Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Aurelia @ 2012 09 24, 09:30)
Ridausi savo taskucius, i trecia sluoksni HG gosip girl lieti taskeliai. ( tvarkiau skalbiniu is dziovykles ir prie odeliu pukeliai, tik nufotografavusi pamaciau  doh.gif  tai i tai neziurim.... )

Grazu smile.gif
Atsakyti
[quote=juleta,2012 09 24, 10:20]
user posted image
ta kur ant mažiuko nagiuko, db irgi eina pas mane... Čia iš tos Just for you atrodo taip vadinasi kolekcijos.
[/quote]
gal galit imesti nuoroda kuri pagal nr.cia spalva ant vidurinio sokoladine perlamutrine sp.? ant dydziojo pirsto
[/quote]
padekit reikia pagalbos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 24, 07:33)
Sveikos  4u.gif

Mano kliente uzsimane TOKIOS spalvytes. Kaip suprantu cia rozine su Vegas Nights ant virsaus, ar ne? g.gif bet kuri cia is roziniu? g.gif

Pati praeitą savaite kelioms dariau passion+vegas nights tai man cia vienas prie vieno, taip, kad klientei tikrai padarysi ko ji nori wink.gif
Atsakyti
[quote=juleta,2012 09 24, 11:38]
gal galit imesti nuoroda kuri pagal nr.cia spalva ant vidurinio sokoladine perlamutrine sp.? ant dydziojo pirsto
[/quote]
[/quote]

IBD Just gel Dolomite
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 09 24, 11:38)
Pati praeitą savaite kelioms dariau passion+vegas nights tai man cia vienas prie vieno, taip, kad klientei tikrai padarysi ko ji nori wink.gif

yahoo.gif
nu vienu galvos skausmu maziau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Emsija,2012 09 24, 14:07]
[/quote]

IBD Just gel Dolomite
[/quote]
sirdingai dekavoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 24, 07:30)
Ridausi savo taskucius, i trecia sluoksni HG gosip girl lieti taskeliai. ( tvarkiau skalbiniu is dziovykles ir prie odeliu pukeliai, tik nufotografavusi pamaciau  doh.gif  tai i tai neziurim.... )

user posted image

Labai grazu! Man labai pagrindine spalvyte patinka! Pati ja papirkau sestadieni, oi kaip laukiu isbandyt dabar!

QUOTE(Aurelia @ 2012 09 24, 07:47)
Sonie, cia kinietiskas pigus gelis P060, panasi i Mango spalva smile.gif

o kaip tau tie kinietiski? kaip jie nusitirpdo? kaip laukuojasi? kaip laikosi?
Papildyta:
Mergaites, o ka galetumet patarti pradedanciai su geliais lakais? Kokios yra pacios populiariausios spalvos su jusu klientemis? is HG ir IBD. as noriu susipirkti lakus, bet as labai pagal savo skoni ziuriu, tai man visos tamsiai raudonos grazios biggrin.gif bet ko dazniausiai praso jusu klientes?
Atsakyti
QUOTE(CheekaBoo @ 2012 09 24, 12:41)
Labai grazu! Man labai pagrindine spalvyte patinka! Pati ja papirkau sestadieni, oi kaip laukiu isbandyt dabar!
o kaip tau tie kinietiski? kaip jie nusitirpdo? kaip laukuojasi? kaip laikosi?
Papildyta:
Mergaites, o ka galetumet patarti pradedanciai su geliais lakais? Kokios yra pacios populiariausios spalvos su jusu klientemis? is HG ir IBD. as noriu susipirkti lakus, bet as labai pagal savo skoni ziuriu, tai man visos tamsiai raudonos grazios biggrin.gif bet ko dazniausiai praso jusu klientes?

Aciu visoms 4u.gif
Man visai gerai tie kinietiski, laiko taip pat kaip HG, kitokiu neesu bandziusi.
Nusipirk dar HG queen of heart wub.gif
Atsakyti
IBD Just Gel polish HRH, siaip ne per labiausiai megstu violetines spalvas, bet sita visai limpa:)

http://1.bp.blogspot...00/DSCF3397.JPG

http://3.bp.blogspot...00/DSCF3403.JPG
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 24, 13:27)
IBD Just Gel polish HRH, siaip ne per labiausiai megstu violetines spalvas, bet sita visai limpa:)

Alia grazi smile.gif blizgutis kaip mango?
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 09 24, 14:29)
Alia grazi  smile.gif blizgutis kaip mango?

gal siek tiek jis labiau matomas, nei mango, bet labai panasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 24, 12:18)
Aciu visoms  4u.gif
Man visai gerai tie kinietiski, laiko taip pat kaip HG, kitokiu neesu bandziusi.
Nusipirk dar HG queen of heart  wub.gif

o kaip jie nusiima? sunkiai jauciu?
jau pasirasiau i savo sarasiuka ir queen of hearts, dekui 4u.gif

QUOTE(Emsija @ 2012 09 24, 12:27)

http://1.bp.blogspot...00/DSCF3397.JPG

http://3.bp.blogspot...00/DSCF3403.JPG

LAAAABAI grazus! kiek cia sluoksniu tepta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CheekaBoo: 24 rugsėjo 2012 - 13:40