Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(gerda23 @ 2012 09 25, 07:18)
ir kiek jum pvz laiko nusilakavus jais?

Keiciu manikiura kas savaite, nors dar ir laikytu, taciau man negrazu, kai nuauga nagai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 25, 09:31)
Niu trupučiuką vaizdelių...  bigsmile.gif

man 1-2graziausi wub.gif o 4jauciu panages persisviecia?kiek ten kartu lakuota?

QUOTE(Sonie @ 2012 09 25, 09:34)
dieve, kaip man reikia paskutines spalvos, net zarnos virsta  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 25, 09:34)
auksaranke tu  wub.gif

dieve, kaip man reikia paskutines spalvos, net zarnos virsta  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

blush2.gif mirksiukas.gif
jo žinok graži spalva.....
aš dar gundausi iš tos naujausios kolekcijos, irgi panaši į šitą šviesumu, bet ji tokia baltai pilkšva, manau irgi būtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 25, 09:31)
Niu trupučiuką vaizdelių...  bigsmile.gif

I
P.s. Foto su blicu yra tikresnė spalva- nei be blico.

bigsmile.gif bigsmile.gif OOO kaip skaniai su kava pusrytines tavo foto sudabojau wub.gif Man patiko tie violetiniai,alia melyni nu zodz tie maisyti shakar makar,primena kosmosa bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 25, 09:40)
blush2.gif  mirksiukas.gif
jo žinok graži spalva.....
aš dar gundausi iš tos naujausios kolekcijos, irgi panaši į šitą šviesumu, bet ji tokia baltai pilkšva, manau irgi būtų  thumbup.gif

o man reik sitos, bet iki Nagavitos niekaip nenusliauziu (o tiesa pasakius ir bijau sliauzt, nes as kai bevale...) biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 25, 09:37)
man 1-2graziausi wub.gif o 4jauciu panages persisviecia?kiek ten kartu lakuota?
lotuliukas.gif

nea... schmoll.gif žinok, visiškai nepersišviečia, žiauriai gerai pigmentuota thumbup.gif , ten lakuota 2 sluoksniais, užrašiau juk skliausteliuose kiek sluoksnių kokios dėta mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
12.ibd mogul
11.hg champanas
10.hg reserve
9.orly balta

user posted image

nusipirkau strukturini, ir kaip kazkas rase , kad uzdejus strukturini ant spalvos. liesis bet kokia spalva. tai va strukturinio nedejau i lempa, dejau su orly baltu taskiukus. palaukiau kada issilies tada 2min uw. ir tepant topa matot kas darosi/ kodel taip pasitempia, kas zinote? lempos tik keistos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 25, 09:41)
bigsmile.gif  bigsmile.gif OOO kaip skaniai su kava pusrytines tavo foto sudabojau wub.gif Man patiko tie violetiniai,alia melyni nu zodz tie maisyti shakar makar,primena kosmosa bigsmile.gif  biggrin.gif

Jo tie super thumbup.gif , atėjo pas amne panelė ir bakstelėjo į ją be to Vegas night blizgučio, ir sako 4 pirštą davai lakuojam su blizgučiu, galvoju g.gif a nebus perdaug blizgu, nu bet klientė nori, tai ok. uždėjau aš tą 4 nagutį blizgiu, žiūrėjo blink.gif žiūrėjo ji, jau galvojau gal nebepatinka lotuliukas.gif , sako davai visus lakuojam, man patinka labai thumbup.gif

QUOTE(Sonie @ 2012 09 25, 09:41)
o man reik sitos, bet iki Nagavitos niekaip nenusliauziu (o tiesa pasakius ir bijau sliauzt, nes as kai bevale...)  biggrin.gif  doh.gif

aš lygiai tokia pati, vakar prieš darbą buvau Nagavitoj, tai nusipirkau tik fundaišoną ir 01363, nes baigėsi jau, atsilaikiau kitom spalvom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 25, 09:41)
nea...  schmoll.gif žinok, visiškai nepersišviečia, žiauriai gerai pigmentuota  thumbup.gif , ten lakuota 2 sluoksniais, užrašiau juk skliausteliuose kiek sluoksnių kokios dėta  mirksiukas.gif

Grazu labai, dekui uz vaizdus 4u.gif . paskutineje nuotraukoje kokia grazi pati nagu plokstele, turbut bet koks lakas ant tokiu graziai ziurisi.
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 25, 09:42)
nusipirkau strukturini, ir kaip kazkas rase , kad uzdejus strukturini ant spalvos. liesis bet kokia spalva. tai va strukturinio nedejau i lempa, dejau su orly baltu taskiukus. palaukiau kada issilies tada 2min uw. ir tepant topa matot kas darosi/ kodel taip pasitempia, kas zinote? lempos tik keistos g.gif

aš baltą spalvą ir dizainus mėgstu ilgiau palaikyti, kad tepant topą nenusibrauktų spalvytė.
Atsakyti
[/quote]

O kam tas strukturinis, man taskiukai labai graziai liejasi i spalva, ar cia buvo tiketasi kitokio efekto?
Inga, naguciai super kaip visada bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 25 rugsėjo 2012 - 08:50
QUOTE(Emsija @ 2012 09 25, 09:45)
Grazu labai, dekui uz vaizdus 4u.gif . paskutineje nuotraukoje kokia grazi pati nagu plokstele, turbut bet koks lakas ant tokiu graziai ziurisi.

thumbup.gif tikrai taip, čia ta pati mergaitė, kur buvau lakavusi jai prancūzą "kičinį" user posted image va šitą, ir db atėjo su toookiom traumom, vieną nagutį taip nusilaužusi vargšiukė, kad net kraujas bėgo jai verysad.gif , tai teko visus kirpti lauk, ir klijuoti su šilku,user posted image čia pas ją db palikta panagė apie 1-2 mm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 25 rugsėjo 2012 - 08:52