Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(-Alice- @ 2012 09 25, 13:20)
laba diena, na va, pagaliau gavau iš jų atsakymą:

Thank you for your interest in Hand & Nail Harmony!
Unfortunately we do not authorize the sale of any of our products on any 3rd party auction-type site (eBay, Amazon, Craigslist, etc.). Any sales made by these unauthorized sellers are not guaranteed through Hand & Nail Harmony.

Pfff biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, už atsakymus.
Manikiūrą darausi visą laiką pati, einu tik lakuoti. O kai pinigus moku noriu tobulomu, kai jo negaunu, būna pikta, tada kabinėjuos prie kiekvieno nulakuoto nago.
Keisti meistrę išpradžių galvojau, dabar jau galvoju, kad reikia man pačiai būti savo nagų meistre.
Tai dar kartą dėkoju. 4u.gif turbūt sugebėsiu
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 09 25, 16:28)
Ačiū, už atsakymus.
Manikiūrą darausi visą laiką pati, einu tik lakuoti. O kai pinigus moku noriu tobulomu, kai jo negaunu,  būna pikta, tada kabinėjuos prie kiekvieno nulakuoto nago.
Keisti meistrę išpradžių galvojau, dabar jau galvoju, kad reikia man pačiai būti savo nagų meistre.
Tai dar kartą dėkoju.  4u.gif turbūt sugebėsiu

Su geliniu laku lakuotis nagus net paprasciau, nes ir visus rankos pirstukus nulakavusi gali grizti prie pirmojo ir taisyti thumbup.gif
As tai kaifuoju, galetu buti mano profesija manikiuriste, labai megstu nagus krapstineti ne tik sau mirksiukas.gif Ir i laikrodi neziuriu kiek tai trunka, net baisu, jeigu as praleidziu kokia 1-2 val prie nagu blink.gif jausmas lyg 15 minuciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 25, 18:18)
Su geliniu laku lakuotis nagus net paprasciau, nes ir visus rankos pirstukus nulakavusi gali grizti prie pirmojo ir taisyti  thumbup.gif
As tai kaifuoju, galetu buti mano profesija manikiuriste, labai megstu nagus krapstineti ne tik sau  mirksiukas.gif Ir i laikrodi neziuriu kiek tai trunka, net baisu, jeigu as praleidziu kokia 1-2 val prie nagu  blink.gif jausmas lyg 15 minuciu  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif man lygiai tas pats. Galvoju nu naciort as tam universitete tiek metu prasedejau, galeciau jau seniai manikiurus daryt:)
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 25, 18:18)

As tai kaifuoju, galetu buti mano profesija manikiuriste, labai megstu nagus krapstineti ne tik sau  mirksiukas.gif

va va! as ir kursus priauginimo, pedikiuro bei dailes pabaigiau, pradejusi gelini lakavima biggrin.gif
o cia, kad butu i tema. 2 sluoksniai HG sweet chocolate+ vegas nights

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 09 25, 19:27)
va va! as ir kursus priauginimo, pedikiuro bei dailes pabaigiau, pradejusi gelini lakavima biggrin.gif

*****, grazu smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 09 25, 19:27)

Ant vieno nago nera blizgucio ar ne? iskeiciau as sita spalva kazkada, dabar galvoju, gal be reikalo:)
Atsakyti
Mergaites,ka cia su Bondu daro? unsure.gif 2,34 min.
http://www.youtube.c...p;v=OH4nmqiLBmM
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 25, 19:52)
Ant vieno nago nera blizgucio ar ne? iskeiciau as sita spalva kazkada, dabar galvoju, gal be reikalo:)

aha ant bevardzio. o ant kitos rankos tik ant jo yra blizguciai biggrin.gif nu cia man taip susisviete. sakyciau be blizgucio sita spalva graziau ziurisi.
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 09 25, 19:55)
aha ant bevardzio. o ant kitos rankos tik ant jo yra blizguciai biggrin.gif  nu cia man taip susisviete. sakyciau be blizgucio sita spalva graziau ziurisi.

o man kaiptik su... 4u.gif
Atsakyti
laba
naujausias ir idomesnis siandienos darbelis- idedu nuoroda,nes nepavyksta foto sumazinti- vadinasi perinstaliuok kompiuteri- doh.gif
http://public.fotki....your-stuff.html
HG Strut your stuff ir IBD moroccan nights po 2 sluoksniukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 25 rugsėjo 2012 - 19:02
QUOTE(Sonie @ 2012 09 25, 17:54)
Mergaites,ka cia su Bondu daro?  unsure.gif 2,34 min.
http://www.youtube.c...p;v=OH4nmqiLBmM

nieko, tiktai sako, kad gali naudot isopropilo alkoholi vietoj bondo, nes taip pigiau. ir po to isipila alkoholio i stikline ir merkia bondo sepeteli i alkoholi ir juo dehidratuoja nagus.
Atsakyti