Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 21:24)
quote=Jolkuce,2012 09 17, 21:21]
:
ta kur ant mažiuko nagiuko, db irgi eina pas mane... Čia iš tos Just for you atrodo taip vadinasi kolekcijos.

Tai va as ja tadu ir minavojau vienintele, kaip galima kandidate doh.gif ,nes daugiau nezinau..dar faina visai ALISos imesta smeline IBD spalvyte skelbimuose..nezinau kuria cia pastverus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 rugsėjo 2012 - 20:28
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 21:26)
O ko cia geda del Mogul?Pff as jos neturiu-alia i nenoriu biggrin.gif Del slate, na buna kazkam uzkimba pasilakuoja tuo slapiu asfaltu, ana ,kad ir skystoka bet 3- sluoksniais grazi, o ir laiko o dievuleliau nerealiai ilgai,yra i 5 i 6 savaites tampiusiu sita spalva doh.gif

na as kaip supratau Mogul tai tamsi matine vysnia, nia? g.gif nes pas mane kazkaip labai daug klienciu kurios blizgalu nemegsta ir matinios vysnios praso... ar ir vel prasoviau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 17, 21:29)
na as kaip supratau Mogul tai tamsi matine vysnia, nia? g.gif  nes pas mane kazkaip labai daug klienciu kurios blizgalu nemegsta ir matinios vysnios praso... ar ir vel prasoviau? doh.gif

OI nezinau zinok, cia pakomentuos kas Mogul turi, nes as vyshnines 2 turiu jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 21:28)
Tai va as ja tadu ir minavojau vienintele, kaip galima kandidate doh.gif ,nes daugiau nezinau..dar faina visai ALISos imesta smeline IBD spalvyte skelbimuose..nezinau kuria cia pastverus g.gif

ku cia snekat as jau nebesuprantu... o graziu spalvu irgi nuoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 17, 21:29)
na as kaip supratau Mogul tai tamsi matine vysnia, nia? g.gif  nes pas mane kazkaip labai daug klienciu kurios blizgalu nemegsta ir matinios vysnios praso... ar ir vel prasoviau? doh.gif

tamsi vysnia su smulkiu blizguciu, kaip mango spalvytej, jei ja turi. Zerutis ryskiau matosi tik ant saulutes, smulkutis jis, grazu man labai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 17, 21:31)
ku cia snekat as jau nebesuprantu... o graziu spalvu irgi nuoriu  biggrin.gif

mes apie mazaji pirsciuka, kur sviesi smeline spalvyte is tu nauju HG laku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 21:28)

Bet ana man rodos bus labai perlamutrinė g.gif
O ta mano tai 2 sluoksniais pilnai padengia panagę, kas bent jau pas mane yra prašoma....
Atsakyti
http://3.bp.blogspot...00/DSCF2459.JPG

cia mogul su blicu, be blico ji zymiai tamsesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 17 rugsėjo 2012 - 20:39
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 21:37)
Bet ana man rodos bus labai perlamutrinė  g.gif
O ta mano tai 2 sluoksniais pilnai padengia panagę, kas bent jau pas mane yra prašoma....

bigsmile.gif pas mane irgi tas aktualu mergyckom, hm...gal griebsiu jauciu cool.gif
Emsija, koks grooooooozis spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 rugsėjo 2012 - 20:38
QUOTE(Emsija @ 2012 09 17, 21:35)
tamsi vysnia su smulkiu blizguciu, kaip mango spalvytej, jei ja turi. Zerutis ryskiau matosi tik ant saulutes, smulkutis jis, grazu man labai. smile.gif

*****, o as galvojau, kad ji matine visai... g.gif o einama ji? g.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 21:36)
mes apie mazaji pirsciuka, kur sviesi smeline spalvyte is tu nauju HG laku 4u.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 21:37)
Bet ana man rodos bus labai perlamutrinė  g.gif

*****, ta spalvyte teij labai grazi... wub.gif jauciu reik ir cia sugriesyt ir rytoj ajt, kad saskaitos islaidu limita iki 300 LT/ men uzdetu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Emsija @ 2012 09 17, 21:37)
http://3.bp.blogspot...00/DSCF2459.JPG

cia mogul su blicu, be blico ji zymiai tamsesne.

aciu uz foto 4u.gif
doh.gif doh.gif doh.gif visai ne to tikejaus kai uzsakinejau doh.gif niu bet gal ir nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 17, 21:40)
*****, o as galvojau, kad ji matine visai... g.gif o einama ji? g.gif
*****, ta spalvyte teij labai grazi... wub.gif  jauciu reik ir cia sugriesyt ir rytoj ajt, kad saskaitos islaidu limita iki 300 LT/ men uzdetu  biggrin.gif

A tai virsiji kreditines limita jau ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 21:41)
A tai virsiji kreditines limita jau ? lotuliukas.gif

virsiju as jau visus limitus biggrin.gif doh.gif bet is savo mazosios ismokau ignoruot tai, kas man nepatinka biggrin.gif biggrin.gif

kaip ta grazi mazojo nago spalvyte tiksliai vadinas? - ieskaus daba biggrin.gif
Atsakyti