Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 09 24, 08:33)
Sveikos  4u.gif

Mano kliente uzsimane TOKIOS spalvytes. Kaip suprantu cia rozine su Vegas Nights ant virsaus, ar ne? g.gif bet kuri cia is roziniu? g.gif

man panasi i HG Go girl sita ruzava g.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2012 09 24, 08:48)
man panasi i HG Go girl  sita ruzava  g.gif

*****, neturiu as jos doh.gif O kazi jei su kokia Passion daryt, daug ryskiau gausis? g.gif
Atsakyti
gal atsiras kuri dar nores jungtis prie uzsakymo is agnytes 1984 HG lakams.
savaites gale turetume lakus.
man i az.
Atsakyti
[quote=ingeborgita2,2012 09 17, 22:24]
quote=Jolkuce,2012 09 17, 21:21]
unsure.gif ir koks tas poreikis, ko noretu klientes?Pas man amzina problema sviesiu spalvyciu, nu siaubingai as ju neturiu , o ir pasirinkimo nerandu schmoll.gif
[/quote]

user posted image
ta kur ant mažiuko nagiuko, db irgi eina pas mane... Čia iš tos Just for you atrodo taip vadinasi kolekcijos.
[/quote]
gal galit imesti nuoroda kuri pagal nr.cia spalva ant vidurinio sokoladine perlamutrine sp.? ant dydziojo pirsto
Atsakyti
Ridausi savo taskucius, i trecia sluoksni HG gosip girl lieti taskeliai. ( tvarkiau skalbiniu is dziovykles ir prie odeliu pukeliai, tik nufotografavusi pamaciau doh.gif tai i tai neziurim.... )

user posted image
Atsakyti
Sveikos gal kur esat naudoje ba-ha baze ir topa? kaip jie? geri?
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 24, 09:30)
Ridausi savo taskucius, i trecia sluoksni HG gosip girl lieti taskeliai. ( tvarkiau skalbiniu is dziovykles ir prie odeliu pukeliai, tik nufotografavusi pamaciau  doh.gif  tai i tai neziurim.... )

o taskiukai kokios spalvytes? Mango? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 24, 08:44)
o taskiukai kokios spalvytes? Mango? g.gif

Sonie, cia kinietiskas pigus gelis P060, panasi i Mango spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 24, 09:30)
Ridausi savo taskucius, i trecia sluoksni HG gosip girl lieti taskeliai. ( tvarkiau skalbiniu is dziovykles ir prie odeliu pukeliai, tik nufotografavusi pamaciau  doh.gif  tai i tai neziurim.... )

Grazu ir jokiu pukiuku blush2.gif bet kol taskiukus pamaciau,galvojau kur cia tie taskuciai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 24 rugsėjo 2012 - 09:12
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 09 24, 09:10)
Grazu ir jokiu pukiuku blush2.gif bet kol taskiukus pamaciau,galvojau kur cia tie taskuciai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sunkiai matosi, 30 fotkiu padariau ir sitoj normaliausiai doh.gif Ant ranku vaizdas kur kas geresnis, bet nera toks reziantis kontrastas. Atrodo, kad butu violetineje oranziniai rutuliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 24, 08:50)
*****, neturiu as jos  doh.gif O kazi jei su kokia Passion daryt, daug ryskiau gausis? g.gif

As turiu ir go girl, ir passon. 4u.gif ten ne go girl, nes pastaroji sviesesne. Mano manymu, ten vidurinioji pagal ruzavuma is rozinio kaspino serijos ax.gif ir su passion gausi panasu varianta, nes vegas blizgutis, kaip bebutu keista, prigesina rozines ryskias spalvas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 24, 10:44)
As turiu ir go girl, ir passon.  4u.gif ten ne go girl, nes pastaroji sviesesne. Mano manymu, ten vidurinioji pagal ruzavuma is rozinio kaspino serijos ax.gif  ir su passion gausi panasu varianta, nes vegas blizgutis, kaip bebutu keista, prigesina rozines ryskias spalvas blush2.gif

niu bandysiu, nes neturiu kitos iseities smile.gif
Atsakyti