QUOTE(baltojifeja @ 2012 10 05, 17:52)
na ant kojyciu biski rinkiukai matosi, bet veidukas man lyg nestambeja ir zandukai tik vos vos paauge. jei pirma menesi priaugom tik 600 gramu, tai si menesi 2 kg, gydytoja ejo persverti. o bet ugis nemazas. ziuresim kaip toliau seksis. beveik primaitinti nebereikia, tik mamytes pienelis, bet auga kaip ant mieliu ;D
labai džiaugiuosi dėl jūsų abiejų bet normaliai, ji gi ir gimė nemažutė
QUOTE(anna86 @ 2012 10 05, 19:14)
Nu vat kaip šauniai jum sekasi Smagu skaityt
Mes dar prieš miegą ir naktį papienaujam O žadėjau iki 6mėn maitinti
Bet džiaugiuosi, kad dar neužrišau (.). Jau man antrą kartą įvyko taip, kad vaikas susirgęs (gerklė ir sloga) visiškai pasveiksta per 5 dienas. Sergančiam tada jau ir dieną pieno duodu... Tai "mislyju", kad jis veikia teigiamai
Mes dar prieš miegą ir naktį papienaujam O žadėjau iki 6mėn maitinti
Bet džiaugiuosi, kad dar neužrišau (.). Jau man antrą kartą įvyko taip, kad vaikas susirgęs (gerklė ir sloga) visiškai pasveiksta per 5 dienas. Sergančiam tada jau ir dieną pieno duodu... Tai "mislyju", kad jis veikia teigiamai
aš iki 1 metukų žadėjau dabar jau po truputį ryšam, teliko 2-3 kartai per parą, po mėnesio teliks 1 arba 2 (dėl ryto dar nežinau, nes į darželį jau eis). Naktį jau posenei nebesikelia, nebent dantys labai kamuoja arba labai išalksta O tikiuosi, kad pats atsisakys, va, į lovytę jau pats nueina miegoti - jokių mano pastangų Naktį, pats atsisakė valgyt - vėl nieko nedariau Tai tikiuosi, kad pats ir MP visiškai atsisakys
Eglioshos vaikui tai plaukų pavydžiu, jau tokie gražūs Ir visi kūdikiai man dabar labai išskirtiniai, kol savo neturėjau, tai visi vienodi buvo
Tiesa, BaltojiFėja, o buvot pas neurologę? Pasakyk jai dėl tokio jos miego...nes muaniškiui labai panašiai buvo pasirodo, kad raumenų tonusas labai padidėjęs, neurologė sena (daugiau nei 70 metų) nepastebėjo, o, kai kreipėmės pas kitą, tai sakė, kad per vėlai, tai teko labai daug darbo įdėti, kad viskas susitvarkytų. Na, tikiuosi, kad čia Taviškei jos būdas Bet perspėju, kad žinotum, nes man niekas to nepasakė Na, bet maniškiui viskas susitvarkė nors ašarų daug išliejau dėl to...įsivaizduok, 8 mėn., o dar nesivartė, kai turi 4 mėn. vartytis