QUOTE(Lattina @ 2012 09 18, 15:06)
Sveikos
As tai pasiskusti norejau, ir kadangi nezinau kur, tai uzsukau cia
Zodziu, grozio salone (net ne pas kazka namie ar pan) mergaite nulakavo man ilgalaikiu lakavimu, prancuziskai.. Na, kad forma ne visai tokia kokios norejos ir tt tai sakykim nesusisnekejom.. Bet jau vakar vakare vienas nagas atsilupo, o per siandien visi kaires rankos nagai suskilinejo.. Ir nezinau ka daryti
Taip jau nedrasu, bet sakau gal pasisakysiu jai ir pataisys, nes atrodo tikrai ne kaip.. Tai ka, pataisys. Ir dar uz priemones turesiu susimoketi
Na zodziu. Pirma karta lakavausi tuo ilgalaikiu ir sakyciau taip nesekmingai.. Ar cia normalu, kad uz dyka nesutinka net pataisyt?
kazin ar salone, jums taisytu uz dyka
aishku cia kiekvieno salono ar pacios manikiurininkes "prestizas" ta prasme ar save gerbiantis meistras noretu uzsirekomenduoti ir taisyti savo klaida ar ne..velgi nera garantijos, kad jus gryzusi namo nesugalvojot kazka veikti su kokia xemija ar dar kokiu velniu, kurgi zinoti kokia priezastis to nukritimo ar trukinejimo
Na mano galva salone dirbant bent jau tada galetu imti simbolishka keliu lituku priemoka,bet nebe pilna kaina.Man idomu kokios firmos geliu jum buvo darytas lakavimas, kad sekancia diena jau sutrukinejo lakas?Gal turit foto
?