QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 10 23, 22:36)
man rodos ten buvo parasyta 100% medvilnes satinas ir paklodes susirutliavo per mazdaug 2 savaites...o uzvalkalams as naudoju du komplektus,vienas yra 100% medvilne satinas is maksimos,o kitas 100% medvilne satinas is turgaus,lenkiskas...tai tas lenku tikrai pats geriausias,spalvos kaip buvo pries 3m taip ir dabar,svelnus ir tt,tiesa buvo brangiausias is klaipedos turgaus repertuaro....ai,dar vienas satinas yra is senuku,uzvalkalas,tai sitas irgi jau siausiasi, 1metai dar nepraejo,o jau atrodo kaip skuduras,geda net su kokia panele ir gultis ,kaina rodos buvo apie 89 vien uzvalkalo 140 ant 200...taip,kad man rodos geriau sumoket daugiau,bet but patenkintu ilgam,tik neaisku is kur paraut geru,prabangiu komplektu,mano biudzetas komplektui iki 300lt?
Tai taip, zinoma parasyta kad 100 % medvilne ( o man dar asmeniskai buvo garantuota, kad gryna medvilne ), bet rezultatas rodo, kad tikrai yra sintetikos - tokie burbuliukai budingi , kai yra sintetikos .
Beje bande aiskinti, kad skalbiu netinkamoje temeraturoje, taciau medvilnines /linines paklodes ir ne tik ( baltos ) kartais skalbiu ir 90' ir jokiu rutuliuku