Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(freza80 @ 2012 09 27, 10:04)
Linkejimai is sauletojo Koso 4u.gif

Ziuriu ziuriu ir pradedu uzsimanyti tos HG 01542 bigsmile.gif  o kaip ji tepasi - ar nedryzuoja? Pastaruoju metu pas mane einama buvo HG forever beauty - nu brudas kaip dryzuojasi doh.gif

Oj aciu aciu:) grizk su šiluma, nes jau vesius orus praneša sad.gif
Ta spalva žinok žiauriai gera, dengia puikiai wub.gif
Atsakyti
Kuri ten man pasakojo, kad viskas nuseme , o baze liko? biggrin.gif Man siandien tas pats lotuliukas.gif Nuemiau savo zaliuosius ir ka....lakas idealiai liko vatoje, o nagai visi su blizgancia baze ne krust, atrodo kai kokiu topu uzlakuoti nagai, sveiki, blizga biggrin.gif Tiesa, naudota buvo tik Progel linija, jokiu miksu ar maisymu su kitomis bazemis ir t.t Tai as i negramdau, palikau anuos ilsetis iki sulauksiu nauju laku bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 27, 17:11)
Kuri ten man pasakojo, kad viskas nuseme , o baze liko?

Būna ir man kartais taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas is Kauno vel kooperuotumetes Gelishu pirkimui is forumietes Agnytes1984 g.gif
i az mirksiukas.gif
Atsakyti
gavau sianden lemputes ir vel netinka doh.gif nesuprantu ar cia mano lempa unikali ar kas cia...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 09 27, 20:12)
gavau sianden lemputes ir vel netinka  doh.gif  nesuprantu ar cia mano lempa unikali ar kas cia...

Buna buna zinok, sunku nebandzius rasti, nebent pas ta pati pardaveja kur lempa pirkta biggrin.gif Daug mokejai ? unsure.gif
Atsakyti
gavau sianden lemputes ir vel netinka  doh.gif  nesuprantu ar cia mano lempa unikali ar kas cia...

man ir taip buve, tai neiskentus, kad netinka nesiausi i parduotuve pacia lempa ir ziurejau, nes per pinigine jautesi, nusipreki ir netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 27, 20:14)
Buna buna zinok, sunku nebandzius rasti, nebent pas ta pati pardaveja kur lempa pirkta biggrin.gif  Daug mokejai ? unsure.gif

apie 18lt gavos... ana kart ir panasiai... grubiai imant 40lt i bala, buciau cia nusipirkus lemputes... o gal as tokia blondine kad nemoku ju idet?
Atsakyti

o tu pirkai is ten kur as tau sakiau? Gal tikrai blogai dedi, nes as jau antra kart is tu paciu gavau ir man puikiai tinka, o musu lempos tokios pacios ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 27, 20:51)
o tu pirkai is ten kur as tau sakiau? Gal tikrai blogai dedi, nes as jau antra kart is tu paciu gavau ir man puikiai tinka, o musu lempos tokios pacios ar ne?

is ten sakiausi kaip raset.... man atrodo mano lempa kaip jusu seses... isijungia is galo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau_lu_te: 27 rugsėjo 2012 - 19:56
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 09 27, 20:55)
is ten sakiausi kaip raset.... man atrodo mano lempa kaip jusu seses... isijungia is galo...

nu tai turetu tikt, nesuprantu zinok kodel netinka, pabandyk stipriau igrust jas, turi but toks kaip ir uzsifiksavimas, nezinau kaip paaiskint, grudi zodziu ja biski per jega ir tada toks lyg trioks garsas buna, uzsifiksuoja ji biggrin.gif nu sakes nemoku issireikst. Paimsiu is taves jas jei is ten pirkai kaip sakiau, nes mums jos tiko. Parasyk i az jei vis del to neigrusi ju i savo lempa mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 27, 17:11)
Kuri ten man pasakojo, kad viskas nuseme , o baze liko? biggrin.gif Man siandien tas pats lotuliukas.gif  Nuemiau savo zaliuosius ir ka....lakas idealiai liko vatoje, o nagai visi su blizgancia baze ne krust, atrodo kai kokiu topu uzlakuoti nagai, sveiki, blizga biggrin.gif Tiesa, naudota buvo tik Progel linija, jokiu miksu ar maisymu su kitomis bazemis ir t.t Tai as i negramdau, palikau anuos ilsetis iki sulauksiu nauju laku bigsmile.gif
user posted image
user posted image

Man visada taip buna jei naudoju bonda, jis turbut prilydo ta baze prie nago..
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 27, 21:10)
nu tai turetu tikt, nesuprantu zinok kodel netinka, pabandyk stipriau igrust jas, turi but toks kaip ir uzsifiksavimas, nezinau kaip paaiskint, grudi zodziu ja biski per jega ir tada toks lyg trioks garsas buna, uzsifiksuoja ji biggrin.gif nu sakes nemoku issireikst. Paimsiu is taves jas jei is ten pirkai kaip sakiau, nes mums jos tiko. Parasyk i az jei vis del to neigrusi ju i savo lempa mirksiukas.gif
Papildyta:
Man visada taip buna jei naudoju bonda, jis turbut prilydo ta baze prie nago..

A vooooo kame reples, nes as pries tai sau neesu jo dejusi, o ta kart man ji dejo g.gif
Panos kokia te pas jus lempa priminkit?Gal mano lempai tiktu jusishkes parsisiustos? rolleyes.gif
Atsakyti