na mergickos, man vel reikia jusu pagalbos....
pas mane rytoj ateina kliente su priaugintais nagais, bet ji nori pereiti prie gelinio lakavimo.man priauginta geli pilnai nuimti ar kazkiek palikti?ka tokioj situacijoj daryt?
QUOTE(sylvia @ 2012 09 26, 08:11)
pas mane rytoj ateina kliente su priaugintais nagais, bet ji nori pereiti prie gelinio lakavimo.man priauginta geli pilnai nuimti ar kazkiek palikti?ka tokioj situacijoj daryt?
As palikineju, tada nagai ne tokie silpni buna. Padildziuoju ties ataugimu, nudildziuoju kiek ten reikia, kad naturaliau atrodytu ir zinok, labai gerai Aisku prancuzas jau nesigaus, bet visom kitom spalvom galima drasiai lakuot.
QUOTE(sylvia @ 2012 09 26, 08:11)
As irgi apdildau bet siek tiek jo palieku ir lakuoju ant virsaus
O mano darbeliai panasu i tai, kad sia savaite baiges... Siryt susuko radikulitas
QUOTE(Sonie @ 2012 09 26, 09:51)
As irgi apdildau bet siek tiek jo palieku ir lakuoju ant virsaus
O mano darbeliai panasu i tai, kad sia savaite baiges... Siryt susuko radikulitas
ooo tai nors biski pailsesi nuo darbelio juokauju sveik greiciau:))
QUOTE(sylvia @ 2012 09 26, 11:14)
ooo tai nors biski pailsesi nuo darbelio juokauju sveik greiciau:))
eina kakui toks poilsis, vaikstau 4iom
QUOTE(Sonie @ 2012 09 26, 11:00)
eina kakui toks poilsis, vaikstau 4iom
tai tu nevaiksciok o gulek, tegu kiti aplink tave sokineja
Labas Visos temos neskaiciau,tik paskutinius 10psl. Ar yra dirbanciu su OPI geliniu laku? Labai noreciau pabandyti,nes kiek teko nuiminet klientem labai lengvai nusiima,ne taip kaip kiti.Bet va kaip ten ta kokybe ir kaip jis laiko nezinau. Paskaiciau siandien,kad ir su UV ir su LED lempa galima dziovinti
kaip manot kaip atrodo
QUOTE(sylvia @ 2012 09 26, 16:15)
o kas turi cia trodyti, nesuptartau ko klausi?
QUOTE(Blue-Black @ 2012 09 26, 14:49)
Labas Visos temos neskaiciau,tik paskutinius 10psl. Ar yra dirbanciu su OPI geliniu laku? Labai noreciau pabandyti,nes kiek teko nuiminet klientem labai lengvai nusiima,ne taip kaip kiti.Bet va kaip ten ta kokybe ir kaip jis laiko nezinau. Paskaiciau siandien,kad ir su UV ir su LED lempa galima dziovinti
viena laka turiu OPI, labai patinka, gerai pigmentuotas, lengvai tepasi, bet nebandziusi esu ju bazes ir topo, kas yra svarbiausia laikyme ir nuemime. Viena karta buvo pasisakiusi mergina, kuri dirba vien tik su OPI Amerikoje berods, gali paieskot ankstesnese temose, tai ji minejo, kad kaip tik sunkiau jis valosi nei kiti.
Papildyta:
QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 26, 16:21)
o kas turi cia trodyti, nesuptartau ko klausi?
klausia turbut, kazi ar atitinka popieriuka ant buteliuko spalva, ar perlamutras, ar su stambesniais blizguciais
Cia i tema apie taskuotus naucius, intere radau stai toki varianta
QUOTE(sylvia @ 2012 09 26, 15:15)
kaip manot kaip atrodo
QUOTE(Emsija @ 2012 09 26, 15:25)
klausia turbut, kazi ar atitinka popieriuka ant buteliuko spalva, ar perlamutras, ar su stambesniais blizguciais
Va, radau:
IBD Dolomite, Slate, Polar Sky ir Rustic River.