Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

LAAAABAI grazus! kiek cia sluoksniu tepta?
[/quote]

3 sluoksniai, palyginus gerai pigmentuota spalvyte kaip is IBD, manau meistrems ir 2 gal pakaktu sluoksniu, as kai nemoku lygiai spalvos paskirstyt, tai daugiau sluoksniu reikia spalvai islygint.
Atsakyti
kaip jus odeles tvarkot pries lakuodamos?
Atsakyti
QUOTE(CheekaBoo @ 2012 09 24, 14:42)
kaip jus odeles tvarkot pries lakuodamos?

svarbiausia yra jas atstumdyt, kad lako nepatektu ant ju, nes tada blogiau jis laikosi. O siaip vienos karpo, kitos ne, cia nera jokios taisykles. Is savo puses galiu pasakyt, kad stengiuosi kuo maziau karpyt, patepu odeliu minkstikliu, atstumdau, jei kokia vieta labai atspurusi pakerpu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 24, 12:53)
svarbiausia yra jas atstumdyt, kad lako nepatektu ant ju, nes tada blogiau jis laikosi. O siaip vienos karpo, kitos ne, cia nera jokios taisykles. Is savo puses galiu pasakyt, kad stengiuosi kuo maziau karpyt, patepu odeliu minkstikliu, atstumdau, jei kokia vieta labai atspurusi pakerpu. 4u.gif

dekui uz atsakyma.

Va ziurekit ka radau beziurinedama ibd spalvyciu nete:

IBD Spalvu paletes
Atsakyti
QUOTE(CheekaBoo @ 2012 09 24, 15:02)
dekui uz atsakyma.

Va ziurekit ka radau beziurinedama ibd  spalvyciu nete:

IBD Spalvu paletes

Iceberg kokia grazi...
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 24, 14:18)
Aciu visoms  4u.gif
Man visai gerai tie kinietiski, laiko taip pat kaip HG, kitokiu neesu bandziusi.
Nusipirk dar HG queen of heart  wub.gif

o prie tu kinietisku laku koki bonda ir topa naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerda23 @ 2012 09 24, 14:51)
o prie tu kinietisku laku koki bonda ir topa naudojat? 4u.gif

Kinietiskus, nes tokius nusipirkau, kol dar temos sitos nebuvau radusi, kai sunaudosiu zadu nusipirkti HG, gal dar geriau laikys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CheekaBoo @ 2012 09 24, 14:02)
dekui uz atsakyma.

Va ziurekit ka radau beziurinedama ibd  spalvyciu nete:

IBD Spalvu paletes

oi aciu 4u.gif jei kas rasit dar kaip atrodo naujos spalvos realiai ikelkyt nuoroda.man vyras dave pinigu tai dabar galva suku kokias spalvas pirkti
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 09 24, 16:45)
oi aciu 4u.gif  jei kas rasit dar kaip atrodo naujos spalvos realiai ikelkyt nuoroda.man vyras dave pinigu tai dabar galva suku kokias spalvas pirkti

Kad man toki vyra... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 24, 15:12)
Iceberg kokia grazi...

drinks_cheers.gif i ta pacia varvinu seile biggrin.gif
Atsakyti
Man labai idomu, kokia naujoji IBD Polar sky spalva, ar nebus ji kaip Constellation is pirmosios laidos, jei taip, tai turetu but nuostabi ziemai.

http://images56.fotk...788980_n-vi.jpg

Atsakyti
gal kuriai pravers natur spalvos HG parodytos.
http://forum.pursebl...y-680120-8.html
Atsakyti