Tik, kad MV neužmatytų šito bajerio
Panašiu principu dabar ant jo sąžinės varau
QUOTE(~Astartė~ @ 2012 12 14, 17:33)
O man siandien drauge prirode tas daugkartines dirbtines cigaretes. Jos vyras ruko tokia. Tiksliau jis dabar visa ciagara pats pasigamino ir pypkiuoja. Jokiu dervu i plaucius, jokiu pelenu, jokios smarves. tereikia tik kazkokios spec skyscio nusipirkt ir viskas. Na bet aisku cia tik jam taip, nes jis pasidare pagerinta ta cigara. O siaip tai tos daugkartines susidevi turbut, reikia kazka ten vis keist, bet tai tikrai pigiau, nei paprastos cigaretes. Ir sveikiau. As saviski irgi bandysiu lenkt i ta puse.
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2012 12 14, 21:15)
O man siandien drauge prirode tas daugkartines dirbtines cigaretes. Jos vyras ruko tokia. Tiksliau jis dabar visa ciagara pats pasigamino ir pypkiuoja. Jokiu dervu i plaucius, jokiu pelenu, jokios smarves. tereikia tik kazkokios spec skyscio nusipirkt ir viskas. Na bet aisku cia tik jam taip, nes jis pasidare pagerinta ta cigara. O siaip tai tos daugkartines susidevi turbut, reikia kazka ten vis keist, bet tai tikrai pigiau, nei paprastos cigaretes. Ir sveikiau. As saviski irgi bandysiu lenkt i ta puse.
Rukymas tera iprotis. Nors kiti aiskina, kad ramina, bet jei jau reik nusiraminti, tai raminamuosius reik gerti, arba raminancias arbatas arba salinti streso priezastis
Mano vyras neruko jau beveik 5 metai Kai susipazinom ruke Gal kai bau ruko, tai niekas nieko neerzina, bet jei vienas, tai tragedija
Sveikos, buvau pametus tema ir apskritai ja pamirsus kazkaip isivaizdavau kad tik fb likes ot atsilikus....
Asta neplanuoji i Paryziaus katedra eit? As lb noriu svarstau ar Pnv siekt ar Utena...
Ar yra dar negavusiu dovaneliu?
Asta neplanuoji i Paryziaus katedra eit? As lb noriu svarstau ar Pnv siekt ar Utena...
QUOTE(bemsiuke @ 2012 12 16, 13:38)
Sveikos, buvau pametus tema ir apskritai ja pamirsus kazkaip isivaizdavau kad tik fb likes ot atsilikus....
Visai norėčiau, bet kaina Čia kalbi kur kovo 14 d. bus?
Šiandien 9.42 Šaunuolytė susilaukė antrojo sūnelio 3,030 kg kleckas
QUOTE(Mildainis @ 2012 12 18, 15:58)
Eina sau kaip fainiai
Šaunuolyte, didžiausi sveikinimai
QUOTE(Mildainis @ 2012 12 18, 16:58)
jau??? eina sau, kazkaip galvojau kad jai daugiau laiko like. Nu kaip faina. Sventes jau sutiks keturiese Sveikinimai Saunuolytei
Papildyta:
QUOTE(~Astartė~ @ 2012 12 18, 17:07)
Astarte, o kada tavo data?
QUOTE(@leja @ 2012 12 18, 16:22)
jau??? eina sau, kazkaip galvojau kad jai daugiau laiko like. Nu kaip faina. Sventes jau sutiks keturiese Sveikinimai Saunuolytei
Papildyta:
Papildyta:
Man atrodo, kad jai terminas buvo gruodžio 1 pusė, bet ji sakė, kad Naujųjų išvakarėse gimdys Jei nemaišau. Tai kaip ir laiku gimė
Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2012 12 18, 16:22)
Papildyta:
Papildyta:
Jei pagal mėnesines, tai 06,04, jei pagal echo, tai 6 dienom anksčiau.
Sveikinimai saunuolytei mes su vyru vakar kaip tik kalbejom apie ja, sakau va siandien turi gimdyti, bet tai suklydau.. O siaip man rodos, kad kazkada dabar ir buvo laikas..
Mes siandien su didziuke buvom pioliklinikoj.. ir ten buvo kleckiukas maziukas nu nezinau 2 menesiu gal kokiu, nu kaip graziai jis man verke noriu vel ir dar..
Mes siandien su didziuke buvom pioliklinikoj.. ir ten buvo kleckiukas maziukas nu nezinau 2 menesiu gal kokiu, nu kaip graziai jis man verke noriu vel ir dar..
na saunuolyte puikia dovana seimynai pasidovanojo svenciu proga sveikinimai jai