Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 2

QUOTE(kovo @ 2012 10 10, 21:48)
Gal kas esate pirkusios
http://grupinis.lt/k...ni-pleda-sencor
ar tiktų dukrai į bendrabutį?

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 10 11, 09:24)
merginos, dekite daikto pavadinima, nes akcija pasibaigs ir neaisku bus apie ka kalbeta.
Mes toki (ar labai panasu, ismatavimai tokie pat) pirkom mociutei, mokejom 65 lt be jokiu akciju smile.gif

O nuo siandien didziosiose maximose galima isigyti po 49.99 lt (ismatavimai tokie patys). biggrin.gif Tik pradine kaina siek tiek didesne nei 65 lt.
Atsakyti
Gal kas pirkę esat - ar čia gera kaina už tokį rinkinį - antklodė ir 2 pagalvės merinosų vilnos - 189 Lt? http://delfi.kartu.l...klodes-pagalves. Dabar tiek nekokybiškų daiktų, kad nesinori apsirikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 10 11, 08:24)
merginos, dekite daikto pavadinima, nes akcija pasibaigs ir neaisku bus apie ka kalbeta.
Mes toki (ar labai panasu, ismatavimai tokie pat) pirkom mociutei, mokejom 65 lt be jokiu akciju smile.gif

Ačiu, už atsakymą, nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Turiu tokia sutuacija su "akcija tau" koponais:
Pirkau pas juo keramikini arbatinuka, rinkausi pristatyma per kurjerius, mokejau papildomai 10lt. po beveik triju savaiciu nesulaukus jokiu ziniu, keipiausi i pardaveja. Man paskambino moteris ir pradejo aiskinti, kad mano siuntinys buvo pristatytas blink.gif ir uz ji pasirase kazkokia moteris, pasake varda ir pavarde, kurie man net negirdeti, kokiu adresu jis buvo pristatytas nezinojo doh.gif pokabis baigesi tuo, kad moteris prizadejo pasiaiskint, kur buvo pristatytas mano siutinys, jei antra diena jokiu ziniu parasiau jiem antra griezta laiska su prasymu grazinti pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2012 10 11, 11:57)
Turiu tokia sutuacija su "akcija tau" koponais:
Pirkau pas juo keramikini arbatinuka, rinkausi pristatyma per kurjerius, mokejau papildomai 10lt. po beveik triju savaiciu nesulaukus jokiu ziniu, keipiausi i pardaveja. Man paskambino moteris ir pradejo aiskinti, kad mano siuntinys buvo pristatytas  blink.gif ir uz ji pasirase kazkokia moteris, pasake varda ir pavarde, kurie man net negirdeti, kokiu adresu jis buvo pristatytas nezinojo  doh.gif  pokabis baigesi tuo, kad moteris prizadejo pasiaiskint, kur buvo pristatytas mano siutinys, jei antra diena jokiu ziniu parasiau jiem antra griezta laiska su prasymu grazinti pinigus.

paprasykit kurjeriu kompanijos nr, kada jiems perduotas siuntinys issiuntimui datos ir siuntinio numerio, poto galima greit atsekt kur nuejo siuntinys, jei jis tikrai buvo issiustas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 10 11, 11:36)
Ačiu, už atsakymą, nepirksiu schmoll.gif

gerbiamos mergaites,neuzmirskit,kad dauguma kinietisku ir net tik prekiu siulomu per tokius ale grupinius portalus uz ta pacia kaina arba mazesne yra maximose,nepasiduokit psichologiniam spaudimui pirkti kazkokius niekniekius neva pigiau.....as pats nejaukiai pasijutau kai maximoi pirkau 2kg omo milteliu uz 9.99,o vienas grupinis pasiule nuolaida nuo 19.99 iki 10.0...turekim truputi savigarbos...demokratija reikia naudotis protingai:)
Atsakyti
Sveikos,
gal kas esate turėjusios tokias pėdkelnes?..Kaip kokybė? ir ar kaina gera ar vis dėl to neverta pulti?.. biggrin.gif
https://beta.lt/viln...rack_type=image
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2012 10 11, 09:02)
Manau, kad galima grąžinti kaip nekokybišką arba pasikeisti. 4u.gif

Draugei taip buvo, tai teko grazinti visus, pakeite visa komplekta, o ten irgi buvo vienas nekokybiskas doh.gif pasaka be galo unsure.gif
Atsakyti
oi su tais vakuminiais maisais, tai absoliuti nesamone, as pirkau 3 is masinis.lt, du buvo geri, sudejau viska, padejau po lova, vienas buvo kiauras, grazinau, sake paskambins kai ju tures vel, o va dabar neseniai pasiziurejau, kad ir jau antras maisas issiputes... blink.gif taip dziaugiausi jais, va galvoju sutaupysiu vietos, bet gaunasi snipstas...
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2012 10 11, 17:31)
oi su tais vakuminiais maisais, tai absoliuti nesamone, as pirkau 3 is masinis.lt, du buvo geri, sudejau viska, padejau po lova, vienas buvo kiauras, grazinau, sake paskambins kai ju tures vel, o va dabar neseniai pasiziurejau, kad ir jau antras maisas issiputes... blink.gif  taip dziaugiausi jais, va galvoju sutaupysiu vietos, bet gaunasi snipstas...

stebuklu nebuna,bet ju paieska sveikintinas dalykas:)
Atsakyti
Mamytes, ar jau kas pirko ir kaip kokybe merinoso antklode-apsauga vaikams?
Atsakyti
gal kuri pirkot nagu dailes rinkini?kokie atsiliepimai smile.gif
Atsakyti