Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sarmine @ 2012 09 17, 20:59)
Labas vakaras  4u.gif

Norėjau pasiklausti gal kuri naudojate ar bandėte šiuos lakus Supernail PROGEL?  g.gif

Ačiū už atsakymą  4u.gif

Aš turiu kelias spalvas.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 20:06)
stupid.gif  visai kuku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kuku ne kuku, bet uz tiesa nepykstama 4u.gif man tu duok ku nori mano prancuzai labiau i italiskus makaronus panasus - ir lygink su kuo nori biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 21:03)
Aš turiu kelias spalvas.

na ir kaip ju kokybe, kaip dengias, kaip laikos? nes ir man ju kokybe idomi - labai graziu spalvyciu turi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 21:03)
Aš turiu kelias spalvas.

Ir kaip Jums jie lyginant pvz su Harmony ar IBD? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 17, 21:01)
irgi labai grazu  wub.gif

ačiū blush2.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
na ir kaip ju kokybe, kaip dengias, kaip laikos? nes ir man ju kokybe idomi - labai graziu spalvyciu turi  wub.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarmine: 17 rugsėjo 2012 - 20:06
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 20:56)
Nu biški gėda kelt po Jolkuce's bet.... mat jį šunys  lotuliukas.gif

čia be blico

unsure.gif NU gal jau baigiam mergos apie Jolkuce biggrin.gif biggrin.gif Oi su good gosipu einamiausias prancuzas po balto pas mane-super wub.gif thumbup.gif Labai patiko sitas mixsas Night Reflection (2) + (1) thumbup.gif bigsmile.gif
Sarmine bandem ir pagal kaina nebrangia, jie tikrai visai neblogi, nesiojasi neblogai, lakuojasi smagiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 rugsėjo 2012 - 20:08
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 21:06)
unsure.gif  NU gal jau baigiam mergos apie Jolkuce  biggrin.gif  biggrin.gif  Oi su good gosipu einamiausias prancuzas po balto pas mane-super wub.gif  thumbup.gif

Sarmine bandem ir pagal kaina nebrangia, jie tikrai visai neblogi, nesiojasi neblogai, lakuojasi smagiai smile.gif

Hm gal ir man bandyti juos nusipirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarmine: 17 rugsėjo 2012 - 20:37
QUOTE(Sarmine @ 2012 09 17, 21:05)
Ir kaip Jums jie lyginant pvz su Harmony ar IBD?  Ačiū  4u.gif

Nu ką žinau g.gif normaliai
Aš naudoju Harmony bazę ir Harmony Topą, o spalvą dedu Harmony, IBD, Progel arba Orlio. Ir man visi vienodai gerai laikosi rolleyes.gif thumbup.gif
Nusiiminet normaliai man bentjau nusiema...
Spalvos gal ir kaip IBD vienos labiau pigmentuotos o kitos nea... reikia 3 sluoksniu kaikurioms, bet ir Harmony kaikurioms reik 3.
Bet padariau išvadą:
geras, pigesnis už visus kitus ir spalvos yra analogiškos gelisho ir IBD.
Atsakyti
daba mastau ar pirkt IBD Dolomite ar nia... g.gif man paciai spalvyte tokia tej nelabai, bet paziurejus i Jolkiaus ir Ingos grozius reik i man biggrin.gif

einama ji pas jus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 21:09)
Nu ką žinau  g.gif  normaliai
Aš naudoju Harmony bazę ir Harmony Topą, o spalvą dedu Harmony, IBD, Progel arba Orlio. Ir man visi vienodai gerai laikosi  rolleyes.gif  thumbup.gif
Nusiiminet normaliai man bentjau nusiema...
Spalvos gal ir kaip IBD vienos labiau pigmentuotos o kitos nea... reikia 3 sluoksniu kaikurioms, bet ir Harmony kaikurioms reik 3.
Bet padariau išvadą:
geras, pigesnis už visus kitus ir spalvos yra analogiškos gelisho ir IBD.

Didelis ačiū už nuoširdžius atsakymus 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 17, 21:11)
daba mastau ar pirkt IBD Dolomite ar nia... g.gif man paciai spalvyte tokia tej nelabai, bet paziurejus i Jolkiaus ir Ingos grozius reik i man  biggrin.gif

einama ji pas jus? g.gif

Zinok rudeniop paklausi ax.gif , vasara nelabai "judejo"...
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 17, 21:11)
daba mastau ar pirkt IBD Dolomite ar nia... g.gif man paciai spalvyte tokia tej nelabai, bet paziurejus i Jolkiaus ir Ingos grozius reik i man  biggrin.gif

einama ji pas jus? g.gif

žinok bent jau pas mane db ji eina į trasą.... ar dėlto kad jau vėsiau ar dėlto kad visus 5 skirtingai nusilakavus buvau ir buvo ta spalva lotuliukas.gif nžn., bet ėmė, nes pas mane visai nebuvo žemės spalvų, rudų... Tai matyt buvo pasiilgę klientės ae kaip....
Papildyta:
QUOTE(Sarmine @ 2012 09 17, 21:12)
Didelis ačiū už nuoširdžius atsakymus  4u.gif  aciuks.gif

ax.gif prašom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 17 rugsėjo 2012 - 20:14