Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 2

ANTIREKLAMA KIAULEI TAUPYKLEI
Susigundžiau šiuo daiktu,įsigijau net keturias,nes atrodė tvirtos(vertė 70 lt) labai norėjau susitvarkyti šeimos batyną.Ir ką jūs manote,ką aš gavau?Niekingas kinietiškas skudurines(netgi marlines),nekokybiškai pasiūtas "ale tipo laikykles"be jokių pakietinimų ,kartonų ir tvirto dugno.My Webpage
Žinoma išsiunčiau atgal,pinigus grąžino,bet žmonėms siūlyti tokį niekalą...tai jau atsiprašau
Atsakyti
QUOTE(supermamce @ 2012 10 30, 17:59)
Susigundžiau šiuo daiktu,įsigijau net keturias,nes atrodė tvirtos(vertė 70 lt) labai norėjau susitvarkyti šeimos batyną.Ir ką jūs manote,ką aš gavau?Niekingas kinietiškas skudurines(netgi marlines),nekokybiškai pasiūtas "ale tipo laikykles"be jokių pakietinimų ,kartonų ir tvirto dugno.My Webpage
Žinoma išsiunčiau atgal,pinigus grąžino,bet žmonėms siūlyti tokį niekalą...tai jau atsiprašau

internetinese parduotuvese ziurejau ju reali verte yra 18lt:)
Atsakyti
Kartais tikrai nemenkai galima nusvilt su tais kuponais, labai jau gerai reikia kitur kainas pastudijuot. Aš kažkaip bilietais į renginius daugiau domiuosi-su kuponais tai pasiteisina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamce @ 2012 10 30, 17:59)

Aciu, supermamce, as taip pat gundziausi, galvojau pirksiu, kai vel bus akcija. Laiku perspejote.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O sakykit kaip su grazinimais buna?Preke girdejau, kad grazint galima, o pvz paslauga? As ja nenoriu pasinaudot ar galeciau atgaut pinigus?
Atsakyti
Susigundžiau pakraunamom panasonic baterijom
http://kupo1.lt/akci...namos-baterijos

Pastoviai perku ir perku tas paprastas, nes visokios mašinėlės traukinukai ir robotukai važinėja kiekvieną vakarą namuose. Dar šventės artėja, turbūt dar padaugės biggrin.gif
Kad suprantu reik tik spec pakrovėjo, kad galėčiau krauti jas.
Esminis klausimas kuris mane neramina ar tikrai tokio tipo baterijas galima pakrauti n kartų? Rašo, kad iki 1600 kartų, na bet čia ir durnam aišku, kad tas "iki" gali būti ir iki vieno karto smile.gif Ar naudojate kas nors tokias? ar nėra taip, kad 5 kartus pakrausi/išnaudosi ir mest lauk reiks?
Atsakyti
QUOTE(dusaras @ 2012 10 30, 23:54)
Ar naudojate kas nors tokias? ar nėra taip, kad 5 kartus pakrausi/išnaudosi ir mest lauk reiks?

Mes beveik visur naudojame Duracell pakaunamas baterijas , tai puikiai tarnauja thumbup.gif manau Panasonic turetu irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 10 30, 23:55)
O sakykit kaip su grazinimais buna?Preke girdejau, kad grazint galima, o pvz paslauga? As ja nenoriu pasinaudot ar galeciau atgaut pinigus?

Galima, kiek žinau beveik visuose portaluose gali grąžinti, tik dabar nepamenu tiksliai ar prekę po atsiėmimo per 7 d.d., ar bet kokį kuponą nuo įsigyjimo per 7 d.d. Paskaitinėk taisykles tam puslapį, kuriam nori grąžinti kuponą, tikrai bus parašyta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas čia gali būti blogai g.gif biggrin.gif

http://beta.lt/vilni...track_type=name

Sukurta šiuolaikiškoms moterims! 15 litų už 30 litų vertės 48 vnt. higieninių tamponų O.B. pakuotę
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 31, 10:06)
Kas čia gali būti blogai  g.gif  biggrin.gif

http://beta.lt/vilni...track_type=name

Sukurta šiuolaikiškoms moterims! 15 litų už 30 litų vertės 48 vnt. higieninių tamponų O.B. pakuotę

Nieko su jais blogais. Žinau šituos, iš Voketijos vežta, lietuvoje dar nėra tokio dydžio pakuotės tamponų, todėl akcijuoja. ax.gif Bando ar verta daugiau vežtis ir pardavinėt.
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2012 10 31, 10:13)
Nieko su jais blogais. Žinau šituos, iš Voketijos vežta, lietuvoje dar nėra tokio dydžio pakuotės tamponų, todėl akcijuoja. ax.gif Bando ar verta daugiau vežtis ir pardavinėt.

Tai reikia pasiimti, bus ilgam laikui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2012 10 31, 10:13)

Esu pirkusi jau pries kokius 2metus is sandeliu.Kaina 56 vnt.buvo 8lt.,bet dabar jau metai laiko nera nei OB ,nei dregnu serveteliu.Ir sake,kad nebus.Ir dabar cia pardavineja-akcija doh.gif kur dingsi-reikia imti
Atsakyti