Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Lurta @ 2012 09 27, 20:58)
lotuliukas.gif gerule  biggrin.gif o man su lempom irgi nesiseka... anasyk buvau uzsisakius, tai netiko, bet pardaviau, o sikart atsirinkau tokias, kokios dabar pas mane (bent taip is foto atrode) ir niekaip as ju nesulaukiu...  doh.gif jauciu pardavejas uzstume  unsure.gif nors vis raso - mes issiuntem dar lauk ir kaip kokiai blondei - paklausk, gal tavo namiskiai paeme ir tau nepasake  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aisku, kiekvienam laiskeli dar paraso please please, nepalik neigiamo vertinimo. nu dar laukiu, bet jau nesitikiu... verysad.gif
Mergaites, super naguciai skirtingu spalvyciu  thumbup.gif i maniskius kazkaip keistai visi ziuri kai vienas ju kitos spalvos  lotuliukas.gif

Ziurek, kad nuo pirkimo dienos nebutu praeje 45 dienu, negausi lempu reikalauk pinigu grazinimo. Nes kai sueis 45 dienos, nebeatrasys tau nieko, patikek manim.... nei lempu, nei pinigu nebus...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kartais kuri turit štai tokią UV lempą?
user posted image
Ar apsimoka ją naują pirkti už 100lt? Ar patogi, užtenka vietos ranką sukišt kad nykštį apšviestų? ir ar aš paskui rasiu tokiai lemputes pakeisti biggrin.gif Ačiū! ax.gif
Atsakyti
user posted image
ibd .amethyst surprise.
user posted image
hg light elegants1sluoksnis ir orly baltas
O KAIP PROGEL LAIKOSI? NAGAVITOJE TIK35LT KAINUOJA
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 28, 08:48)

progel man tas pats kas IBD, spalvos net labai panasios smile.gif
Prancuzas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 09 27, 23:41)
O nei viena neturit LED lempuciu lempos? unsure.gif

Turim turim, si naujiena jau plinta kaip virusas po visas biggrin.gif

vyvukas prancuziukas labai liuks thumbup.gif ,o tavo pacios nagai priauginti?Labai kazkoks pustumas jauciasi ir forma norisi tvarkyt ax.gif

Man irgi pro gel patinka,gal ir ne tep super laikesi kaip kiti, bet 2 su puse savaites isvaiksciojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 28, 08:52)
progel man tas pats kas IBD, spalvos net labai panasios smile.gif
Prancuzas wub.gif

reiktu pabandyti ta progel, kaina nedidele.
dekui

QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 28, 09:04)
vyvukas prancuziukas labai liuks thumbup.gif ,o tavo pacios nagai priauginti?Labai kazkoks pustumas jauciasi ir forma norisi tvarkyt ax.gif

Man irgi pro gel patinka,gal ir ne tep super laikesi kaip kiti, bet 2 su puse savaites isvaiksciojau thumbup.gif

prancuzas ant kiekvienu nagiuku kitaip atrodo. cia patys nagai labai grazus, vienodo ilgio. wub.gif
mano nagiukai pirmoje foto, bet nepriauginti, tokia forma.
Atsakyti
user posted image
gal zinot kokia butu gelio firma tokios spalvytes? doh.gif nu nerandu intike tokio gelio, o ant nagu esu macius bigsmile.gif
cia ir mano forma nagu, juos turbut reiktu is kampu issimti biski, bet as nenoriu smailinti, tada geiciau luzta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 28, 09:38)
gal zinot kokia butu gelio firma tokios spalvytes? doh.gif nu nerandu intike tokio gelio, o ant nagu esu macius bigsmile.gif

man tai čia panašu i pamaišytas spalvytes g.gif
O forma tai mano skoniui nelabai nelabai..... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantazija02: 28 rugsėjo 2012 - 08:58
laba, matau diskutuojate apie lempas
jei kas nusipirko ir netiko tokios
as perpirksiu- http://www.ebay.co.u...1#ht_500wt_1156
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 09 28, 10:30)
laba, matau diskutuojate apie lempas
jei kas nusipirko ir netiko tokios
as perpirksiu- http://www.ebay.co.u...1#ht_500wt_1156

pas jus lempoje buvo tokios lemputes?
pas mane buvo butent tokios ir niekaip nesugebu nusipirkt tinkamu lempuciu...
Atsakyti
labuka mergaites

gal galit pasakyt kokia cia spalvyte? 4u.gif
cia is jusu albumelio blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 28, 09:38)

o jus isitikinus kad cia ilgalaikis? nes man tai labai panasu i paprasta China Glaze laka 4u.gif
Atsakyti