QUOTE(vilku motinėlė @ 2013 04 22, 21:49)
Miško fėja - dvi fėjos vienoj temoj.. abi lyg ir gerietės nebus čia kokių burtų, kai teritorijos nepasidalinsit
Aš gyvenu gerai, visa galvą pasinėrusi į naują veiklą.. kaifuoju nuo to.. plius ant palangės želia mano vasaros laisvalaikis na ir aišku mažoji veiklos daugiausia, buvom pas vyro senelę tai visi stebėjosi kur pas ją motoriukas užslėptas, nes nesėdi nei minutės, to pasekoje mėlynės ant žandų ir visur kur.. ..O va kūrybai noro visai nėra, po Kaziuko įkvėpimas negryžta
Aš gyvenu gerai, visa galvą pasinėrusi į naują veiklą.. kaifuoju nuo to.. plius ant palangės želia mano vasaros laisvalaikis na ir aišku mažoji veiklos daugiausia, buvom pas vyro senelę tai visi stebėjosi kur pas ją motoriukas užslėptas, nes nesėdi nei minutės, to pasekoje mėlynės ant žandų ir visur kur.. ..O va kūrybai noro visai nėra, po Kaziuko įkvėpimas negryžta
Nu manau kaipnors nesipesim. Jei ka as i krumus ir manes nebus ir taika
Kad ikvepimo nera, tai nesuk galvos. As paveikslo nuo gruodzio menesio nenupiesiu. irgi nera ikvepimo Pateplioju siek tiek ir vel nekyla rankos Buna dienu, kad muza neaplanko