Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 18, 09:39)

Sonie unsure.gif  a kode tu dar ne nagavitoj? laugh.gif

Diedas mano ziuriu skirybu nori - mano masina servise ir savo man nepaliko biggrin.gif kad ir kokia grazi spalva butu jau geriau as kolkas be spalvos nei su trulu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 18, 09:47)
Diedas mano ziuriu skirybu nori - mano masina servise ir savo man nepaliko  biggrin.gif kad ir kokia grazi spalva butu jau geriau as kolkas be spalvos nei su trulu  doh.gif  biggrin.gif

kokia splava numacius imti?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 18, 10:09)
kokia splava numacius imti?

HARMONY GELISH "EUR-SO-CHIC" JUST FOR YOU
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 18, 08:30)
bandyk viena ant kitos lakuoti, pasiziurek musu albumelyje yra juk daug miksiniu patikrintu variantu prikelta. ir miksuok. as maisyti spalvu irgi nemegstu prie klientes, bet viena ant kitos kaip tortuka sluoksniuot tai patinka  thumbup.gif

4u.gif tai yra, bet mano spalvų asortimentas nedickas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2012 09 18, 08:56)
paieskokit kelis psl atgal, ar tai praeitos temos gale.... yra nuoroda i psl, kur rodomi skirtumai. Ju net kamsteliai skiriasi.

Aciu. 4u.gif Radau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos wink.gif gal turite patarimu ar imanoma geliniais lakuciais pasidaryti toki manikiura? Gal tiktu HG SLEEK WHITE + VANILA SILK ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wumane @ 2012 09 18, 12:34)
Sveikos merginos wink.gif gal turite patarimu ar imanoma geliniais lakuciais pasidaryti toki manikiura? Gal tiktu HG SLEEK WHITE + VANILA SILK ?
[img[/img]

man tai toki pienishkuma panasiai duoda HG " litttle princes" pagrindas g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As tai pasiskusti norejau, ir kadangi nezinau kur, tai uzsukau cia biggrin.gif Zodziu, grozio salone (net ne pas kazka namie ar pan) mergaite nulakavo man ilgalaikiu lakavimu, prancuziskai.. Na, kad forma ne visai tokia kokios norejos ir tt tai sakykim nesusisnekejom.. Bet jau vakar vakare vienas nagas atsilupo, o per siandien visi kaires rankos nagai suskilinejo.. Ir nezinau ka daryti sad.gif Taip jau nedrasu, bet sakau gal pasisakysiu jai ir pataisys, nes atrodo tikrai ne kaip.. Tai ka, pataisys. Ir dar uz priemones turesiu susimoketi biggrin.gif Na zodziu. Pirma karta lakavausi tuo ilgalaikiu ir sakyciau taip nesekmingai.. Ar cia normalu, kad uz dyka nesutinka net pataisyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lattina @ 2012 09 18, 15:06)
Sveikos smile.gif
As tai pasiskusti norejau, ir kadangi nezinau kur, tai uzsukau cia biggrin.gif Zodziu, grozio salone (net ne pas kazka namie ar pan) mergaite nulakavo man ilgalaikiu lakavimu, prancuziskai.. Na, kad forma ne visai tokia kokios norejos ir tt tai sakykim nesusisnekejom.. Bet jau vakar vakare vienas nagas atsilupo, o per siandien visi kaires rankos nagai suskilinejo.. Ir nezinau ka daryti sad.gif Taip jau nedrasu, bet sakau gal pasisakysiu jai ir pataisys, nes atrodo tikrai ne kaip.. Tai ka, pataisys. Ir dar uz priemones turesiu susimoketi biggrin.gif Na zodziu. Pirma karta lakavausi tuo ilgalaikiu ir sakyciau taip nesekmingai.. Ar cia normalu, kad uz dyka nesutinka net pataisyt? smile.gif

kazin ar salone, jums taisytu uz dyka g.gif aishku cia kiekvieno salono ar pacios manikiurininkes "prestizas" ta prasme ar save gerbiantis meistras noretu uzsirekomenduoti ir taisyti savo klaida ar ne..velgi nera garantijos, kad jus gryzusi namo nesugalvojot kazka veikti su kokia xemija ar dar kokiu velniu, kurgi zinoti kokia priezastis to nukritimo ar trukinejimo g.gif Na mano galva salone dirbant bent jau tada galetu imti simbolishka keliu lituku priemoka,bet nebe pilna kaina.Man idomu kokios firmos geliu jum buvo darytas lakavimas, kad sekancia diena jau sutrukinejo lakas?Gal turit foto rolleyes.gif ?
Atsakyti
as tai laikaus tokios nuomones, kad pirma kart lakuojant ilgalaikiu geriau rinkis kokia nors spalva, o ne prancuziska lakavima, nes vis gi su juo slidus reikalas... tai cia siaip, tokia mano isitikinimai smile.gif

o jusu situacijoje, jei darbas buvo atliktas nekokybiskai, meistre turetu perdaryti nemokamai, nenoredama prarasti kliento smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 18, 15:31)
.Man idomu kokios firmos geliu jum buvo darytas lakavimas, kad sekancia diena jau sutrukinejo lakas?Gal turit foto rolleyes.gif ?

mano viena klijante, kazkur pasidare prancuza ilgalaiki. Skambino kita diena ir prase gelbeti, nes visi kampai nuskilinejo.... Sakau, skambink ir sakyk "meistrei", turetu patvarkyti..... paskambino, o jin sako: jums tiesiog netinka lakas tas ir viskas. Sake, kad dare su gelishu.... Manau, kad irgi priklauso dar ir kaip padaryta, ne tik kokiom priemonem smile.gif
Na ka perdariau as jai ta prancuza ir isvaiksciojo 4 savaites.....

QUOTE(donatiki @ 2012 09 18, 15:37)

o jusu situacijoje, jei darbas buvo atliktas nekokybiskai, meistre turetu perdaryti nemokamai, nenoredama prarasti kliento smile.gif

As tai perdaryciau nemokamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2012 09 18, 15:44)
mano viena klijante, kazkur pasidare prancuza ilgalaiki. Skambino kita diena ir prase gelbeti, nes visi kampai nuskilinejo.... Sakau, skambink ir sakyk "meistrei", turetu patvarkyti..... paskambino, o jin sako: jums tiesiog netinka lakas tas ir viskas. Sake, kad dare su gelishu.... Manau, kad irgi priklauso dar ir kaip padaryta, ne tik kokiom priemonem smile.gif
Na ka perdariau as jai ta prancuza ir isvaiksciojo 4 savaites.....

Kas beko drinks_cheers.gif Alia man va smalsu, nes man skilinejimas pasitaike tik su PN kelis kart g.gif , bet ne prancuzo variante.
Atsakyti