galiojimo laikas. PArasiau jiems laiska, bet nesiteike atrasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 02, 14:43)
o man pries 4 dienas atsiunte laiska, bet pacio kodo nera, tuscia vieta ten, tik galiojimo laikas. PArasiau jiems laiska, bet nesiteike atrasyt smile.gif

Paskambinus pasakė, kad techninis nesklandumas, kažkas man nevisai patinka čia su jais.... g.gif
Atsakyti
Neteko niekam pirkti? g.gif

https://grupinis.lt/...vos-avies-kaili

Originali namų puošmena! 99 Lt už 220 Lt vertės rankomis išdirbtą 100 proc. natūralų pasirinktos spalvos avies kailį
Atsakyti
QUOTE(IeNeI @ 2012 11 02, 12:19)
kažkada seniau buvau pasinaudojus tokia akcija, tai sumokėjau brangiau, nei būčiau už tokios pačios kokybės daiktą sumokėjusi turguje. Bet čia gal kažkas kito blink.gif

As imciau su kodu uz 4 Lt, bet vis tiek kokybe domina ax.gif
Atsakyti
Tik rytoj važiuosiu 15 porų Pierre Cardin vyr. kojinių pasiimti iš betos. Bet smalsu dabar - kaip jos, tikriausiai vasarinės? g.gif
Atsakyti
Beta.lt jau pradėjo siųsti normalus kodus, jei kam dar reikia, anksčiau ir aš tik user user gaudavau biggrin.gif
Atsakyti
Kažkoks briedas su tais kodais, atsiųsta buvo dieną su "used used...", o dabar bandžiau gal normalų atsiųs, rašo jau užregistruotas el.paštas mano..Vyro el. paštu užsregistravau, tai parėjo jau be used, bet aplamai nieko neparašyta..Bandyti jiems gal paskambinti rytoj..Ar čia gal kažkas panašaus į "bandyk dar kartą".. biggrin.gif
Atsakyti
Gal jau kas pirkot per ankstesnes akcijas Philips inhaliatoriu?

http://grupinis.lt/v...-atskirai?68464

Galvoju vaikui paimt, nes daznai serga. Tik ar jis kokybiskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2012 11 02, 23:10)
Kažkoks briedas su tais kodais, atsiųsta buvo dieną su "used used...", o dabar bandžiau gal normalų atsiųs, rašo jau užregistruotas el.paštas mano..Vyro el. paštu užsregistravau, tai parėjo jau be used, bet aplamai nieko neparašyta..Bandyti jiems gal paskambinti rytoj..Ar čia gal kažkas panašaus į "bandyk dar kartą".. biggrin.gif

pas mane lygiai tas pats.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2012 11 02, 22:10)
Kažkoks briedas su tais kodais,
Gal kokie programiniai trikdžiai. g.gif Aš gavau normalų kodą ir panaudojau.

QUOTE(Alincik @ 2012 11 03, 08:55)
Gal jau kas pirkot per ankstesnes akcijas Philips inhaliatoriu?

http://grupinis.lt/v...-atskirai?68464
Atkreipiau dėmesį, turėtų būti neblogas daiktas. Bet neperku, nes nesam dideli bronchitų "mėgėjai". hihihi.gif
Kolegė pernai pirko, tik gal kitokį. Sakė, jų šeimai labai praverčia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2012 11 02, 23:10)

Gal tiesiog paste jums nerodo paveiksleliu. mirksiukas.gif As irgi maniau, jog atsiunte laiska be kodo, bet nusistacius, kad rodytu paveikslelius ir kodas pasimate. ax.gif
Atsakyti
Siūlo pirkti kamščiatraukį, kuris tipo 80 lt kainavęs ,už 35 litus kamščiatraukis, o pagooglinus jis iš tiesų tekainuoja 12 dolerių toks pat kamščiatraukis, nu stebuklų šalis pas mus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lefrais: 05 lapkričio 2012 - 09:01