Pritariu Juru tigrei del komentaro apie antra vaika..jis buvo per greit..Man terminas gruodzio 13 as pati sauu termina nusistaciusi gruuodzio 31 bus matyt
aciu zu sveikinimus Vilku motinele...siemet jubilieju sutikau kaip niekad ramiai - pas tevukus, na o vakar buvau kavinukej su mergaitem, susirinkau dovanas
OO saunuolyt tai tu panasiai kaip as, kad gimdyti turejau
Saunuolyte, su praejusiu jubiliejumi Daug įstabių akimirkų!
Na, o dėl antro vaikučio greitumo, tikiu, kad ši tavo nuomonė dar gali pasikeisti. Juk pamatysi, kaip bus smagu augti dviem panašaus amžiaus vaikučiams. Nuolat stebiu kaimynų pametinukus ir esu įsitikinus, kad pametinukai turi daug bendrų interesų, kiek paūgėję, žymiai mažiau dėmesio reikalauja iš tėvų ir vienas kitam yra "draugeliai", vienas iš kito mokosi ir pan. Aišku, iš pradžių tėveliams tenka didesnis krūvis, todėl esama visokių minčių, abejonių, bet viskas bus tikrai šaunu Juk negali per abu nėštumus aplankyti tokie pat jausmai ir emocijos - gyvenimas pilnas gražių spalvų
QUOTE(saunuolyte @ 2012 11 07, 17:10)
Pritariu Juru tigrei del komentaro apie antra vaika..jis buvo per greit..
Na, o dėl antro vaikučio greitumo, tikiu, kad ši tavo nuomonė dar gali pasikeisti. Juk pamatysi, kaip bus smagu augti dviem panašaus amžiaus vaikučiams. Nuolat stebiu kaimynų pametinukus ir esu įsitikinus, kad pametinukai turi daug bendrų interesų, kiek paūgėję, žymiai mažiau dėmesio reikalauja iš tėvų ir vienas kitam yra "draugeliai", vienas iš kito mokosi ir pan. Aišku, iš pradžių tėveliams tenka didesnis krūvis, todėl esama visokių minčių, abejonių, bet viskas bus tikrai šaunu Juk negali per abu nėštumus aplankyti tokie pat jausmai ir emocijos - gyvenimas pilnas gražių spalvų
QUOTE(saunuolyte @ 2012 11 07, 16:10)
Pritariu Juru tigrei del komentaro apie antra vaika..jis buvo per greit..Man terminas gruodzio 13 as pati sauu termina nusistaciusi gruuodzio 31 bus matyt
aciu zu sveikinimus Vilku motinele...siemet jubilieju sutikau kaip niekad ramiai - pas tevukus, na o vakar buvau kavinukej su mergaitem, susirinkau dovanas
pirmiausia sveikinimai su jubiliejumi
o dėl dviejų vaikučių greitumo. Viskas bus gerai Taip, bus sunku, bet bus viskas gerai, tik neprarask savo optimizmo, geros nuotaikos
RedLady, Tau du klausimai:
1) ant nelabai ilgų nagų (apie 4 mm) raudonos spalvos nagų lakas atrodys pusė bėdos? ar nepatartum raudonai dažyti? Man kažkaip norisi ilgesnių, išvaizdos nėra bet reikia raudonos
2) čia jau kaip šunų ekspertei klausimas. Ar yra mažų šuniukų (iki 15 kg), kad nelotų be reikalo (na, bokseriai laaaabai retai loja, bent jau mūsų 2 turėti/turimi), mylėtų vaikus ir nesikandžiotų ? Ir, katiną su šuniu pirkti iš karto geriau?
QUOTE(~Astartė~ @ 2012 11 08, 17:23)
1) ant nelabai ilgų nagų (apie 4 mm) raudonos spalvos nagų lakas atrodys pusė bėdos? ar nepatartum raudonai dažyti? Man kažkaip norisi ilgesnių, išvaizdos nėra bet reikia raudonos
norsklausi ne manes,betpasakysiu , kad asmeniskai man tamsiu/ryskiu spalvu lakas graziausiai atrodo ant trumpuciu nagu. Juodas, raudonas taip pat
QUOTE(@leja @ 2012 11 08, 17:03)
norsklausi ne manes,betpasakysiu , kad asmeniskai man tamsiu/ryskiu spalvu lakas graziausiai atrodo ant trumpuciu nagu. Juodas, raudonas taip pat
sakai tai gal tada lakuotis ir galvos nebesukti na, bet susikuriu problemų lygioj vietoj
QUOTE(~Astartė~ @ 2012 11 08, 18:07)
na, bet susikuriu problemų lygioj vietoj
tai jau tikrai
QUOTE(~Astartė~ @ 2012 11 08, 17:23)
RedLady, Tau du klausimai:
2) čia jau kaip šunų ekspertei klausimas. Ar yra mažų šuniukų (iki 15 kg), kad nelotų be reikalo (na, bokseriai laaaabai retai loja, bent jau mūsų 2 turėti/turimi), mylėtų vaikus ir nesikandžiotų ? Ir, katiną su šuniu pirkti iš karto geriau?
viskas aisku kokiu reikalu as eksperte
1. net su liniuote pasiziurejau kokio ilgio yra 4 mm nagas Nezinau kiek as galiu buti objektyvi tuo klausimu, bet man raudonas lakas grazu ant bet kokio ilgio nagu Siaip jau raudona spalva nera tamsi, ji tiesiog ryski, todel ryskus lakas visu pirma tinka sutvarkytiems naguciams, nes ryski spalva traukia aki.
