Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Aurelia @ 2012 09 21, 15:54)
Eina sau wub.gif
Inga, didelis aciu  4u.gif
Smokey plum IBD labai grazi spalvyte  wub.gif

QUOTE(Sonie @ 2012 09 21, 16:39)
Ingut, zemai lenkiu galva  4u.gif  ACIU smile.gif

QUOTE(Fantazija02 @ 2012 09 21, 16:44)
va čia tai kolekcija  thumbup.gif  Pagarba už sunkų, bet labai informatyvų darbą notworthy.gif  biggrin.gif

Kad tik mačitų mirksiukas.gif ax.gif
O ta Smoky Plum IBD, faina spalva, bet kas mėgsta murzinas spalvytes, ją aš priskiriu prie "murzių", kaip ir 01420 Jet Set.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 21, 15:57)
Kad tik mačitų  mirksiukas.gif  ax.gif
O ta Smoky Plum IBD, faina spalva, bet kas mėgsta murzinas spalvytes, ją aš priskiriu prie "murzių", kaip ir 01420 Jet Set.

Aha, megstu murzinas, tokias ale vintage spalvas smile.gif
i savaite karta lakuojantis per kiek laiko baigtis turetu 15 ml buteliukas spalvos? Tiesiog nuo pavasario lakuojuosi, dar ir kokiom draugem palakuoju, mano top ir baze dar po puse butelio, tai mastau kada as savo spalvas turbut sekmingai sudziovinsiu doh.gif turiu 10 vnt siai dienai.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 21, 15:24)
psio  blink.gif  clap_1.gif
pagaliau baigiau  doh.gif
Štai čia visos mano turimos spalvos "in Real"

SPALVOS

P.s. praleidau prie jų tik 4 val.  doh.gif

ogo okia didele kolekcija thumbup.gif . dekui uz vargeli 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, noriu tokios ale BEIGE spalvytes, tik kad be jokio blizgio butu. Ka patartumet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 21, 14:50)

spėju čia tokie pereinantys atspalviai kaip "kriauklės vidus" a ne?

P.S. kolekcija tai jooo... blink.gif
Atsakyti
Gal kas patartu sodria grazia klasikine raudona is IBD ar HG ax.gif

Ingerborgita bigsmile.gif nu ir saunuole thumbup.gif

ir ar turi IBD neono spalvu panasiu kaip HG? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 21 rugsėjo 2012 - 19:23
QUOTE(ValdoneX @ 2012 09 21, 01:06)
Sveikos mergaites,

Skaiciau forume, kad prancuziskui lakavimui daugelis naudojate Orly lakus. Gal galetumete imesti Orly gelinio balto ir tos lengvos ruzavos spalvytes, kur naudojate, kokia nuorodele? Buciau labai dekinga  4u.gif

laba , as naudoju prancuzui rausva- Rose colored glasses ir balta-white tips, abi neblizgios, neperlamutrines, labai naturaliai atrodo- todel man labai patinka, kam norisi rausviau- gali 2-3 sluoksnius rausvo deti.

klasikine raudona- hot rod red arba tamsesne stand out... is HG

Ingai dideliausias aciu uz milziniska darba- paziurejau, mazai kur iskraipe spalvas, tai pagaliau bus kur paziureti spalvytes, nes kiek ieskai, mazai kur yra taip realiai atitinkanciu foto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 21 rugsėjo 2012 - 20:52

i 
Merginos, kooperuokitės per AŽ.
Atsakyti
Merginos, labai reikia Jusu patarimo ax.gif

