Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Aurelia @ 2012 09 21, 10:28)
Inga, tai visas dek, idomu tavo turta pamatyti  bigsmile.gif ka cia zaisi po kelias spalvas  ax.gif

Ta prasme ant tipsų galiu nufotkint, bet realiai kaip ant teptuko atrodo doh.gif oho kiek foto, tai ir temą baigtume lotuliukas.gif , nu pabandysiu gryš iš m-klos mano pagalbininkė, tai pabandysiu po kelias spalvas nufotkint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 21, 10:00)
bigsmile.gif  doh.gif  OOOooo tu rupuze, kam reikejo rodyt ta amazona lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jopshikmat gi daba sikine graush, kaip zuk buk reik nauju spalvu biggrin.gif  biggrin.gif  Dieve as i taip 5 pasemiau,o siandien vo per jus da ir 6 ta doh.gif

ku prigriebei, zose? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kas turit mane domina sitos spalvikes kaip atrodo
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 20, 19:46)
pas mane ir toks pat pagrindas kaip ikele vyvukas , su ryskiu uzrasu ir be sone esancio uzraso. Bet tikrai manu, kad tai orginali preke, nes sepetelis plokscias, trumpukas.

man dar iš Harmony nieko neatrašė. Bet logiškai ppagalvojus, jei ji ima tas spalvas ir kitką iš vieno tiekėjo, tai manau, kad oroginalas tikrai turėtų būti 4u.gif

QUOTE(klau @ 2012 09 20, 20:38)
Gelinis lakavimas su trupuciu geliu smile.gif

labai dailu, kruopštu thumbup.gif Nemėgėja aš nagų dailės, bet kruopštumą užskaitau thumbup.gif

QUOTE(Sonie @ 2012 09 21, 08:12)

čia, jaučiu, bus big mystake su ta kaina. Jaučiu, turėjo būti 6,99 lotuliukas.gif
Atsakyti
as ir paimciau viena ar pora spalvyciu smile.gif

siandien tobulinau HG Need a Tan spalva, man ji pasirode labai jau gelsva, tai i visa buteliuka lasinau HG Exhale spalva vis po kelis lasus ir zinokit gavosi visai nebloga spalva, tokia sviesi nude kokios ir norejau smile.gif dar ant paletes pries tai bandziausi kitas spalvas pamaisyt, tai su hg passion maisant galima svelnia ruzava isgauti, irgi labai faina gaunasi. deja nenufotkinau...
Atsakyti
ir dar neblogai atrodo ant hg tiger uzlakavus reserve, idomiai taip, o ant juodos uzlakavus reserve gaunasi tokia kaip ir zalia spalva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jusku: 21 rugsėjo 2012 - 12:01
http://www.amazon.co...=A33FD3Y4Y2KL4K
jei uzrasyta In Stock.
Ships from and sold by ka tai reiskia?joliau man irgi viena vieta svyla, zut but reikia nauju laku doh.gif iskur tu pinigu gaut?ka uzdirbu is kart isleidu. jauciu reikes vel vyro prasyti g.gif vel reikes but idealia zmona doh.gif ale as noriu visu spalvu.mergickos jei kas ras internete kokia nors palete su ibd spalvom ikelkit.
ale negaliu nusiraminti doh.gif mintys sukasi apie lakus jau pradejau nagus griaust doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 09 21, 12:13)
jei uzrasyta In Stock.
Ships from and sold by ka tai reiskia?

Čia tik rašo, kad pardavėjas Beautyland. In stock - yra prekyboje.
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 09 21, 12:13)
jei uzrasyta In Stock.
Ships from and sold by ka tai reiskia?j

na jau atsake 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 21 rugsėjo 2012 - 12:25
Xaaa..as emiau is buynailso cia pries kelias dienas ir vo viena daba is jusu amazono uzmasinta biggrin.gif
ibd Just Gel Polish ROAD TO PARIS
ibd Just Gel Polish POLAR SKY
ibd Just Gel Polish SAGE MASTER
ibd Just Gel Polish INKY PINKY
ibd Just Gel Polish JUST SO LOVELY
ibd Just Gel Polish SO CRYPTIC
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 21, 12:29)
Xaaa..as emiau is buynailso cia pries kelias dienas ir vo viena daba is jusu amazono uzmasinta biggrin.gif
ibd Just Gel Polish ROAD TO PARIS
ibd Just Gel Polish POLAR SKY
ibd Just Gel Polish SAGE MASTER
ibd Just Gel Polish INKY PINKY
ibd Just Gel Polish JUST SO LOVELY
ibd Just Gel Polish SO CRYPTIC

Oj kaip idomu, pagooglinau visas spalvas, kai gausi, nufotkint ant tipsu gerai ? smile.gif Cryptic spalva idomu ar labiau melyna ar labiau i trukio nes visokiu fotkiu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 09 21, 13:35)
Oj kaip idomu, pagooglinau visas spalvas, kai gausi, nufotkint ant tipsu gerai ? smile.gif Cryptic spalva idomu ar labiau melyna ar labiau i trukio nes visokiu fotkiu yra smile.gif

Tai da kol gausiu, geras menesis biggrin.gif O Cryptik emiau spec,nes norejau kaip HG ten tie pigmentai WIGGLE FINGERS kazkoks yra toks vien melyni blizguciai kaip good goosip raudoni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 21 rugsėjo 2012 - 12:41