Aušriuke, sveikinimai nuoširdžiausi labai džiaugiuosi dėl jūsų.
Medūzyte, smagu, kad pajudėjai su darbeliais.
Aš vėl ligoninėj... Žodžiu... Laukiu gimdymo. Tikiuosi, kad gegužės sulauksim 2in1
QUOTE(~Astartė~ @ 2013 04 21, 20:26)
Aušriuke, sveikinimai nuoširdžiausi labai džiaugiuosi dėl jūsų.
Aš vėl ligoninėj... Žodžiu... Laukiu gimdymo. Tikiuosi, kad gegužės sulauksim 2in1
Laikykis, mes su tavim
QUOTE(Miško-Fėja @ 2013 04 19, 17:00)
Gyvenam gerai
ziuru ziuru, paveiksliuks tas, ale vardas kazkas ni to kaip einas? prisimenu lyg kazka kalbejot apie kraustymasi, ar apsigalvojot?
QUOTE(Aušriukė @ 2013 04 21, 18:57)
Mūsų šeima gyvena džiugiu laukimu - mūsų žirniui ar pupai beveik 19 savaičių (balandžio pabaigoje laukia didysis echo - gal jau pasirodys?) Žodžiu, nauji ir labai džiugūs išgyvenimai Pirmasis trimestras buvau labai labai nelengvas - buvo ne viena akimirka, kai galvojom, kad mūsų džiaugsmas pabego... su kiekviena diena vis labiau jaučiu jo arba jos judesiukus ir kiekviena diena dėkoju dievuliui už šį stebuklą
oi koks geras tas jausmas, ypac pavasari
QUOTE(~Astartė~ @ 2013 04 21, 21:26)
Ausriuke, laikykit kojas suspaude, dar biskiuka galetu broliukas pakenteti, paauginti gramus
manau labai reikia meetuko vel per visus miestus paskutinis buvo kai saunuoliukas buvo burbuliukas dar, oi seniaiiii
uz meetuka ir as
O mane skatina. Iš pradžių šokas buvo, dabar jau kaip ir apsipratau.
Aš ir už mytą po mėnesio būčiau labai už, jei viskas šiandien pavyks gerai
QUOTE(~Astartė~ @ 2013 04 22, 12:36)
oho! labai lauksim geru ziniu!
QUOTE(~Astartė~ @ 2013 04 22, 11:36)
Sėkmės
QUOTE(medūzytė @ 2013 04 19, 11:15)
Aha RedLady ir kodel gi? kaip pati laikaisi, o mazu tas nutilimas i gera?
visai neperseniausiai pagalvojau kad visai mus temute SM nutilusi, ir ja uzbaigus gal net neverta naujos kurt, visos esam FB kam reik pasibendraujam...
visai neperseniausiai pagalvojau kad visai mus temute SM nutilusi, ir ja uzbaigus gal net neverta naujos kurt, visos esam FB kam reik pasibendraujam...
Man tai gerai ir nutilimas ir pliurpalai, tiesiog siaip keista, kad seniau tokios aktyvios visos buvo, o dabar tokia tyluma.
Sveikinimai Ausriukei, ir laukiam naujienu is Astartes
QUOTE(RedLady @ 2013 04 22, 14:12)
Man tai gerai ir nutilimas ir pliurpalai, tiesiog siaip keista, kad seniau tokios aktyvios visos buvo, o dabar tokia tyluma.
Nu tai matai, greiciausia del to kad nutilai Tu, nutilo ir visos kitos
Astarte lauksim geru ziniu
Ausriuke
QUOTE(egliosha @ 2013 04 22, 09:46)
ziuru ziuru, paveiksliuks tas, ale vardas kazkas ni to kaip einas? prisimenu lyg kazka kalbejot apie kraustymasi, ar apsigalvojot?
ai kad tas jurinis zveris man nebe i tema bebuvo, tai pasidariau miskine Bet ziuriu tik tu atkreipei demesi. Kitos arba nepastebejo arba galvoja,kas ta prisiplakele -nekalbekim su ja
Butuko ne mum reikejo. Puseserei klausinejau, bet ji jau susirado. O mudu sekmingai gyvenam tam paciam ir kol kas persikelimai nenusimato
100 metu nebuvau SM, tad labas visoms smagu skaityti tokias naujienas..
Aušriuke, sveikinu ir aš labai džiaugiuosi dėl Jūsų.
Miško fėja - dvi fėjos vienoj temoj.. abi lyg ir gerietės nebus čia kokių burtų, kai teritorijos nepasidalinsit
Aš gyvenu gerai, visa galvą pasinėrusi į naują veiklą.. kaifuoju nuo to.. plius ant palangės želia mano vasaros laisvalaikis na ir aišku mažoji veiklos daugiausia, buvom pas vyro senelę tai visi stebėjosi kur pas ją motoriukas užslėptas, nes nesėdi nei minutės, to pasekoje mėlynės ant žandų ir visur kur.. ..O va kūrybai noro visai nėra, po Kaziuko įkvėpimas negryžta
Astarte, labai laukiam žinių kaip Jūs ten, pavėluotai, bet sėkmės vistiek
Aušriuke, sveikinu ir aš labai džiaugiuosi dėl Jūsų.
Miško fėja - dvi fėjos vienoj temoj.. abi lyg ir gerietės nebus čia kokių burtų, kai teritorijos nepasidalinsit
Aš gyvenu gerai, visa galvą pasinėrusi į naują veiklą.. kaifuoju nuo to.. plius ant palangės želia mano vasaros laisvalaikis na ir aišku mažoji veiklos daugiausia, buvom pas vyro senelę tai visi stebėjosi kur pas ją motoriukas užslėptas, nes nesėdi nei minutės, to pasekoje mėlynės ant žandų ir visur kur.. ..O va kūrybai noro visai nėra, po Kaziuko įkvėpimas negryžta
Astarte, labai laukiam žinių kaip Jūs ten, pavėluotai, bet sėkmės vistiek
Ačiū visoms už sveikinimus Priėmusi sveikinimus, pagalbos ir patarimų kreipsiuosi
Astarte, laukiam su džiugiomis naujienomis Daug daug stiprybes
Aš pastebėjau, bet patikliai pagal avatarą Tave "pripažinau"
prašom dažniau užsukti, naujienomis pasidalinti
beje, o į kokią naują veiklą pasinėrei? Kažką matyt praleidau..
dėl meetuk'o, manau, planuokim gegužės pabaigoje arba birželio pradžioje pasimatyti pagal galimybes visos kartu kur nors arba atskiruose miestuose
Astarte, laukiam su džiugiomis naujienomis Daug daug stiprybes
QUOTE(Miško-Fėja @ 2013 04 22, 16:34)
ai kad tas jurinis zveris man nebe i tema bebuvo, tai pasidariau miskine Bet ziuriu tik tu atkreipei demesi. Kitos arba nepastebejo arba galvoja,kas ta prisiplakele -nekalbekim su ja
Aš pastebėjau, bet patikliai pagal avatarą Tave "pripažinau"
QUOTE(vilku motinėlė @ 2013 04 22, 22:49)
100 metu nebuvau SM, tad labas visoms smagu skaityti tokias naujienas..
prašom dažniau užsukti, naujienomis pasidalinti
beje, o į kokią naują veiklą pasinėrei? Kažką matyt praleidau..
dėl meetuk'o, manau, planuokim gegužės pabaigoje arba birželio pradžioje pasimatyti pagal galimybes visos kartu kur nors arba atskiruose miestuose