Nusipirkau as KONAD stampuka ir ploksteles, apsidziaugiau jau, prisiskaiciau, kad realiai tai tinka bet koks lakas ir to spec. pirkti nebutina....na ir nulekiau pas drauge pasipraktikuoti biggrin.gif ir spekit kas gavosi? bigsmile.gif ogi NIEKO doh.gif nu ir taip bandziau ir taip, niekaip nesiantspauduoja nors tu ka...
Gal galit trumpai bent parasyti eiga kaip ir su kuo antspauduojat darydamos ilgalaiki? t.y. ant kurio sluoksnio dedat? g.gif ir ar tinka tik KONADo lakai, ar visgi imanoma su bet kuriuo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutikutė: 22 rugsėjo 2012 - 07:47
QUOTE(Pentarda @ 2012 09 21, 20:20)
Gal kas patartu sodria grazia klasikine raudona is IBD ar HG ax.gif

Ingerborgita bigsmile.gif nu ir saunuole thumbup.gif

ir ar turi IBD neono spalvu panasiu kaip HG? g.gif

Is IBD raudona yra Bing Cheries. Visiskai klasikinio raudonumo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2012 09 22, 09:46)
Merginos, labai reikia Jusu patarimo ax.gif

Nusipirkau as KONAD stampuka ir ploksteles, apsidziaugiau jau, prisiskaiciau, kad realiai tai tinka bet koks lakas ir to spec. pirkti nebutina....na ir nulekiau pas drauge pasipraktikuoti biggrin.gif  ir spekit kas gavosi? bigsmile.gif  ogi NIEKO doh.gif  nu ir taip bandziau ir taip, niekaip nesiantspauduoja nors tu ka...
Gal galit trumpai bent parasyti eiga kaip ir su kuo antspauduojat darydamos ilgalaiki? t.y. ant kurio sluoksnio dedat? g.gif  ir ar tinka tik KONADo lakai, ar visgi imanoma su bet kuriuo? g.gif

laba, realiai man netinka bet koks lakas-nes jie nera gerai pigmentuoti, nesulyginsi su specialiu laku, jis naudojasi labai taupiai ir tikrai ner kur taupyti. bet visgi, atsispausti turejo ir su paprastu tik silpnesne spalva. manau jus nenuvalete lipnumo, nes bent jau man tada neatsispaudzia. po lakavimo pries tepant baze svelniai nuvalau lipnuma nuo tu naguciu, kur desiu stampukus ir tada dedu. po to tepu topa. jei kartu valosi ir spalva per daug- o taip man atsitinka, kai jau reikia keisti lempas- tai galima padaryti visa lakavima su topu, nuvalyti lipnuma- tada vel topas.

SONIE o tu IBD cashmyre blush,ji rusva svelniai su vos gelsvu atspalviu, manau jei siek tiek su mocha pamaisius galima gauti rudesni atsalvi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 22 rugsėjo 2012 - 10:03
QUOTE(ritukas1 @ 2012 09 22, 10:00)
laba, realiai man netinka bet koks lakas-nes jie nera gerai pigmentuoti, nesulyginsi su specialiu laku, jis naudojasi labai taupiai ir tikrai ner kur taupyti. bet visgi, atsispausti turejo ir su paprastu tik silpnesne spalva. manau jus nenuvalete lipnumo, nes bent jau man tada neatsispaudzia. po lakavimo pries tepant baze svelniai nuvalau lipnuma nuo tu naguciu, kur desiu stampukus ir tada dedu. po to tepu topa. jei kartu valosi ir spalva per daug- o taip man atsitinka, kai jau reikia keisti lempas- tai galima padaryti visa lakavima su topu, nuvalyti lipnuma- tada vel topas.

Bandziau pirma karta deti ant lako nenuvalius jo, tai lipnumas sugadino iskart, tik issimozojo, tada bandziau nuvalyti lipnuma ir deti ant lako, irgi issimozojo g.gif ir trecia karta bandziau jau uzdejusi topa ir nuvalius lipnuma tai isvis slidinejo ir net neprilipo antspaudas g.gif naudojau HG, tai gal del to...bet galvojau uzantspauduosiu, palaikysiu po lempa ir ant virsaus dar karta topa uztepsiu unsure.gif
Atsakyti