Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Taupių žmonelių namučiai 23

QUOTE(egliosha @ 2013 05 12, 15:13)

Oi, cia kas be ko biggrin.gif Kaip mazasis? Kiek foto paziuriu, tai vis auga ir zaveja. negaliu atsigrozet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško-Fėja @ 2013 05 12, 16:26)
Oi, cia kas be ko biggrin.gif Kaip mazasis? Kiek foto paziuriu, tai vis auga ir zaveja. negaliu atsigrozet  wub.gif

tikras kapitonas pramustgalvis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juda kruta, ropoja, stojas, niekur nepabegsi nuo jo. ir draugiskas labai biggrin.gif
Atsakyti
Astarte sveikinu sulaukus savo kleckucio, tikiuosi Jums viskas gerai ir mazasis Konstantinis auga puikiai 4u.gif

Ausriuke kokios puikios zinios yahoo.gif labai del jusu dziaugiuosi oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2013 05 12, 16:36)
tikras kapitonas pramustgalvis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juda kruta, ropoja, stojas, niekur nepabegsi nuo jo. ir draugiskas labai biggrin.gif

As dabar sumasciau, kad tavo vaikas galetu koks mimasbuti. Nu toks israiskingas veidas biggrin.gif
Atsakyti
Visas jus mielosios su meilės diena 4u.gif

QUOTE(ramsamsam @ 2013 05 12, 22:52)
Ausriuke kokios puikios zinios yahoo.gif labai del jusu dziaugiuosi oro_buckis.gif

Labai labai aciu, ramsamsam 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mes irgi labai labai džiaugiamės ir vis dar negalime patikėti - mums tai prilygsta pasaulio stebuklui wub.gif
Kaip auga dukrytė? Kokiais džiaugsmais ir rūpesčiais gyvenate? bigsmile.gif
Beje, kur prapuolusi? Užsuk čia dažniau, nenumarinkim temutės mirksiukas.gif

@Astarte, kaip jums tvarkytis sekasi? Kaip Konstantinas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušriukė: 13 gegužės 2013 - 12:01
Sveikos,

Aušriuke, o gal jau žinot, kas pilvelyje gyvena?

O mes po truputį judam į priekį. Vyresnėlis eina į darželį (bijau su juo viena pasilikti namuose biggrin.gif ), MV pakeitė darbą prieš pora dienų, o aš aplink namus einu.
Konstantinas auga po truputį, jau ir balselį pradeda rodyti, kad turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2013 05 13, 15:32)

O mes po truputį judam į priekį. Vyresnėlis eina į darželį (bijau su juo viena pasilikti namuose biggrin.gif ), MV pakeitė darbą prieš pora dienų,  o aš aplink namus einu.
Konstantinas auga po truputį, jau ir balselį pradeda rodyti, kad turi  biggrin.gif

Džiugu, kad atsigavot ir viskas gerai 4u.gif

Net nežinau, kaip čia pasakyti, ar žinom smile.gif Per 20 sav. apžiūrą echoskopu gydytojas manęs klausia: "kelintas nėštumas?" aš: "Pirmas". Sako: "Ai, tai jums lytis nesvarbi". Aš: "Bet kokiu atveju mums ji nesvarbi.. Tai toks stebuklas". Sako: "O kokios nuojautos?" Aš: "Mano nuojauta - berniukas, vyro - mergytė". Jis man: "Panašu, kad mergytė". Baigęs echoskopuoti rimtu veidu manęs klausia: "Tai rašyti ar nerašyti, kad mergytė?" unsure.gif Sakau: "Jei matot, kad mergytė, tai rašykit". Tada jis: "Na, žinot, su tuo matymu 20 sav. visaip gali būti... gal geriau palikim intrigą."
MB labai labai laukia dukrytės, tai kai jam visa tai papasakojau (TA jis negalėjo dalyvauti), jis ta mintimi ir gyvena wub.gif Bet kokiu atveju esam beprotiškai laimingi wub.gif Šiaip, kai kas nors paklausia, ko laukiamės, tai visad atsakau: "Vaikučio" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2013 05 13, 14:32)
Sveikos,

O mes po truputį judam į priekį. Vyresnėlis eina į darželį (bijau su juo viena pasilikti namuose biggrin.gif ), MV pakeitė darbą prieš pora dienų,  o aš aplink namus einu.
Konstantinas auga po truputį, jau ir balselį pradeda rodyti, kad turi  biggrin.gif

Šaunu, kad judat į priekį. Sakiau, kad bus viskas gerai 4u.gif

QUOTE(Aušriukė @ 2013 05 13, 15:35)
Džiugu, kad atsigavot ir viskas gerai 4u.gif

Net nežinau, kaip čia pasakyti, ar žinom smile.gif Per 20 sav. apžiūrą echoskopu gydytojas manęs klausia: "kelintas nėštumas?" aš: "Pirmas". Sako: "Ai, tai jums lytis nesvarbi". Aš: "Bet kokiu atveju mums ji nesvarbi.. Tai toks stebuklas". Sako: "O kokios nuojautos?" Aš: "Mano nuojauta - berniukas, vyro - mergytė". Jis man: "Panašu, kad mergytė". Baigęs echoskopuoti rimtu veidu manęs klausia: "Tai rašyti ar nerašyti, kad mergytė?" unsure.gif Sakau: "Jei matot, kad mergytė, tai rašykit". Tada jis: "Na, žinot, su tuo matymu 20 sav. visaip gali būti... gal geriau palikim intrigą."
MB labai labai laukia dukrytės, tai kai jam visa tai papasakojau (TA jis negalėjo dalyvauti), jis ta mintimi ir gyvena wub.gif Bet kokiu atveju esam beprotiškai laimingi wub.gif Šiaip, kai kas nors paklausia, ko laukiamės, tai visad atsakau: "Vaikučio" smile.gif

Dar per antrą TA užklausk. Ar bus vėlai ji? Aš kad ir 99 proc. zinojau, jog vyrukas, vistiek pirkau daugiau neutralius rūbelis.
Atsakyti
kaip tas TA sifruojasi? Bandziau dabar issifruot, tai lenda i galva "Technine apziura" ir viskas lotuliukas.gif Atsiprasau, jei kuri isizeisit. Dar sitos terminologijos neisstudijavus lotuliukas.gif Tik tikrai zinau, kadmano sifras biggrin.gif neteisingas

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško-Fėja @ 2013 05 14, 09:26)
kaip tas TA sifruojasi? Bandziau dabar issifruot, tai lenda i galva "Technine apziura" ir viskas  lotuliukas.gif Atsiprasau, jei kuri isizeisit. Dar sitos terminologijos neisstudijavus  lotuliukas.gif Tik tikrai zinau, kadmano sifras  biggrin.gif neteisingas

Labas rytas  4u.gif

Teisingas biggrin.gif

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2013 05 14, 08:29)
Teisingas  biggrin.gif 

Labas rytas

Turbut juokauji blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško-Fėja @ 2013 05 14, 09:31)
Turbut juokauji  blink.gif

Nejuokauju. O kaip kitaip tai pavadinti? sveriama, matuojama, patikrinama ar viskas "veikia" ir atitinka ir namo iki sekancio patikrinimo biggrin.gif
Atsakyti