Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(gerda23 @ 2012 09 20, 13:39)
saplvinga taprasme laka? tai koki ta gelini?

taip gelinį laką.
Atsakyti
QUOTE(spalvinga @ 2012 09 20, 13:57)
taip gelinį laką.

mm tai taprasme su nobility nuriebalinat naga uztepat nobility geli tada i lempa o tada ant virsaus gelinis laka? vel i lempa ir nuvalot lipnu sluoksni?
Atsakyti
QUOTE(gerda23 @ 2012 09 20, 13:59)
mm tai taprasme su nobility nuriebalinat naga uztepat nobility geli tada i lempa o tada ant virsaus gelinis laka? vel i lempa ir nuvalot lipnu sluoksni?

tas pats kaip ir visus kitus gelinius lakus dėtum,paaiškinimas pirmame puslapyje
Atsakyti
bondas

user posted image

user posted image

fuondation

user posted image
Atsakyti
o as dar merginos turiu toki klausima o kuo skiriasi gelinis lakas nuo biogelio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 20, 14:30)

na man panasu i originala g.gif
Atsakyti
Ziurejau dabar gelisho puslapi ir lyginau su tai, kas yra ebay. Hm.. tai labai mazai te noriginalu. Nes originalai turi buti visi balti kamstukai, o ten visokiu spalvu... Tai net idomu pasidare. Tik Kit'ai atitinka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte2012 @ 2012 09 20, 14:50)
Ziurejau dabar gelisho puslapi ir lyginau su tai, kas yra ebay. Hm.. tai labai mazai te noriginalu. Nes originalai turi buti visi balti kamstukai, o ten visokiu spalvu... Tai net idomu pasidare. Tik Kit'ai atitinka...  g.gif

kazka maisai, man toks jausmas smile.gif parodyk kur randi, kad raso Harmony Gelish ir tavo nuomone ne originalas.
Atsakyti
QUOTE(Mergyte2012 @ 2012 09 20, 14:50)
Ziurejau dabar gelisho puslapi ir lyginau su tai, kas yra ebay. Hm.. tai labai mazai te noriginalu. Nes originalai turi buti visi balti kamstukai, o ten visokiu spalvu... Tai net idomu pasidare. Tik Kit'ai atitinka...  g.gif

naujo ledimo BASE ir TOP'AS tikrai turi but su spalvotais kamstukais.
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 20, 15:00)
naujo ledimo BASE ir TOP'AS tikrai turi but su spalvotais kamstukais.

drinks_cheers.gif
net perziurejau savuosius, geltoni numeriukai apacioj, issamus aprasymas ir visa kita.....
Atsakyti
Nepanikuojam, merginos 4u.gif

Viena uzklause, o visos dabar tr....dalioja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien buvau Nagavitoj, pirkau topa. Uzsiveze nauja partija, kamstukai pilki ir tamsiai pilki.

Nervams nuraminti, foto :

user posted image
Atsakyti