Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(freza80 @ 2012 09 20, 08:48)
Stai ir mano atostoginis manikiuras ( ir pedikiuras ) CND shellac hollywood, trys sluoksniai, puikiai dengia ir du, bet is iprocio uzmeciau ir trecia  smile.gif  Baigiau lakuoti apie 01.00 blush2.gif 

[url=http://w

wub.gif ex..visdelto raudona ir jos atspalviai mane zudo biggrin.gif Verge as tokiom spalvom wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gerda23 @ 2012 09 20, 08:48)
o merginos ar eina internetu is nagavitos uzsisakyti? blush2.gif

Zinoma galima, tik priemoka papildoma 12lt uz siuntima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 20, 08:48)
Stai ir mano atostoginis manikiuras ( ir pedikiuras ) CND shellac hollywood, trys sluoksniai, puikiai dengia ir du, bet is iprocio uzmeciau ir trecia  smile.gif  Baigiau lakuoti apie 01.00 blush2.gif 

gražu wub.gif oho kiek ilgai lakavaisi doh.gif tai kur jau lekiam atostogauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 20, 08:51)
wub.gif ex..visdelto raudona ir jos atspalviai mane zudo biggrin.gif Verge as tokiom spalvom wub.gif  wub.gif
Papildyta:

Zinoma galima, tik priemoka papildoma 12lt uz siuntima  4u.gif

Gaila, kad fotikas neperduoda to smulkaus ( kaip mango ) auksinio zerejimo blush2.gif
Atsakyti
o kodel as tada kai einu i nagavitos psl nerandu nei kainu nieko tik pacias prekes bet nera nei kainu, gal kazkaip ne ten ziuriu? blush2.gif
Atsakyti
O as pasirodau savo vakarykste bludena biggrin.gif Siuliau klientei pabandyti ingos vakar rodyta varianta, bet ji uzsinorejo nagu juodu ir taskai kad neisbege butu....
P.S. Linija specialiai i kampucius kylanti, kreiva. Klientes noras man isakymas biggrin.gif . Gavosi grynai rudeniniai grybai biggrin.gif doh.gif

user posted image

Naudota 3 sluoksniai HG Black Shadow ir taskuciai su HG Sleek White.

Papildyta:
QUOTE(gerda23 @ 2012 09 20, 08:58)
o kodel as tada kai einu i nagavitos psl nerandu nei kainu nieko tik pacias prekes bet nera nei kainu, gal kazkaip ne ten ziuriu? blush2.gif

Eikite CIA smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 20 rugsėjo 2012 - 08:09
Sonie man faini, tokie linksmi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 rugsėjo 2012 - 08:05
Sonie dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 20, 09:03)
O as pasirodau savo vakarykste bludena  biggrin.gif Siuliau klientei pabandyti ingos vakar rodyta varianta, bet ji uzsinorejo nagu juodu ir taskai kad neisbege butu....

wub.gif thumbup.gif super.... gražu mirksiukas.gif , aš irgi šonu dariau tik gal kai išsiliejo burbulai netaip matosi mirksiukas.gif

P.s. man doh.gif užėjo kažkokia dailės manija, vakar prisiunčiau pvz., tai reiks bandyti mirksiukas.gif , šiand. darbe nepavyks nes viskas užgrūsta, bet gal ryt namuose g.gif , reiks visą tavorą tystis namo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 20 rugsėjo 2012 - 08:08
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 20, 09:07)

P.s. man  doh.gif užėjo kažkokia dailės manija, vakar prisiunčiau pvz., tai reiks bandyti  mirksiukas.gif , šiand. darbe nepavyks nes viskas užgrūsta, bet gal ryt namuose  g.gif , reiks visą tavorą tystis namo  doh.gif  lotuliukas.gif

gal tai rudeni norisi nuvyt biggrin.gif
oij laukiam laukiam mes pavyzdeliu laukiam biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 20, 09:10)
gal tai rudeni norisi nuvyt  biggrin.gif
oij laukiam laukiam mes pavyzdeliu laukiam  biggrin.gif  wub.gif

pažadu tikrai kad įmesiu ką padarysiu, bet žiūrėsiu kaip ryt ar bus kūrybinė nuotaika ar ne, nes man užplaukia trūks plyš reik piešt lotuliukas.gif
p.s. ir geros dienelės visoms, lekiu į darbelį mirksiukas.gif vakare suisimatysim blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 20 rugsėjo 2012 - 08:22
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 20, 09:22)
pažadu tikrai kad įmesiu ką padarysiu, bet žiūrėsiu kaip ryt ar bus kūrybinė nuotaika ar ne, nes man užplaukia trūks plyš reik piešt  lotuliukas.gif

Siandien nusikalsi kaip suo ir ryt i nagus jau ziuret nebenoresi biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Pabandziau pataskuoti ant tipso, super gaunasi, man issilieje taskiukai irgi grazu smile.gif Nesulaukiu dabar savaitgalio, kai reiks manikiura persidaryti thumbup.gif
Taskavimui specialaus irankio neturejau, tai panaudojau adatele su apvalia galvute is marskiniu ir ismeigiau ja i piestuka rolleyes.gif
Savimi neatsistebiu, esu klasikos megeja, raudoni nagai ir prancuzas, i kitokius negaledavau ziuret, apie jokias dailes nei kalbos schmoll.gif Dabar ir blizguciai jau patinka ir taskuciai doh.gif
Atsakyti