QUOTE(Aušriukė @ 2012 12 12, 17:44)
Ne tik Džordana, pasirodo, ir Tvarijonaitė ištekėjo... Vestuvių reportažas praėjusios savaitės pusė "Žmonių" numerio užima Vartydama žurnalą pagalvojau, prabangios vestuvės ir dar Tenerifėje, o vat veidas nešvyti iš laimės ir tiek... gal tiesiog mes visi savo emocijas skirtingai parodom...
Na, o grįžtant prie Džordanos, aš irgi nebetikėjau, kad ji apskritai kada nors ištekės ir dar bažnyčioj, nors ir per Adventą... tebūnie man atleista, bet savo vestuvių dieną man jie atrodo nekaip... Elegantiška suknelė, puošnūs auskarai ir išryškinta tatuiruotė per pusę nugaros... Nesuderinami dalykai... Toks jausmas, kad Džordana tarsi ne savo "kailyje"... Tačiau bet kokiu atveju, dviejų žmonių pasiryžimas prisiekti vienas kitam Dievo akivaizdoje yra labai jaudinantis ir gražus
Na, o grįžtant prie Džordanos, aš irgi nebetikėjau, kad ji apskritai kada nors ištekės ir dar bažnyčioj, nors ir per Adventą... tebūnie man atleista, bet savo vestuvių dieną man jie atrodo nekaip... Elegantiška suknelė, puošnūs auskarai ir išryškinta tatuiruotė per pusę nugaros... Nesuderinami dalykai... Toks jausmas, kad Džordana tarsi ne savo "kailyje"... Tačiau bet kokiu atveju, dviejų žmonių pasiryžimas prisiekti vienas kitam Dievo akivaizdoje yra labai jaudinantis ir gražus
Nu siaip palyginus kaip ji atrodo, tai atrode superiskai, labai dziugu, kad Inga Budriene ( speju) ja paprotino ir jinai neisivare i baznycia su platforminiais batais, pintom kasytem ir trumpa striukyte
O tvarijonaites tai net neturiu kaip pakomentuoti. Izeidineti negalima, nes mazu paskaite po teismus uztampys, bet man ji toks apskritas nulis