QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 12:17)
Cia Indian Sari, IBD. Man ji graziausia is violetiniu kokias turiu, graziai ziurisi ant koju labai.
Papildyta:
[quote=Jolkuce,2012 09 17, 14:21]
Jolkuce kaip visada, pritrenkiamai grazu
Papildyta:
QUOTE(Lurta @ 2012 09 17, 14:10)
Nu graži gyvatė
ale sakiau, jau stabdyt reikia su spalvų pirkimu. Bo darausi sau ir keliom draugikėm, tai kažkaip manau, kad ims stingti man tos spalvos
ale sakiau, jau stabdyt reikia su spalvų pirkimu. Bo darausi sau ir keliom draugikėm, tai kažkaip manau, kad ims stingti man tos spalvos
As irgi tik sau, mamai, ir labai retai porai draugiu, koki karta per men arba reciau. Bet laku turiu, kaip kokia meistre vyrui bijau net rodyt, nes jam jau panika turbut tuoj istiks eilini kart pamacius lapuka is pasto del siuntinio
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 14:21)
dieve koks grozis
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 15:21)
HG "Sweet dream " pagrindas ir IBD "Dolomite" galiukai
Nu negaliu nepagirti JOLKUCES
Nuostabus darbelis
Manau IBD "Dolomite" bus labai populiari saltuoju metu. Pas mane jau dabar klientes ja po truputi pradejo lakuotis.
QUOTE(edita85 @ 2012 09 17, 09:57)
342 kokia spalva?
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 10:00)
Diva
A vat ir ne
Ten juk belas vampires
As priekyje nerasau 01..... kodo pradzios tik 3 paskutinius skaicius.
Papildyta:
Ziauriai grazu as irgi tokiu noreciau
O tu ten klausyk pagrinda ne pervisa naga lakavai ane ? Kazkaip ant ataugimo linijos daugiau spalvos,bet gal taip ir gerai visai. Man grazu
WOW nu nerealiai pasakiskai fantastiskai grazu nu po tokiu prancuzu tai net nesinori poto paciai nieko rodytis nu nerealiai , ir ta spalva man reiktu uzsisakyti, ziuriu visai grazi
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 13:21)
Papildyta:
QUOTE(Emsija @ 2012 09 17, 14:01)
As irgi tik sau, mamai, ir labai retai porai draugiu, koki karta per men arba reciau. Bet laku turiu, kaip kokia meistre vyrui bijau net rodyt, nes jam jau panika turbut tuoj istiks eilini kart pamacius lapuka is pasto del siuntinio
vyrai visada per daug karštai reaguoja į moteriškių silpnybes
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 16:00)
A vat ir ne
Ten juk belas vampires
Papildyta:
O tu ten klausyk pagrinda ne pervisa naga lakavai ane ? Kazkaip ant ataugimo linijos daugiau spalvos,bet gal taip ir gerai visai. Man grazu
Ten juk belas vampires
Papildyta:
Per visa lakuota, tiesiog seselis taip krenta
Nu vo as sakau kad man diva ir bella vampire vienodai maishosi
Aciu panos, kam patiko, realiai kaip visad spalvos sodresnes blizgesio daugiau, neimanoma su mano senu kledaru nieko normalaus nufotkint
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 16:30)
Per visa lakuota, tiesiog seselis taip krenta
Aciu panos, kam patiko, realiai kaip visad spalvos sodresnes blizgesio daugiau, neimanoma su mano senu kledaru nieko normalaus nufotkint
Jolkuce, o tepat galiukus su paciu lako teptuku ar dar kokius papildomus irankius naudojat, plonesnius gelio teptukus ir t.t. tiesiog super - taip idealiai lygiai gaunasi, tai igudusios rankos nuopelnas ar yra dar kokiu papildomu gudrybiu?
man buna sunkiausia dalis - sypseneles krastai, kur ties nago krastu, reikia labai pasistengt tokio dailumo ir plonumo linija nupiest ir kad ant odos nepatektu
QUOTE(lisik @ 2012 09 17, 17:07)
Jolkuce, o tepat galiukus su paciu lako teptuku ar dar kokius papildomus irankius naudojat, plonesnius gelio teptukus ir t.t. tiesiog super - taip idealiai lygiai gaunasi, tai igudusios rankos nuopelnas ar yra dar kokiu papildomu gudrybiu?
man buna sunkiausia dalis - sypseneles krastai, kur ties nago krastu, reikia labai pasistengt tokio dailumo ir plonumo linija nupiest ir kad ant odos nepatektu
nera cia stebuklo, tiesiog plonas teptukas iskarpytas savam patogumui, o visa kita tai juodi 8m. praktikos