Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Klau, o kaip tu tuos rudus nagucius ispiesi? g.gif cia tas garsusis isliejimas, kur taskucius det reik? g.gif as dar tik pradedanti savamoksle, tai man labai smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas mergaitės, aš naujoke, bet visada skaitau jūsų forumą, norėjau paklausti ar naudojate dulkių surinkėją ir kur pirkote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2012 09 29, 15:54)
Labas mergaitės, aš naujoke, bet visada skaitau jūsų forumą, norėjau paklausti ar naudojate dulkių surinkėją ir kur pirkote?  smile.gif

tai, kad nelabai jis reikalingas prie gelinio lakavimo rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galetumete kuri patarti koki geriausia stampuka pirkt? ir kokias ploksteles? ziuriu ebay'uj, bet nezinau ar tie pigus veikia pagal paskirti ar ne? biggrin.gif gal kuri galit nuoroda pametet is kur juspirkotes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CheekaBoo @ 2012 09 29, 16:09)
Mergaites, gal galetumete kuri patarti koki geriausia stampuka pirkt? ir kokias ploksteles? ziuriu ebay'uj, bet nezinau ar tie pigus veikia pagal paskirti ar ne? biggrin.gif gal kuri galit nuoroda pametet is kur juspirkotes? 4u.gif

va cia yra http://www.konad.lt/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2012 09 29, 14:13)
Klau, o kaip tu tuos rudus nagucius ispiesi? g.gif  cia tas garsusis isliejimas, kur taskucius det reik? g.gif  as dar tik pradedanti savamoksle, tai man labai smalsu  bigsmile.gif

Su tuo paciu sepeteliu esanciu buteliuke dedu po laseli ant gelio lako nedziovinto dar ,sudejau kelias spalvas ir i lempa.Labai paprasta,foto nesimato tikrojo vaizdo,marmuro efektas ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 29, 16:08)
tai, kad nelabai jis reikalingas prie gelinio lakavimo rolleyes.gif

man reikalingas, nes esu alergiška akrilo dulkems, kitaip negaliu dirbti.
Atsakyti
Panos, ar galit patart biggrin.gif Kurią man pirkti lempą geliniam lakavimui, abiejų kaina vienoda, ar UV 36w, ar LED 12W doh.gif Ar uztektu man tu 12w? Pardavejas sako kad reiktu ilgiau tik tamsias spalvas palaikyti? kaip butu is tikruju? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2012 09 29, 16:19)
man reikalingas, nes esu alergiška akrilo dulkems, kitaip negaliu dirbti.

bet cia nera beveik dulkiu, na kai dildini nebet naturalu naguti
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 29, 16:28)
bet cia nera beveik dulkiu, na kai dildini nebet naturalu naguti

kažkiek vistiek lieka kai nueminėji laką, su dildę paskui reikia pereit nagučius, tai matyt tiek man ir užtenka tų dulkių sad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti