Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 2

QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 02, 09:47)
Kaip smulkiau?  bigsmile.gif  su skirtingais el. pastais...

Gal kas turit komentaru?

http://beta.lt/vilni...track_type=name

14 litų už 28 litų vertės stilingas, storas ir šiltas pėdkelnes šaltai rudens bei artėjančios žiemos dienai

kažkada seniau buvau pasinaudojus tokia akcija, tai sumokėjau brangiau, nei būčiau už tokios pačios kokybės daiktą sumokėjusi turguje. Bet čia gal kažkas kito blink.gif
Papildyta:
QUOTE(amileta @ 2012 11 02, 12:15)
na su beta jau issiaiskinau  biggrin.gif , o kur rasti tuos kodus grupinio?
aciu jei padesit 4u.gif

grupinis man koduką buvo atsiunęs prieš pora savaičių, kurio galiojimas baigėsi praėjusį sekmadienį, daugiau jokių kodukų nuolaidų negavau;( čia gal visiem skirtingai siunčia.
Atsakyti
Sveikos,
noriu paklausti blush2.gif , jei parašyta, kad kuponas galioja 2012 11 23 – 2012 12 07. Tai reiškia, kad nuo tada galėčiau atsiimti pirkinį ? blush2.gif ar kaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(optuke @ 2012 11 02, 12:25)
Sveikos,
noriu paklausti  blush2.gif , jei parašyta, kad kuponas galioja 2012 11 23 – 2012 12 07. Tai reiškia, kad nuo tada galėčiau atsiimti pirkinį ?  blush2.gif  ar kaip kitaip?

taip
Atsakyti
QUOTE(zytos @ 2012 11 01, 21:25)
Ir kiek tas "ilgas naudojimas"?
O vasarą po viena nešalta?O tai kokioj temperatūroj skalbiate?

Nebeprisimenu kada pirkau smile.gif O ko neprisimenu, tai jau ilgai...virš poros metų, gal g.gif
Vasara po viena nešalta.
Dukart metuose skalbiu +90, visus kitus kartus +60ю
Atsakyti
Gal galite ka nors pasakyti apie viesbuti Pusynas Druskininkuose?
Atsakyti
Ar esat kuri bandžiusi šią procedūrą?
Ne tik , kad pirkta per akcijas, o aplamai ar verta ax.gif

http://grupinis.lt/v...-druskininkuose
Atsakyti
QUOTE(zytos @ 2012 11 02, 09:49)
Paėmiau betos kelis kodukus smile.gif
O kaži grupininiam kažkas panašaus yra?

Beta 10Lt nuolaidos kodai

Jei jau tokias nuolaidas dalina, tai , matyt, ruošiasi bankrotui. Keista, aš gavau kažkokį tokį koda : BNKA used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lefrais: 02 lapkričio 2012 - 13:56
QUOTE(Lefrais @ 2012 11 02, 13:52)
Keista, aš gavau kažkokį tokį koda

Pabandykit dar kartą. Aš ryte gavau kodą, tai tiesiog skirtingų raidžių ir skaičiaus derinys, 10 simbolių.
Atsakyti
Gal kas tvarkėtės antakius šeimos centre?..Kokie atsiliepimai būtų?..ačiū.. 4u.gif
http://masinis.lt/vi...campaign=Spalis
Atsakyti
Idomiai su tais kodais - gavau koda is 10 skaiciu, o ivedus ir bandant pasinaudoti raso, kad neteisingas blink.gif Paskiau gavau tokia pacia rasliava kaip ir Lefrais, tai is vis nei kodo neparasyta doh.gif Suprask kaip nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lefrais @ 2012 11 02, 14:52)
Jei jau tokias nuolaidas dalina, tai , matyt, ruošiasi bankrotui. Keista, aš gavau kažkokį tokį koda : BNKA used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used used

ir as ant bajkos uzpildziau, gavau toki pati lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 11 02, 15:17)
ir as ant bajkos uzpildziau, gavau toki pati  lotuliukas.gif

Pas mane tas pats..Rašo pasinaudok.. biggrin.gif
Atsakyti