Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Taupių žmonelių namučiai 23

QUOTE(@leja @ 2013 06 07, 08:16)
va, mane irgi sita sudominus  bigsmile.gif patinka?

Perskaičiau 1 knygą, tai man joje trūksta, kad būtų atskleista, kodėl pagr veikėjas toks. Kas paskatino jo psich. problemas. Bet kiek žinau tai paaiškinta II ir III dalyse. Vien dėl to norėčiau jas perskaityti. Įdomu, ne kaip ten pas juos viskas klostysis, bet pagrindinio veikėjo psichologija. Kas jo gyvenime nutikę, kad jis toks.

II knygos ".pdf" dalį radau tik anglų kalba. Knygą pirkti, gaila pinigų biggrin.gif Nes nemanau, kad antrąkart ją skaitysiu biggrin.gif
Atsakyti
supratau. Aciu, kad pasidalinai 4u.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif kokios cia visos skaitytojos, saunuoles thumbup.gif man knyga yra geriausiais poilsis, tikrai daug esu daug per savo gyvenimeli perskaicius ir tikiuosi dar daugiau perskaityti kaip mergina biski paaugs smile.gif
dabar mano skaitomos knygos - Gaidziukas bedu maisiukas (sita skaitoma kasdiena ir po n kartu doh.gif), labanaktuko pasakeles ir knygeles apie gyvunus biggrin.gif
Atsakyti
as tai nukvakus del fantastikos jaunimui biggrin.gif 50 pilku atspalviu dabar oho kai vaiksto skelbimuose, bet erotiniai romanai ne mano skoniui biggrin.gif dabar vel laiko turiu (baiges rasto darbu sezonas, remontai) tai biblej jau mane ir mano čiučmumriką pazista laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2013 06 12, 18:21)
as tai nukvakus del fantastikos jaunimui biggrin.gif

Gal ka idomaus gali parekomenduot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško-Fėja @ 2013 06 14, 10:56)
Gal ka idomaus gali parekomenduot?  rolleyes.gif

ziurint kas domina mirksiukas.gif
siaip kad nepasikrauti stipriai galvos galima biblej pasiieskoti Noros Roberts ir Dzudi Devero knygu naujesniu, ten visokie romanai su mistikos, detektyvo elementais ( http://lt.wikipedia....ki/Nora_Roberts kitos knygos, http://www.jotema.lt...ew?pid=1&id=156 nedidelis sarasiukas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 14 birželio 2013 - 10:40
QUOTE(egliosha @ 2013 06 14, 10:39)
ziurint kas domina mirksiukas.gif
siaip kad nepasikrauti stipriai galvos galima biblej pasiieskoti Noros Roberts ir Dzudi Devero knygu naujesniu, ten visokie romanai su mistikos, detektyvo elementais ( http://lt.wikipedia....ki/Nora_Roberts kitos knygos, http://www.jotema.lt...ew?pid=1&id=156 nedidelis sarasiukas)

aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nu Mildainiuk prisidedu ir as prie pagyru- tikrai grazeji, zydi, svyti, tieisog malonu ziuret i tave fb 4u.gif del naujoviu darbe negazdink..dar iki kol grysiu viskas gali 3k keistis:)
o mes, kaip matote fb irgi gyvenam puikiai, biski kirminas siknoj praded kirbet, kai pagalvoju, kaip lekia laikas, mazajam jau puse metu, reik arba pradet dize rasyt arba arba, laiko neber ir kelio atgal neber:) nes i darba noriu gryzt visu pilnu uzimtumu, ir negaist laiko su moxlais darbe.nu garsiai pasizadesiu rir turesiu pildyt- rudeni pradedu rimtai sedet prie moxlu, kai didysis iseis i darzeli(i kuri tikiuosi pateksim dar siemet).
apie knygas prakalbot-nesu ypatinga knygu myletoja, bet galiu irgi pasigirt, kad karas ir taika - tikrai storiausi tomai, kokius teko skaityt ir kurie be proto patiko. O siuo metu paskaityt knyga su vaikais- prabanga biggrin.gif o moxline literatura skaityt visai netraukia..kaip misko feja rase..paskaitai puslapi ir miegas suima, o ir iskart pamirsti ka perskaitai..prastai su atmintim pas mane...prastai..reiktu pradet ja lavint lotuliukas.gif gal turit kokiu lengvu patarimu, kaip? nes kryziazodziu irgi nemegstu, man geriau darze pasikapstyt pas mama ar virtuvej:)
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2013 06 16, 22:05)
Sveikos,
Nu Mildainiuk prisidedu ir as prie pagyru- tikrai grazeji, zydi, svyti, tieisog malonu ziuret i tave fb 4u.gif  del naujoviu darbe negazdink..dar iki kol grysiu viskas gali 3k keistis:)
o mes, kaip matote fb irgi gyvenam puikiai, biski kirminas siknoj praded kirbet, kai pagalvoju, kaip lekia laikas, mazajam jau puse metu, reik arba pradet dize rasyt arba arba, laiko neber ir kelio atgal neber:) nes i darba noriu gryzt visu pilnu uzimtumu, ir negaist laiko su moxlais darbe.nu garsiai pasizadesiu rir turesiu pildyt- rudeni pradedu rimtai sedet prie moxlu, kai didysis iseis i darzeli(i kuri tikiuosi pateksim dar siemet).
apie knygas prakalbot-nesu ypatinga knygu myletoja, bet galiu irgi pasigirt, kad karas ir taika - tikrai storiausi tomai, kokius teko skaityt ir kurie be proto patiko. O siuo metu paskaityt knyga su vaikais- prabanga biggrin.gif o moxline literatura skaityt visai netraukia..kaip misko feja rase..paskaitai puslapi ir miegas suima, o ir iskart pamirsti ka perskaitai..prastai su atmintim pas mane...prastai..reiktu pradet ja lavint lotuliukas.gif gal turit kokiu lengvu patarimu, kaip? nes kryziazodziu irgi nemegstu, man geriau darze pasikapstyt pas mama ar virtuvej:)

O tu receptus atmintinai mokykis. irgi variantas smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai, kad man gaminimas igimtas, tai uztenka perskaityt, pagamint ir as jau moku ta recepta:)
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2013 06 17, 14:14)
Tai, kad man gaminimas igimtas, tai uztenka perskaityt, pagamint ir as jau moku ta recepta:)

O tu kokius mahajednus receptus mokykis, kur ingriedientu meleonas, ir kurie tokie neiprasti butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2013 06 17, 15:14)

Tai disertacijos tema pasikeisk i kokia kulinarine ir vualia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti