Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(noraeleo @ 2012 09 24, 20:15)
domina kokios spalvytes, kokie blizguciai ant Jusu naguciu ? cia ilgalaikis?

QUOTE(Emsija @ 2012 09 24, 20:15)
mane domina kokiu blizguciu padengtas tavo nago galiukas? smile.gif

pas mane priauginti nagai, kamufliazas ten ir crystal nails gelis su blizguciais

QUOTE(vyvukas @ 2012 09 24, 20:15)
wub.gif
wub.gif
3-5spalvytes kokios? is kaires skaiciuojant

mango ir mogul ( nuo baltos skaiciuojant) jei nuo ruzavos- maui sunset ir slate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 24, 20:22)
o kokios cia? kokie pavadinimai? ypac tos desinej paskutines wub.gif
Papildyta:
kas cia jum daba pasidare, nerasot niekas spalvu pavadinimu smile.gif

drinks_cheers.gif teisingai-visom po dvojke biggrin.gif O del juodos jus te kentekit nezinioje, as ja uzsisakiau,tai kai gausiu va galesiu nuraminti jus visas, ar te ji per daug a per mazai blizgi bus hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(CheekaBoo @ 2012 09 24, 20:18)
o cia mano pacios pirmos spalvytes, dar laukiu kitu is Amerikos smile.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Mane domina su kuo darytas prancuzas?Kokia pagrindo spalva?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 24, 18:22)
o kokios cia? kokie pavadinimai? ypac tos desinej paskutines wub.gif
Papildyta:
kas cia jum daba pasidare, nerasot niekas spalvu pavadinimu smile.gif

is desines i kaire: Red Carpet Manicure - Only in Hollywood,

HG Gossip Girl,

Red Carpet Manicure - Oh so 90210,

IBD Juliet,

IBD Whipped Cream,

IBD Juliet=Whipped cream

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CheekaBoo @ 2012 09 24, 20:41)
is desines i kaire: Red Carpet Manicure - Only in Hollywood,

IBD Juliet=Whipped cream

4u.gif

4u.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 24, 18:38)
drinks_cheers.gif  teisingai-visom po dvojke  biggrin.gif O del juodos jus te kentekit nezinioje, as ja uzsisakiau,tai kai gausiu va galesiu nuraminti jus visas, ar te ji per daug a per mazai blizgi bus hihihi.gif
Papildyta:

Mane domina su kuo darytas prancuzas?Kokia pagrindo spalva?

Saunuole Jolkuce biggrin.gif laukiam atsiliepimu, nors as irgi mastau siandien uzsisakyt biggrin.gif

o prancuzas tai du sluoksniai ibd juliet.
Atsakyti
QUOTE(CheekaBoo @ 2012 09 24, 20:45)
Saunuole Jolkuce biggrin.gif laukiam atsiliepimu, nors as irgi mastau siandien uzsisakyt biggrin.gif

o prancuzas tai du sluoksniai ibd juliet.

Tai va , gal ir greiciau gausi uz mane ir pasirodysi,nes as per tarpininke emus- tai man dar ojei koki menesi laukti teks doh.gif
Blem kaip jum taip lygiai tepas ta Juliet, na as ja tai prakeikt baigiu del dryzavimo gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 09 24, 16:47)
Ar galima ant gelio lako piešti akriliniais dažais ir ant viršaus dėti topą?  g.gif

nu pasakykit, negi gaila ax.gif kad žinot, tai tikrai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 24, 20:21)
grazios wub.gif
Papildyta:
o cia mano spalvytes tongue.gif  tongue.gif

O kokia spalva 4 pirmoj foto?
Papildyta:
QUOTE(September_Lady @ 2012 09 24, 21:36)
nu pasakykit, negi gaila  ax.gif  kad žinot, tai tikrai  tongue.gif

Galima :4u:Nors as padaraus viska su topu, tada papaisau ir antra karta dedu topa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 24 rugsėjo 2012 - 20:51
QUOTE(September_Lady @ 2012 09 24, 21:36)
nu pasakykit, negi gaila  ax.gif  kad žinot, tai tikrai  tongue.gif

as tai nezinau, bet atsimenu bent kelis kartus merginos kalbejo apie tai, jei kartais niekas neatsakys, nes ne visos cia piesia taip sudetingai, tai pavartyk temute tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 24, 20:49)

Galima  :4u:Nors as padaraus viska su topu, tada papaisau ir antra karta dedu topa  4u.gif

ačiū 4u.gif o piešinį kur džiovinti, po lempa ar šiaip? g.gif

QUOTE(Emsija @ 2012 09 24, 20:50)
as tai nezinau, bet atsimenu bent kelis kartus merginos kalbejo apie tai, jei kartais niekas neatsakys, nes ne visos cia piesia taip sudetingai, tai pavartyk temute tiesiog smile.gif

perverčiau daug temučių vieną dieną, bet apie tai lyg ir nebuvau radus... o konkrečiai surast ko nori labai sunku, tarp spalvų ir nagų kolekcijų hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos,
temos neskaiciau, tik perziurejau foto, bet noriu paklausti. 4u.gif Ar Jus visos cia keliancios foto esate profes?
Nagus geliniu laku lakuojau jau apie 2 metus, bet turbut jau atejo laikas paciai via tai isigyti. del keliu priezasciu: pabrangino, skubejimas, lakuoja tik klasikiniu lakavimu, nieko kito nepadarys, nes paveiksliukai ir piesinukai nemadingi. Pabodo man paciai, norisi nors siek tiek paivairinti , ar karoliuka ideti, ar akute.
Bet va suabejojau , ar gebesiu pati susitvarkyti, nors iki gelinio lakavimo visa laika pati juos lakuodavau paprastu laku.
Visa eiga zinau, nagavitoje buvau, man kainuotu apie 400 Lt sisipirkti Gelish priemones, lempa...nors jei imciau mazesnes talpas turbut maziau.
Tai noriu patarimo, Ka Jus pasakysit, ar gali megejos namu salygomis lakuotis nagus pacios, ar labai sudetinga. ir kiek laiko uzima paciai nusilakuoti nagus. Aciu , jei kas atsakys. 4u.gif
Atsakyti
del piesimo tai jau cia ne viena kart buvo kalbeta, vienos deda kiek pamenu piesini ant isdziovinto lako nuvalyto lipnumo piesia, o tada topas kitos ant topo piesia ir vel deda topa, pabandyk pati ir suzinosi kas tau patogiausia 4u.gif

QUOTE(alicija.ali @ 2012 09 24, 23:13)
Gelish priemones, lempa...nors jei imciau mazesnes talpas turbut maziau.
Tai noriu patarimo, Ka Jus pasakysit, ar gali megejos namu salygomis lakuotis nagus pacios, ar labai sudetinga. ir kiek laiko uzima paciai nusilakuoti nagus. Aciu , jei kas  atsakys.  4u.gif

cia tikrai ne viena yra savamoksle ax.gif tame tarpe ir as ... sudetingo nieko nera ax.gif pati sau lakuojuosi jau kazkur apie metus , dar ir kaimynkai ar kokiai draugei prie progos nuvarau ax.gif o uzima gal siek tiek ilgiau nei kitam visa tai daryti, nes bent jau mano kaire ranka tygi biggrin.gif tai kol desine nuteplioju ax.gif bet per valanda tikrai susisuku nulakuoti gal ir greiciau kazkaip nematavau g.gif tik nuvalyti man siek tiek sunkiau su kaire desine ranka ale cia jau smulkmena biggrin.gif
Atsakyti