Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(alicija.ali @ 2012 09 24, 23:13)
Nagus geliniu laku lakuojau jau apie 2 metus, bet turbut jau atejo laikas paciai via tai isigyti. del keliu priezasciu: pabrangino, skubejimas, lakuoja tik klasikiniu lakavimu, nieko kito nepadarys, nes paveiksliukai ir piesinukai nemadingi. Pabodo man paciai, norisi nors siek tiek paivairinti , ar karoliuka ideti, ar akute.

O kodel neinat pas kita meistre? Pabandykit kur kitur nueiti 4u.gif
O lakuotis manau sugebesit ir pati, pradzioj bus aisku visokiu klepsu, bet kam ju nebuna... Klausimas tik ar tikrai lakuosit? Nes turiu drauge gyvenancia UK, susipirko viska, laku gal 10, nes labai patiko jai tas gelinis lakavimas, finale nieko nedaro, parveze priemones man ir tiek ziniu biggrin.gif Jai nepatinka pats procesa ir pati terliotis ji neturi laiko.
Bet jei jums patinka kuistis prie nagu-tada pirkites drasiai ir meginkit pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 25, 01:06)
O kodel neinat pas kita meistre? Pabandykit kur kitur nueiti 4u.gif
O lakuotis manau sugebesit ir pati, pradzioj bus aisku visokiu klepsu, bet kam ju nebuna... Klausimas tik ar tikrai lakuosit? Nes turiu drauge gyvenancia UK, susipirko viska, laku gal 10, nes labai patiko jai tas gelinis lakavimas, finale nieko nedaro, parveze priemones man ir tiek ziniu biggrin.gif  Jai nepatinka pats procesa ir pati terliotis ji neturi laiko.
Bet jei jums patinka kuistis prie nagu-tada pirkites drasiai ir meginkit pati mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 09 24, 23:13)
Sveikos,
Visa eiga zinau, nagavitoje buvau, man kainuotu apie 400 Lt sisipirkti Gelish priemones, lempa...nors jei imciau mazesnes talpas turbut maziau.
Tai noriu patarimo, Ka Jus pasakysit, ar gali megejos namu salygomis lakuotis nagus pacios, ar labai sudetinga. ir kiek laiko uzima paciai nusilakuoti nagus. Aciu , jei kas  atsakys.  4u.gif

as taip pat savamoksle smile.gif uzsikabliavau ant tu lakavimu, vis norisi visko dasipirkt smile.gif jau padarau ir kitom merginom koki manikiura smile.gif patiko man tas lakavimas ir pats procesas smile.gif tik as ilgai "kuiciuosi"... sau su nuemimu, manikiuru ir lakavimu uztrunku ilgiau nei 2val... dazniausiai viena diena nuimu ir pasidarau manikiura, o kita diena lakuoju... tik lakuoju kiek laiko priklauso nuo spalvos, bet valanda visada uztrunku... kaip pvz sestadieni nusiiminejau, dariausia manikiura ir lakavau tai uztrukau kokias 3val.
Atsakyti
Sutinku su Tamosiuke, jei patinka pirkit, nes jei dar ir manikiūrą darotes tai ir jo reikes mirksiukas.gif be to tas 2-3 val reikia rasti ir tureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 24, 16:12)
Kinietiskus, nes tokius nusipirkau, kol dar temos sitos nebuvau radusi, kai sunaudosiu zadu nusipirkti HG, gal dar geriau laikys  ax.gif

ir kiek jum pvz laiko nusilakavus jais?
Atsakyti
Labas rytas plepsiukės mirksiukas.gif gathering.gif ,
na ir pavarėt thumbup.gif blink.gif
aš einu db įkelsiu į kompą pora nagučių foto, ir kai apdirbsiu foto būtinai parodysiu Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 09 25, 07:44)
as taip pat savamoksle smile.gif uzsikabliavau ant tu lakavimu, vis norisi visko dasipirkt smile.gif jau padarau ir kitom merginom koki manikiura smile.gif patiko man tas lakavimas ir pats procesas smile.gif tik as ilgai "kuiciuosi"... sau su nuemimu, manikiuru ir lakavimu uztrunku ilgiau nei 2val... dazniausiai viena diena nuimu ir pasidarau manikiura, o kita diena lakuoju... tik lakuoju kiek laiko priklauso nuo spalvos, bet valanda visada uztrunku... kaip pvz sestadieni nusiiminejau, dariausia manikiura ir lakavau tai uztrukau kokias 3val.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va va, pas mane irgi lygiai taip pat. Tai as irgi visada viena dienu nusiimu, o kita lakuoju, abo jei viska kartu tai uztrunku 3 val, o kartais ir ilgiau, o su mazu vaiku per viena diena tiek laiko kuistis prie nagu per didele prabanga bigsmile.gif
Bet, kaip sako mergaites, reikia megti krapstytis prie nagu, kitaip greitai pabos smile.gif ir numesit, o investicijos i priemones nemazos
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 09 24, 22:22)
ačiū  4u.gif o piešinį kur džiovinti, po lempa ar šiaip?  g.gif
perverčiau daug temučių vieną dieną, bet apie tai lyg ir nebuvau radus... o konkrečiai surast ko nori labai sunku, tarp spalvų ir nagų kolekcijų hihihi.gif

dziovinti ne po lempa - siaip mirksiukas.gif
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 25, 09:03)
Labas rytas plepsiukės  mirksiukas.gif  gathering.gif ,
na ir pavarėt  thumbup.gif  blink.gif
aš einu db įkelsiu į kompą pora nagučių foto, ir kai apdirbsiu foto būtinai parodysiu Jums  mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif

Niu laukiam rytiniu tavo groziu tokiai niuriai dienai praskaidrint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 24, 21:49)
O kokia spalva 4 pirmoj foto?

hg love forbiden mirksiukas.gif tuoj surasysiu visus, bet dauguma turi sias spalvytes ax.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 09 25, 07:44)

man taip pat uztrunka su manikiuru nuemimu ir uzdejimu2val. o jei dar ka eksperimentuoju tai ir iki3val.

QUOTE(gerda23 @ 2012 09 25, 08:18)
ir kiek jum pvz laiko nusilakavus jais?

laiko ilgai 3-4savaites, bet nuauga daug, todel tvarkausi kas 2-3savaites. men nelaukiu tongue.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 25, 09:03)
aš einu db įkelsiu į kompą pora nagučių foto, ir kai apdirbsiu foto būtinai parodysiu Jums  mirksiukas.gif

laukiame wub.gif
Atsakyti
Niu trupučiuką vaizdelių... bigsmile.gif

IBD Bing Cherries (2) be blico
user posted image

Su blicu
user posted image

HG 01364(2)+01363(1)+01367(1) su blicu
user posted image

Be blico
user posted image

IBD Marigold (2) su blicu
user posted image

HG 01542 (2) su blicu
user posted image

be blico
user posted image

P.s. Foto su blicu yra tikresnė spalva- nei be blico.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 25, 09:31)
Niu trupučiuką vaizdelių...  bigsmile.gif

P.s. Foto su blicu yra tikresnė spalva- nei be blico.

auksaranke tu wub.gif

dieve, kaip man reikia paskutines spalvos, net zarnos virsta doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image
1.hg its a lily
2.hg rendezvuos
3hg .bella wampire
4.hg forbiden
5.hg tiki tiki larenge
6.orly moonlit madness
7.9.10.11 tos pacios spalvos kaip kitoj puseje tik su hg good gossip
12. its a lily su campano blizguciu
Atsakyti