Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Inga, tavo manikiurai irgi tobuli wub.gif Tavo prancuzo forma man mielesne, nes megstu apvalesnius nagus. Pati kai prancuza darausi irgi galiukas buna vienodo plocio. Kiek pastebejau, Jolkuce bukesniu nagu megeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 21:12)
Zinok rudeniop paklausi  ax.gif , vasara nelabai "judejo"...

Niu uzsisakiau jau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

pas mane daba nauju spalvu poreikis baisingas - pasipasakokit kas daba pas jus "ant bangos"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 17, 21:17)
Inga, tavo manikiurai irgi tobuli  wub.gif Tavo prancuzo forma man mielesne, nes megstu apvalesnius nagus. Pati kai prancuza darausi irgi galiukas buna vienodo plocio. Kiek pastebejau, Jolkuce bukesniu nagu megeja smile.gif

drinks_cheers.gif Labai geras pastebejimas, man nukirstumo ir kvadratishkumo manija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 21:15)
žinok bent jau pas mane db ji eina į trasą.... ar dėlto kad jau vėsiau ar dėlto kad visus 5 skirtingai nusilakavus buvau ir buvo ta spalva  lotuliukas.gif nžn., bet ėmė, nes pas mane visai nebuvo žemės spalvų, rudų... Tai matyt buvo pasiilgę klientės ae kaip....
Papildyta:

ax.gif prašom

kas dar pas jus ant bangos? noriu rudenini shoppinga padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 17, 21:18)

pas mane daba nauju spalvu poreikis  baisingas - pasipasakokit kas daba pas jus "ant bangos"? smile.gif

unsure.gif ir koks tas poreikis, ko noretu klientes?Pas man amzina problema sviesiu spalvyciu, nu siaubingai as ju neturiu , o ir pasirinkimo nerandu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 rugsėjo 2012 - 20:21
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 17, 21:17)
Inga, tavo manikiurai irgi tobuli  wub.gif Tavo prancuzo forma man mielesne, nes megstu apvalesnius nagus. Pati kai prancuza darausi irgi galiukas buna vienodo plocio. Kiek pastebejau, Jolkuce bukesniu nagu megeja smile.gif

Ačiū blush2.gif
QUOTE(Sonie @ 2012 09 17, 21:18)
Niu uzsisakiau jau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

pas mane daba nauju spalvu poreikis  baisingas - pasipasakokit kas daba pas jus "ant bangos"? smile.gif

Bus einama thumbup.gif
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 21:20)
drinks_cheers.gif  Labai geras pastebejimas, man nukirstumo ir kvadratishkumo manija biggrin.gif

Na aš irgi mėgėja griežtesnių kvadračiukų, bet taip prašo klientės, kad apvalinčiau doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 21:22)
Ačiū  blush2.gif
Bus einama  thumbup.gif
Na aš irgi mėgėja griežtesnių kvadračiukų, bet taip prašo klientės, kad apvalinčiau  doh.gif  mirksiukas.gif

Tai tu malacius, nes pasiduodi reikalavimams, o as kartais kojyte darau trep,i kas jom belieka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 21:21)
unsure.gif ir koks tas poreikis, ko noretu klientes?Pas man amzina problema sviesiu spalvyciu, nu siaubingai as ju neturiu , o ir pasirinkimo nerandu schmoll.gif

neturiu nieko melyno.... g.gif mastau kad gal kokios reiketu..
uzsisakiau IBD Slate, Dolomite ir Mogul (geda pasakyt, kad jos neturejau) g.gif tadu labai noreciau prancuzui dar kokios rausvos tokios maskuojancios tarkime "zydinti" - serganti naga... g.gif tadu dar.... hmz... g.gif niu kad pas mane raudonos trys milijonai atspalviu, ryskalu kruva atrodo kad spalvu kokiu 30, bet kai paziurau tai ir ner ka rinktis... doh.gif ar cia man vienai teip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
quote=Jolkuce,2012 09 17, 21:21]
[/quote]

user posted image
ta kur ant mažiuko nagiuko, db irgi eina pas mane... Čia iš tos Just for you atrodo taip vadinasi kolekcijos.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 21:22)
Ačiū  blush2.gif
Bus einama  thumbup.gif
Na aš irgi mėgėja griežtesnių kvadračiukų, bet taip prašo klientės, kad apvalinčiau  doh.gif  mirksiukas.gif

man ir siaip tavo lavaimai tobuli wub.gif net ir noredama nerasciau prie ko prikibt... beje kaip ir prie Jolkiaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 17, 21:24)
neturiu nieko melyno.... g.gif mastau kad gal kokios reiketu..
uzsisakiau IBD Slate, Dolomite ir Mogul (geda pasakyt, kad jos neturejau)  g.gif tadu labai noreciau prancuzui dar kokios rausvos tokios maskuojancios tarkime "zydinti" - serganti naga...  g.gif tadu dar.... hmz... g.gif niu kad pas mane raudonos trys milijonai atspalviu, ryskalu kruva atrodo kad spalvu kokiu 30, bet kai paziurau tai ir ner ka rinktis... doh.gif ar cia man vienai teip atrodo  biggrin.gif

O ko cia geda del Mogul?Pff as jos neturiu-alia i nenoriu biggrin.gif Del slate, na buna kazkam uzkimba pasilakuoja tuo slapiu asfaltu, ana ,kad ir skystoka bet 3- sluoksniais grazi, o ir laiko o dievuleliau nerealiai ilgai,yra i 5 i 6 savaites tampiusiu sita spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 21:24)

ta kur ant mažiuko nagiuko, db irgi eina pas mane... Čia iš tos Just for you atrodo taip vadinasi kolekcijos.

o IBD Jungle Fewer nepanasi i ja? g.gif nes uzsisakiau ja.... doh.gif
o ta kur tu ikelei HG cia ar IBD? atsiprasau uz durna klausima...

grazi labai spalva.... ax.gif
Atsakyti