Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Renadai @ 2012 09 26, 16:41)
Va, radau:
user posted image

IBD Dolomite, Slate, Polar Sky ir Rustic River.

Kur radai situos? As visai kitaip polar sky isivaizdavau..gal daugiau naujuju ibd spalvu pavyzdziu radai?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 26, 16:59)
Kur radai situos? As visai kitaip polar sky isivaizdavau..gal daugiau naujuju ibd spalvu pavyzdziu radai?

g.gif Obana, maniau juodai blizgus bus, o ne sidabriniai blizgiai..hm, na bet tiks i sitie super-bus dizainams bigsmile.gif plius kaledos, naujakas arteja-liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 26, 15:59)

Ar ne vakar kažkas buvo įmetęs šitą nuorodą?
O va čia facebuke labai daug spalvų... bet senokos jau.
Atsakyti
bet tai kaip atpige IBD, Ezflow ir progel lakai ebejui, ir kaip tycia nera dar niekur normaliai nuotrauku naujuju spalvu....

ai ne, visai neatpige, dar siuntimo mokestis nemazas dasideda blush2.gif jau galvojau uz septynis dolerius spalvu prisipirksiu su free shipingu, bet nei velnio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 26 rugsėjo 2012 - 16:47
QUOTE(Emsija @ 2012 09 26, 17:29)
bet tai kaip atpige IBD, Ezflow ir progel lakai ebejui, ir kaip tycia nera dar niekur normaliai nuotrauku naujuju spalvu....

ai ne, visai neatpige, dar siuntimo mokestis nemazas dasideda blush2.gif  jau galvojau uz septynis dolerius spalvu prisipirksiu su free shipingu, bet nei velnio smile.gif

O kur tu radai kad atpige? g.gif IBD visada po 7,39 $ uzsakineju...
Atsakyti
Spalvu perejimai su video pamokelemis:
http://beauty.passio...ur-gradient.htm
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 09 26, 17:48)
O kur tu radai kad atpige?  g.gif  IBD visada po 7,39 $ uzsakineju...

uz tokia suma be shippingo? Nes as uz tokia radau ir parasyta buvo free shipping, bet kai jau norejau pirkt, ziuriu virs 4 doleriu shipingas man rasomas, tai nieko aisku neatpige smile.gif
Atsakyti
[quote=Emsija,2012 09 26, 16:25]
viena laka turiu OPI, labai patinka, gerai pigmentuotas, lengvai tepasi, bet nebandziusi esu ju bazes ir topo, kas yra svarbiausia laikyme ir nuemime. Viena karta buvo pasisakiusi mergina, kuri dirba vien tik su OPI Amerikoje berods, gali paieskot ankstesnese temose, tai ji minejo, kad kaip tik sunkiau jis valosi nei kiti

Aciu,bandysiu ieskot o gelish ir uv ir led dziovinti galima? Nes mano klientes nori visko greit doh.gif tai galvoju su led lempa darbo laikas sutrumpetu.
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 26, 18:04)
uz tokia suma be shippingo? Nes as uz tokia radau ir parasyta buvo free shipping, bet kai jau norejau pirkt, ziuriu virs 4 doleriu shipingas man rasomas, tai nieko aisku neatpige smile.gif

pirmai prekei shippingas 5$, o kiekvienai paskesnei to uzsakymo prekei 2,5$
Atsakyti
[quote=Blue-Black,2012 09 26, 18:21]
[quote=Emsija,2012 09 26, 16:25]
viena laka turiu OPI, labai patinka, gerai pigmentuotas, lengvai tepasi, bet nebandziusi esu ju bazes ir topo, kas yra svarbiausia laikyme ir nuemime. Viena karta buvo pasisakiusi mergina, kuri dirba vien tik su OPI Amerikoje berods, gali paieskot ankstesnese temose, tai ji minejo, kad kaip tik sunkiau jis valosi nei kiti
Aciu,bandysiu ieskot o gelish ir uv ir led dziovinti galima? Nes mano klientes nori visko greit doh.gif tai galvoju su led lempa darbo laikas sutrumpetu.
[/quote]

Galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 26, 18:26)

thumbup.gif nes kiek paskaitinejau matau apie si produkta blogu atsiliepimu lyg ir ner g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif oi, mergaitės, neapsilankyk pora dienelių, tai po to atėjus gali ir senosios temos neberast unsure.gif lotuliukas.gif
Šaunuolės, tiek prikėlę visokių grožių wub.gif
Žiūriu, čia ne aš viena tokia, kuri "tiek metų universiteto kėdė zulinta, o didžiausią malonumą teikia manikiūras" nail.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti