Sveikos Inga, labai gražūs nagučiai Patinka ir man eksperimentuoti su taškeliais, nes visad gaunasi skirtingai. Tačiau nežinau, kaip teisingai tai atlikti, buvau kursuose, ir meistrė aiškino, kad jeigu lakas labai išplaukia, tai tikslinga fiksuoti net po 1 ar 2 pirštukus(žinoma, tik keletui sekundžių), tačiau jeigu taip fiksuoju, daug sunkiau sekasi vėliau tokį laką nuimti.
Pasirodysiu ir aš savo korekciją po 2,5 savaičių, tik labai nebarkite
Labai gera ideja nuaugimui paslepti, o koks cia lakas auksinis? gelinis?
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 19, 09:09)
Gali but, nesigincyju,alia vistiek keistai atrodo tie buteliukai,as pvz sita nuotrauka imciau ir pasiusciau su klausimu patiems oficialiems Harmony atstovams,nes smalsumas mane nuzudytu ar cia pdelka ar ne
laba diena, na va, pagaliau gavau iš jų atsakymą:
Thank you for your interest in Hand & Nail Harmony!
Unfortunately we do not authorize the sale of any of our products on any 3rd party auction-type site (eBay, Amazon, Craigslist, etc.). Any sales made by these unauthorized sellers are not guaranteed through Hand & Nail Harmony.
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 25, 13:10)
Labai gera ideja nuaugimui paslepti, o koks cia lakas auksinis? gelinis?
Ne, struktūrinis maišytas su aukso dulkėmis
Man toks klausimas iskilo... Jeigu as naudociau shellaco base coata, o lakus gelish arba ibd, tai ar reiketu tada siausti naga? nes gi su shellacu nereikia siaust, tik ar nesipjautu jie kazkaip?
QUOTE(-Alice- @ 2012 09 25, 13:20)
Unfortunately we do not authorize the sale of any of our products on any 3rd party auction-type site (eBay, Amazon, Craigslist, etc.). Any sales made by these unauthorized sellers are not guaranteed through Hand & Nail Harmony.
tepkad dauzykim galvas i sienas bespeliodami...
QUOTE(CheekaBoo @ 2012 09 25, 12:48)
Labas Rytas!
Nu pirkau vakar vis delto, tik as niekad neperku per amazone, bet ziuriu daug geresnes kainos. o kiek mazdaug laiko uztrunka siuntimas kai tiesiogiai perki?
tai ta polar sky papirkau ir iceberga, dolomite ir smokey plum tai jau pasiruosus rudeniui
Nezinau del Juliet, man ji irgi ziauriai negraziai tepasi, bet as dar niekad nebandziau ant tikro nago jos uztept, man atrodo tik ant tipso taip gerai atrodo
Labai grazu, ypac ta violetine-melyna su blizguciais!!!!
Nu pirkau vakar vis delto, tik as niekad neperku per amazone, bet ziuriu daug geresnes kainos. o kiek mazdaug laiko uztrunka siuntimas kai tiesiogiai perki?
tai ta polar sky papirkau ir iceberga, dolomite ir smokey plum tai jau pasiruosus rudeniui
Nezinau del Juliet, man ji irgi ziauriai negraziai tepasi, bet as dar niekad nebandziau ant tikro nago jos uztept, man atrodo tik ant tipso taip gerai atrodo
Labai grazu, ypac ta violetine-melyna su blizguciais!!!!
Oi lauksim pasirodant spalvytes . Turetu per max 2 sav ateit.
QUOTE(Sonie @ 2012 09 25, 12:32)
aha... ten tame laiške buvo dar daugiau prirašyta, bet ten vien tik reklama, o ne konkretus atsakymas
QUOTE(CheekaBoo @ 2012 09 25, 13:31)
Man toks klausimas iskilo... Jeigu as naudociau shellaco base coata, o lakus gelish arba ibd, tai ar reiketu tada siausti naga? nes gi su shellacu nereikia siaust, tik ar nesipjautu jie kazkaip?
jei nereik siaust nago tai ir nesiausk, cia su spalva nieko bendro neturi, tik su paciu nagu, manau viskas bus gerai niekas su nieko nesipjaus.
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 09 25, 13:32)
ai nu ko cia dauzyt, spalvos atitinka, baze topas atlieka tinkamai savo darba, ko daugiau reik, jau tada ir nebera taip svarbu originalas ar ne, jei neoriginalas tai super paddielkos tada, kas irgi nera taip jau blogai
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 25, 11:15)
Nu is pradziu pasiausiau, nuvaliau su Cleaner, paskui su PH Bond, Foundation i lempa, nuvaliau pertekliu. Tada lakas i lempa, vel lakas vel lempa, tada topas lempa ir nuvaliau lipnuma. Pora dienu buvo viskas labai grazu. O paskui pradejo lupinetis Aisku pirma desine ranka.
Ar gali buti, kad mano nagam netinka sitas lakavimas. Nes kai manikiurininke dare tai vos savaite islaike.
QUOTE(-Alice- @ 2012 09 25, 13:20)
dekui tau uz vargeli
QUOTE(Emsija @ 2012 09 25, 13:45)
ai nu ko cia dauzyt, spalvos atitinka, baze topas atlieka tinkamai savo darba, ko daugiau reik, jau tada ir nebera taip svarbu originalas ar ne, jei neoriginalas tai super paddielkos tada, kas irgi nera taip jau blogai
QUOTE(Vanesa3 @ 2012 09 25, 14:50)
Nu is pradziu pasiausiau, nuvaliau su Cleaner, paskui su PH Bond, Foundation i lempa, nuvaliau pertekliu. Tada lakas i lempa, vel lakas vel lempa, tada topas lempa ir nuvaliau lipnuma. Pora dienu buvo viskas labai grazu. O paskui pradejo lupinetis Aisku pirma desine ranka.
man ir pradzioje nelaike, po4-5d laikydavo. tai nusipirkau primeri is orly galiukams. mamai pirkau primeri ibd firmos. ir laiko super. dar tepu nuo galiuko, tada prie odeliu. man taip maziau ant nago galiuko uzsitepa. negali galiukas buti storas. geriau daugiau sluoksniu plonai, negu 2sluoksniai storiau. bandyk ir pavyks. as ir buvau nusivylus, kai po4d nusilupdavo galiukai desines rankos. dabar su primeriu atvaikstau ilgai 3sav.niekas nenusilupa
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 25, 17:02)
man ir pradzioje nelaike, po4-5d laikydavo. tai nusipirkau primeri is orly galiukams. mamai pirkau primeri ibd firmos. ir laiko super. dar tepu nuo galiuko, tada prie odeliu. man taip maziau ant nago galiuko uzsitepa. negali galiukas buti storas. geriau daugiau sluoksniu plonai, negu 2sluoksniai storiau. bandyk ir pavyks. as ir buvau nusivylus, kai po4d nusilupdavo galiukai desines rankos. dabar su primeriu atvaikstau ilgai 3sav.niekas nenusilupa
Dekui uz patarima, bandysiu. Nors manikiurininke taip ir dare. Visas priemones orly naudojo.
Gal dar kas kokiu minciu man toks jausmas, kad foundationas su laku nesusidraugauja. Nes kai lakas nusilupa lieka dar jo sluoksnis kuri su valikliu reike valyt.