Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Emsija @ 2012 09 22, 20:35)
ingeborgita2 tu nuostabi 4u.gif , paziurejau spalvas albume, eina sau kokia kolekcija wub.gif , turbut tos spalvos kur labiau pateplioti buteliuku kakliukai yra einamiausios, ar ne? smile.gif

Dekui ,tikriausiai dazniausiai naudojamos. Nepamenu kurios ten apibege.
Atsakyti
Katik po manikiuro... dalinuosi ispudziais...
isbandziau sluoksniavima... Ant HG Red Roses lakavau IBD Maui Sunset. Gavosi idomi spalvyte, tik neiseina pagauti grazios foto, gal ryt dienos sviesoj bus geresne foto.
Atsakyti
norejau pasiklausti jusu ar visas teisingas priemones turiu geliniam lakavimui
base coat, cleanser plus, top coat, prepas blush2.gif man tai visko dar pradzia
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2012 09 23, 08:37)
norejau pasiklausti jusu ar visas teisingas priemones turiu geliniam lakavimui
base coat, cleanser plus, top coat, prepas  blush2.gif man tai visko dar pradzia

Pirmam puslapyje visos priemones ir surasytos ir parodytos mirksiukas.gif
Atsakyti
as vel ne itema.... ar kas darote manikiura ar pedikiura su freza, ta prasme ne su znnyplutemis apkarpot odeles , o su freza.ar aplink naga graziai nuslivuoja odeles?ar klientems patinka ar nesiskundzia??
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 09 23, 09:29)
as vel ne itema.... ar kas darote manikiura ar pedikiura su freza, ta prasme ne su znnyplutemis apkarpot odeles , o su freza.ar aplink naga graziai nuslivuoja odeles?ar klientems patinka ar nesiskundzia??

As pati sau darau, man tik toks variantas ir tinka, nes turiu beda - nusidraskau odeles labai smarkiai, cia kaip koks nervinis tikas, as net nepastebiu kaip iki kraujo apsilaupau...taigi tam, kad negaleciau laupyti man reikia jas taip nusveisti, kad kai sukietes netureciau uz ko suimti ir plesti, o karpant tai ziauriai sunku, jeigu su znyplutem karpyti tai apie 2val man manikiuras uzima ir vistiek as dar gryzusi namo su astria dilde dar visus sonus pasisveiciu doh.gif taigi freza - mano drauge nr1 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutikutė: 23 rugsėjo 2012 - 09:53
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 21, 14:24)
psio  blink.gif  clap_1.gif
pagaliau baigiau  doh.gif

Va čia tai arsenalas thumbup.gif ačiū, Ingute 4u.gif
Atsakyti
laba diena mergaites,

jungiuosi ir as prie sito klubo, manau pats laikas: per dvi dienas 70 svaru pravariau ant laku :-D ir dar vis ziuriu, ir rasausi ko dar noreciau doh.gif

Jus cia graziai draugaujat, tikiuosi, priimsit ir mane 4u.gif

QUOTE(Tutikutė @ 2012 09 23, 08:52)
As pati sau darau, man tik toks variantas ir tinka, nes turiu beda - nusidraskau odeles labai smarkiai, cia kaip koks nervinis tikas, as net nepastebiu kaip iki kraujo apsilaupau...taigi tam, kad negaleciau laupyti man reikia jas taip nusveisti, kad kai sukietes netureciau uz ko suimti ir plesti, o karpant tai ziauriai sunku, jeigu su znyplutem karpyti tai apie 2val man manikiuras uzima ir vistiek as dar gryzusi namo su astria dilde dar visus sonus pasisveiciu doh.gif  taigi freza - mano drauge nr1  biggrin.gif

o koki antgaliuka naudoji odelems ir ant kokio greicio freza buna? dekui

dar noreciau visu pasiklausti apie led lempas. kokia yra geresne, kad nebutu laaabai brangi ir kuo ten skiriasi 3w, 12w ir tt. ta prasme kiek prailgeja dziovinimo laikas, nes maciau ebay neraso kiek kokioj lempoj dziovint. (dirbu su gelish & ibd just gel)
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 09 23, 10:29)

Man zinok nepatinka freza schmoll.gif Pasiskolinus buvau freza, galvoju gal patiks tada ir pirksiuos, bet nepatino man...skauda odeles slifuojant. Kulnams sukietejusiems tai neblogai ten juo nuzulina, darbo sumazeja ryskiai, bet odelems man nepatiko. Tai ir nepirkau, nes vien del kulnu nesinorejo investuot.
Atsakyti
As siandien buvau susitvarkyti naguciu (dengiaus geliu ir prancuziska spalvota dariaus), tai meistre, pas kuria buvau dirba su trendnails geliniu laku. bet tai jau spalvu grazumas wub.gif wub.gif wub.gif turi tokia metine, zaliai melyna spalva, isimylejau wub.gif bet kur ieskojau info tai neradau, o perkant per tiesiogini tiekeja tai kaina buteliuko 90 Lt, daugoka... doh.gif bet ziurau i savo nagu galus ir taip reikia man tos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 23, 14:57)
As siandien buvau susitvarkyti naguciu (dengiaus geliu ir prancuziska spalvota dariaus), tai meistre, pas kuria buvau dirba su trendnails geliniu laku.  bet tai jau spalvu grazumas  wub.gif  wub.gif  wub.gif turi tokia metine, zaliai melyna spalva, isimylejau  wub.gif bet kur ieskojau info tai neradau, o perkant per tiesiogini tiekeja tai kaina buteliuko 90 Lt, daugoka... doh.gif bet ziurau i savo nagu galus ir taip reikia man tos spalvos  biggrin.gif

na tai prašom pasirodyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 09 23, 15:16)
na tai prašom pasirodyti bigsmile.gif

Fotika mano vyriskis darbe palikes, teij ryt gal nufotkinsiu smile.gif
Atsakyti