Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 25, 09:50)
thumbup.gif tikrai taip, čia ta pati mergaitė, kur buvau lakavusi jai prancūzą "kičinį"

Kas cia per zodis? biggrin.gif biggrin.gif Man patinka nagai , kurie turi ilga nago plokshtele wub.gif
Atsakyti
user posted image
gal galit pasakyt i kokias cia spalvas panasios?ta prasme pavadinimus. as noriu tokiu spalvu...geriausia butu ibd lakai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sylvia: 25 rugsėjo 2012 - 09:24
Čia mano pačios kairė ranka
user posted image
O čia dešinė ranka
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 25, 09:58)
Kas cia per zodis?  biggrin.gif  biggrin.gif  Man patinka nagai , kurie turi ilga nago plokshtele wub.gif

nu koks koks, paprastas žodis lotuliukas.gif
wub.gif man irgi patinka ilga plokštelė, o pas ją dar ir išgaubti nagai ir galiukai sukasi į "C" formą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 25, 10:08)
Čia mano pačios kairė ranka

Papildyta:

nu koks koks, paprastas žodis  lotuliukas.gif
wub.gif man irgi patinka ilga plokštelė, o pas ją dar ir išgaubti nagai ir galiukai sukasi į "C" formą.  mirksiukas.gif

Kas cia per mada visos apsitashkavo biggrin.gif O man kas patashkuos? verysad.gif
Oi tai isvis tokias rankas tik buciuot i buciuot biggrin.gif
Atsakyti
Merginos padekit sad.gif Nusilakavau nagiukus ir po keliu dienu nusipupo lakas su topu liko tik fondation. Ka ne taip padariau. As ne profe, lakuojuos tik sau. Fondation ir topas Harmony. Galiuka lyg uzdariau (bent jau stengiaus blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 25, 10:11)
Kas cia per mada visos apsitashkavo biggrin.gif O man kas patashkuos? verysad.gif
Oi tai isvis tokias rankas tik buciuot i buciuot biggrin.gif

blush2.gif ax.gif čia aš pametėjau idėją ir db visos kaip boružėlės vaikštom ax.gif lotuliukas.gif
Joa, tokias rankas reikia puosėlėti ir tausoti, bet va turi prblemą nuo išgaubtumo, pas ją skyla šonai beveik visada.
Papildyta:
QUOTE(Vanesa3 @ 2012 09 25, 10:13)
Merginos padekit sad.gif Nusilakavau nagiukus ir po keliu dienu nusipupo lakas su topu liko tik fondation. Ka ne taip padariau. As ne profe, lakuojuos tik sau. Fondation ir topas Harmony. Galiuka lyg uzdariau (bent jau stengiaus  blush2.gif )

papasakok smulkiai kaip darei, ir tada bus aišku ką netaip padarei mirksiukas.gif
Atsakyti
Inga, o kaip desineje rankoje padarei ta perejima? Labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 25, 10:17)
Inga, o kaip desineje rankoje padarei ta perejima? Labai  wub.gif

lotuliukas.gif kaip kaip, kai aš sau lakuojuosi dešinę ranką su kaire ranką, tai man toks jausmas kad lakuočiau su koja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tiesiog pradejau nuo mažiuko ir baigiau nykščiu visus 5 taškavau iškarto, ir kai ranką matyt nuvau pavertusi taip ir išsiliejo, nu žodž ilgiau palaukiau ir užverčiau aukštyn ir taip subėgo... patys pasidarė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 25, 10:24)
lotuliukas.gif kaip kaip, kai aš sau lakuojuosi dešinę ranką su kaire ranką, tai man toks jausmas kad lakuočiau su koja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , tiesiog pradejau nuo mažiuko ir baigiau nykščiu visus 5 taškavau iškarto, ir kai ranką matyt nuvau pavertusi taip ir išsiliejo, nu žodž ilgiau palaukiau ir užverčiau aukštyn ir taip subėgo... patys pasidarė  lotuliukas.gif

Nu bet kaip graziai wub.gif Man dar graziau tokie subege nei kad tie musmiriniai tvarkingi taskai. As is pradziu net galvojau kaip cia jie padaryti...paskui tik dasuto, ka cia taskai biggrin.gif Super zinok thumbup.gif O pagrindui kokia spalva dejai?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 25, 09:24)
lotuliukas.gif kaip kaip, kai aš sau lakuojuosi dešinę ranką su kaire ranką, tai man toks jausmas kad lakuočiau su koja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , tiesiog pradejau nuo mažiuko ir baigiau nykščiu visus 5 taškavau iškarto, ir kai ranką matyt nuvau pavertusi taip ir išsiliejo, nu žodž ilgiau palaukiau ir užverčiau aukštyn ir taip subėgo... patys pasidarė  lotuliukas.gif

Zodziu sita finta rankas aukstyn zemyn bandysiu sekanti karta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 25, 10:27)
Nu bet kaip graziai wub.gif  Man dar graziau tokie subege nei kad tie musmiriniai tvarkingi taskai. As is pradziu net galvojau kaip cia jie padaryti...paskui tik dasuto, ka cia taskai biggrin.gif Super zinok thumbup.gif  O pagrindui kokia spalva dejai?

HG 01422 nepamenu pavadinimo. 2 sluoksniais ir į antrą sluoksnį taškiukai, ir tada dar ant viršaus blizgučiai.
Atsakyti
Labas Rytas!

QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 24, 18:47)
Tai va , gal ir greiciau gausi uz mane ir pasirodysi,nes as per tarpininke emus- tai man dar ojei koki menesi laukti teks doh.gif
Blem kaip jum taip lygiai tepas ta Juliet, na as ja tai prakeikt baigiu del dryzavimo

Nu pirkau vakar vis delto, tik as niekad neperku per amazone, bet ziuriu daug geresnes kainos. o kiek mazdaug laiko uztrunka siuntimas kai tiesiogiai perki?
tai ta polar sky papirkau ir iceberga, dolomite ir smokey plum biggrin.gif tai jau pasiruosus rudeniui rolleyes.gif
Nezinau del Juliet, man ji irgi ziauriai negraziai tepasi, bet as dar niekad nebandziau ant tikro nago jos uztept, man atrodo tik ant tipso taip gerai atrodo lotuliukas.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 25, 07:31)
Niu trupučiuką vaizdelių...  bigsmile.gif

P.s. Foto su blicu yra tikresnė spalva- nei be blico.

Labai grazu, ypac ta violetine-melyna su blizguciais!!!! wub.gif
Atsakyti