Inga, tavo manikiurai irgi tobuli Tavo prancuzo forma man mielesne, nes megstu apvalesnius nagus. Pati kai prancuza darausi irgi galiukas buna vienodo plocio. Kiek pastebejau, Jolkuce bukesniu nagu megeja
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 21:12)
Zinok rudeniop paklausi , vasara nelabai "judejo"...
Niu uzsisakiau jau
pas mane daba nauju spalvu poreikis baisingas - pasipasakokit kas daba pas jus "ant bangos"?
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 17, 21:17)
Inga, tavo manikiurai irgi tobuli Tavo prancuzo forma man mielesne, nes megstu apvalesnius nagus. Pati kai prancuza darausi irgi galiukas buna vienodo plocio. Kiek pastebejau, Jolkuce bukesniu nagu megeja
Labai geras pastebejimas, man nukirstumo ir kvadratishkumo manija
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 21:15)
žinok bent jau pas mane db ji eina į trasą.... ar dėlto kad jau vėsiau ar dėlto kad visus 5 skirtingai nusilakavus buvau ir buvo ta spalva nžn., bet ėmė, nes pas mane visai nebuvo žemės spalvų, rudų... Tai matyt buvo pasiilgę klientės ae kaip....
Papildyta:
prašom
Papildyta:
prašom
kas dar pas jus ant bangos? noriu rudenini shoppinga padaryt
QUOTE(Sonie @ 2012 09 17, 21:18)
pas mane daba nauju spalvu poreikis baisingas - pasipasakokit kas daba pas jus "ant bangos"?
ir koks tas poreikis, ko noretu klientes?Pas man amzina problema sviesiu spalvyciu, nu siaubingai as ju neturiu , o ir pasirinkimo nerandu
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 17, 21:17)
Ačiū
QUOTE(Sonie @ 2012 09 17, 21:18)
Niu uzsisakiau jau
Bus einama
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 21:20)
Labai geras pastebejimas, man nukirstumo ir kvadratishkumo manija
Na aš irgi mėgėja griežtesnių kvadračiukų, bet taip prašo klientės, kad apvalinčiau
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 21:22)
Ačiū
Bus einama
Na aš irgi mėgėja griežtesnių kvadračiukų, bet taip prašo klientės, kad apvalinčiau
Bus einama
Tai tu malacius, nes pasiduodi reikalavimams, o as kartais kojyte darau trep,i kas jom belieka
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 21:21)
ir koks tas poreikis, ko noretu klientes?Pas man amzina problema sviesiu spalvyciu, nu siaubingai as ju neturiu , o ir pasirinkimo nerandu
neturiu nieko melyno.... mastau kad gal kokios reiketu..
uzsisakiau IBD Slate, Dolomite ir Mogul (geda pasakyt, kad jos neturejau) tadu labai noreciau prancuzui dar kokios rausvos tokios maskuojancios tarkime "zydinti" - serganti naga... tadu dar.... hmz... niu kad pas mane raudonos trys milijonai atspalviu, ryskalu kruva atrodo kad spalvu kokiu 30, bet kai paziurau tai ir ner ka rinktis... ar cia man vienai teip atrodo
quote=Jolkuce,2012 09 17, 21:21]
[/quote]
ta kur ant mažiuko nagiuko, db irgi eina pas mane... Čia iš tos Just for you atrodo taip vadinasi kolekcijos.
[/quote]
ta kur ant mažiuko nagiuko, db irgi eina pas mane... Čia iš tos Just for you atrodo taip vadinasi kolekcijos.
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 21:22)
Ačiū
Bus einama
Bus einama
man ir siaip tavo lavaimai tobuli net ir noredama nerasciau prie ko prikibt... beje kaip ir prie Jolkiaus
QUOTE(Sonie @ 2012 09 17, 21:24)
neturiu nieko melyno.... mastau kad gal kokios reiketu..
uzsisakiau IBD Slate, Dolomite ir Mogul (geda pasakyt, kad jos neturejau) tadu labai noreciau prancuzui dar kokios rausvos tokios maskuojancios tarkime "zydinti" - serganti naga... tadu dar.... hmz... niu kad pas mane raudonos trys milijonai atspalviu, ryskalu kruva atrodo kad spalvu kokiu 30, bet kai paziurau tai ir ner ka rinktis... ar cia man vienai teip atrodo
O ko cia geda del Mogul?Pff as jos neturiu-alia i nenoriu Del slate, na buna kazkam uzkimba pasilakuoja tuo slapiu asfaltu, ana ,kad ir skystoka bet 3- sluoksniais grazi, o ir laiko o dievuleliau nerealiai ilgai,yra i 5 i 6 savaites tampiusiu sita spalva
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 21:24)
o IBD Jungle Fewer nepanasi i ja? nes uzsisakiau ja....
o ta kur tu ikelei HG cia ar IBD? atsiprasau uz durna klausima...
grazi labai spalva....