2. Veisliu iki 15 kg yra daug. bet pasakyti kuri konkreciai maziau loja sudetinga. Reiktu i kiekviena veisle daugiau maziau gilintis. Bet jeigu taip staigiai, tai vakaru skotijos baltieji terjerai ( balti), skotu terjerai (juodi), korgiai ( valu ir kardiganai), pudeliai ( butent pudeliai, nes karaliski dideli, o mini arba kitaip nykstukiniai, ir dar toy arba miniatiuriniai), mopsai ( jie tik toki knarkimo garsa leidzia ), basendziai ( labai grazus man jie, ir sake beveik neloja), ir dar kruva prieglaudinuku, kurie tikrai buna duag geresni ir paklusnesni uz visus veislinius. Is tu isvardintu, tai vestukai, ir pudeliai nesiseria, kas yra labai neblogai, ir jei is prieklaudinuku, tai riekai siurksciaplaukius rinktis, jie irgi beveik nesisers. Is tikro gali lysti i www.kinologija.lt ir skaityk apie FCI grupes ir ju veisles. As taip dariau. Jei imsi medziokline veisle, gali daug loti ir su paklusnumu daugiau riekalu bus. Jei domina kokios konkretesnes veisles, galiu papasakoti arba is sunininku daugiau info surinkti. O kam suniuka renkates, sau?
Kas del kates ir suns isigijimo kartu, tai jokio skirtumo, susidraugaus arba ne, cia nuo gyvunu charakterio priklauso. bet as imciau arba iskart abu jaunus, arba pirmiau suni, o paskui kate.
Uzmaciau Eglioshos zirni, oho, kiek pas ji plauku
RedLady o kokie tie vestukai? As vis apie koki gyvuneli pamastau, nu bet atmusa mane vien mintis, kad jie seriasi
Sitie vestukai?
Sitie vestukai?
QUOTE(RedLady @ 2012 11 08, 21:48)
2. Veisliu iki 15 kg yra daug. bet pasakyti kuri konkreciai maziau loja sudetinga. Reiktu i kiekviena veisle daugiau maziau gilintis. Bet jeigu taip staigiai, tai vakaru skotijos baltieji terjerai ( balti), skotu terjerai (juodi), korgiai ( valu ir kardiganai), pudeliai ( butent pudeliai, nes karaliski dideli, o mini arba kitaip nykstukiniai, ir dar toy arba miniatiuriniai), mopsai ( jie tik toki knarkimo garsa leidzia ), basendziai ( labai grazus man jie, ir sake beveik neloja), ir dar kruva prieglaudinuku, kurie tikrai buna duag geresni ir paklusnesni uz visus veislinius. Is tu isvardintu, tai vestukai, ir pudeliai nesiseria, kas yra labai neblogai, ir jei is prieklaudinuku, tai riekai siurksciaplaukius rinktis, jie irgi beveik nesisers. Is tikro gali lysti i www.kinologija.lt ir skaityk apie FCI grupes ir ju veisles. As taip dariau. Jei imsi medziokline veisle, gali daug loti ir su paklusnumu daugiau riekalu bus. Jei domina kokios konkretesnes veisles, galiu papasakoti arba is sunininku daugiau info surinkti. O kam suniuka renkates, sau?
Kas del kates ir suns isigijimo kartu, tai jokio skirtumo, susidraugaus arba ne, cia nuo gyvunu charakterio priklauso. bet as imciau arba iskart abu jaunus, arba pirmiau suni, o paskui kate.
del terjieru ir toy as nesutikciau jie vieni labiausiai lojanciu sunu kiek man teko ju sutikti, toy ir pati auginau, tai neuzsiciaupdavo o paskui paauges net i kulnis kibdavo...vienas vestas gyvena virs musu dabar tai kai jis iseina pro duris tai nuo trecio auksto girdisi jo isterinis lojimas, o lauke salia net prasikeist neina, gatavas nutrukt nuo dirzo ir i gabalus sudraskyti, bet gal tai tik mano akirati matyti sunys, buvo ju ne vienas, cia parasiau tik pvz.....
drauges klausiau, ji irgi tokia sunine kaip Redlady tai ji taip surase: is visiskai nesiserenciu tai- malteze, jorkas, bisonas, kiti net trumpo plauko siek tiek seriasi...o kaip ten yra reik labiau dometis ir aisku kiekvienas turi savo nuomone, turi rinktis pagal charakteri pagal isvaizda ir panasiai...
del kates sutinku su tai kad pirmiau arba suni arba iskart abu jaunus
Papildyta:
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2012 11 09, 11:23)
RedLady o kokie tie vestukai? As vis apie koki gyvuneli pamastau, nu bet atmusa mane vien mintis, kad jie seriasi
Sitie vestukai?
Sitie vestukai?
ju prieziura sudetinga kai vedziau savaja i parodas tiek ir tiek prisiziurejau ju tvarkyma, pudruoja, miltuoja juos kad balti, butu, nes jie pagelsta na jei ziureti i veisles standarta....o jei laikyti kaip namini suni reik labi apgalvoti aplamai kokio suns nori ir kokiam tikslui, pavyzdziui mano va spanieliai tai super su vaikais sutaria, yra mieli, draugiski, visai nelojantys, tik jei labai butinybe atsiranda, bet ju prieziura sudetinga jei nenori kasdien sukuot sijono neauginti, bet vienaip ar kitaip seriasi...
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2012 11 09, 10:23)
Sitie vestukai?
Sitie vestukai?
Jop, sitie, juos reikai pesti, kirpti, bet uztat namie nespringsi sunu plaukais