Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Taupių žmonelių namučiai 23

QUOTE(vilku motinėlė @ 2013 04 23, 14:15)
Sedziu laukiu 16,30 eisiu i kirpykla, nuplanavusi stipriai trumpinti plaukus, ziuresim kas is to gausis biggrin.gif ar nepasidarys gaila nuejus biggrin.gif

Nu ir kaip sukuosena? pasirodysi? rolleyes.gif

QUOTE(Aušriukė @ 2013 04 23, 15:13)
Nusizarino ilgus plaukus trumpai. grizo jos vyras po savaites komandiruotes, tai zmogus pagalvojo, kad ne i ta buta uzklydo doh.gif jam buvo sokas lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(~Astartė~ @ 2013 04 23, 20:38)
Ir...savo vaiko dar nemačiau...MV sakė, kad visai neblogai atrodo.Gimė 00:47 šiąnakt, 46 cm, 2,55kg. Pavadinom Konstantinu.

pamatysi ir viskas bus gerai. Sveikinu su gimimu 4u.gif Linkiu, kad sunkumai tuom ir baigtusi, o toliau sveikata butu nepriekaistinga, naktys ramios, veidai laimingi. 4u.gif
Atsakyti
Astarte - sveikinimai didizausi. linkiu kantrybes, ramybes ir greiciau apkabinti savo maziuka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2013 04 24, 08:35)
Astarte, sveikinu su antro sūnelio gimimu ir linkiu kuo greičiau pasimatyti. O tavo tyrimai atsistatė po gimdymo ar dar anksti?

Pagal savijautą, tai atsistatė, bet tyrimus darysiu, kai grįšiu.
Guli soskę apsikabinęs mėlynė nuo veido nyksta, ryt baigs antibiotikų kursą. Penktadienį sakė, kad gal ką daugiau pasakys.
Atsakyti
Astarte, labai labai sveikinu ir iš visos širdies linkiu sveikatytės, ištvermės, stiprybės 4u.gif Nepastebėsi, kaip mažiukas ir Tu atsigausit ir sustipresit 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu ir as su suneliaus gimimu, sveikatos jums abiems wub.gif

Ale jau vardu grazumas ir ilgumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško-Fėja @ 2013 04 24, 09:19)
Nu ir kaip sukuosena? pasirodysi? rolleyes.gif
lotuliukas.gif  thumbup.gif
pamatysi ir viskas bus gerai. Sveikinu su gimimu  4u.gif Linkiu, kad sunkumai tuom ir baigtusi, o toliau sveikata butu nepriekaistinga, naktys ramios, veidai laimingi. 4u.gif

Šukuosena super smile.gif labai labai patinka.. reikia nusifotkinti ir į FB įmesiu.
Atsakyti
Oo, pliurpalės vėl į trobą persikraustė smile.gif Aš čia, niekur nedingau - daug daug dirbu, dar daugiau mokaus ir daug sportuoju. Laukiu vasaros..

Astarte, sveikinimai Jūsų šeimynai, ramybės ir sveikatos 4u.gif Aukit ir tvirtėkit 4u.gif

Dėl meetuko aš visada ir visomis keturiomis už smile.gif Bet kada ir bet kur wink.gif
Atsakyti
Astarte - tvirtybes tau:*
Atsakyti
Sveikos. Na kaip mamytes jaucias? Astarte kaip tu?

Merginos, paziurekit, kai fainas dalykas. Mane uzkabino bigsmile.gif http://www.youtube.c...h?v=SCGCgQH8nfc
Darbo daug, bet gal rezultatas paskui viska atperka. Bandysiu laisvesniu laiku pagamint.
Atsakyti
QUOTE(Miško-Fėja @ 2013 05 12, 15:38)
Sveikos. Na kaip mamytes jaucias? Astarte kaip tu?

Merginos, paziurekit, kai fainas dalykas. Mane uzkabino bigsmile.gif http://www.youtube.c...h?v=SCGCgQH8nfc
Darbo daug, bet gal rezultatas paskui viska atperka. Bandysiu laisvesniu laiku pagamint.

yra sm pynikiu tema, buvau ir as uzsidegus, nu bet laikrasciu neturiu ir laiko nera, tai pamirsau laugh.gif

mes po truputi naujus namus tvarkomes, bet beveik nuolatiniam bardake gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2013 05 12, 15:03)
yra sm pynikiu tema, buvau ir as uzsidegus, nu bet laikrasciu neturiu ir laiko nera, tai pamirsau laugh.gif
mes po truputi naujus namus tvarkomes, bet beveik nuolatiniam bardake gyvenam biggrin.gif

Nu jau kai pribresiu, reiks uzeit ten pasicekavyt smile.gif

Ner ko noret, kad iskart viskas butu tvarkinga ir grazu smile.gif Viskam laiko reikia.
Atsakyti
QUOTE(Miško-Fėja @ 2013 05 12, 16:09)
Ner ko noret, kad iskart viskas butu tvarkinga ir grazu smile.gif Viskam laiko reikia.

o noretus laugh.gif
Atsakyti