Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

user posted image
user posted image
HG "Sweet dream " pagrindas ir IBD "Dolomite" galiukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 rugsėjo 2012 - 13:23
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 14:21)

pasaka! smile.gif preciziškai
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 12:17)
O kokia cia?  bigsmile.gif
user posted image

Cia Indian Sari, IBD. Man ji graziausia is violetiniu kokias turiu, graziai ziurisi ant koju labai.
Papildyta:
[quote=Jolkuce,2012 09 17, 14:21]

Jolkuce kaip visada, pritrenkiamai grazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lurta @ 2012 09 17, 14:10)
Nu graži gyvatė biggrin.gif
ale sakiau, jau stabdyt reikia su spalvų pirkimu. Bo darausi sau ir keliom draugikėm, tai kažkaip manau, kad ims stingti man tos spalvos  doh.gif

As irgi tik sau, mamai, ir labai retai porai draugiu, koki karta per men arba reciau. Bet laku turiu, kaip kokia meistre lotuliukas.gif vyrui bijau net rodyt, nes jam jau panika turbut tuoj istiks eilini kart pamacius lapuka is pasto del siuntinio biggrin.gif
Atsakyti

dieve koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ar bandet kas TOKIUS? koky atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 15:21)

Nu negaliu nepagirti JOLKUCES smile.gif
Nuostabus darbelis thumbup.gif
Manau IBD "Dolomite" bus labai populiari saltuoju metu. Pas mane jau dabar klientes ja po truputi pradejo lakuotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo millka: 17 rugsėjo 2012 - 14:55
QUOTE(edita85 @ 2012 09 17, 09:57)
342 kokia spalva?

QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 10:00)

A vat ir ne schmoll.gif
Ten juk belas vampires mirksiukas.gif
As priekyje nerasau 01..... kodo pradzios tik 3 paskutinius skaicius.
Papildyta:

Ziauriai grazu wub.gif as irgi tokiu noreciau mirksiukas.gif
O tu ten klausyk pagrinda ne pervisa naga lakavai ane ? Kazkaip ant ataugimo linijos daugiau spalvos,bet gal taip ir gerai visai. Man grazu wub.gif
Atsakyti

WOW blink.gif wub.gif nu nerealiai pasakiskai fantastiskai grazu thumbup.gif nu po tokiu prancuzu tai net nesinori poto paciai nieko rodytis lotuliukas.gif nu nerealiai , ir ta spalva man reiktu uzsisakyti, ziuriu visai grazi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 13:21)

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Emsija @ 2012 09 17, 14:01)
As irgi tik sau, mamai, ir labai retai porai draugiu, koki karta per men arba reciau. Bet laku turiu, kaip kokia meistre lotuliukas.gif vyrui bijau net rodyt, nes jam jau panika turbut tuoj istiks eilini kart pamacius lapuka is pasto del siuntinio biggrin.gif

lotuliukas.gif vyrai visada per daug karštai reaguoja į moteriškių silpnybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 17, 16:00)
A vat ir ne  schmoll.gif
Ten juk belas vampires  mirksiukas.gif
As priekyje nerasau 01..... kodo pradzios tik 3 paskutinius skaicius.
Papildyta:

Ziauriai grazu  wub.gif as irgi tokiu noreciau  mirksiukas.gif
O tu ten klausyk pagrinda ne pervisa naga lakavai ane ? Kazkaip ant ataugimo linijos daugiau spalvos,bet gal taip ir gerai visai. Man grazu wub.gif

Per visa lakuota, tiesiog seselis taip krenta smile.gif

Nu vo as sakau kad man diva ir bella vampire vienodai maishosi doh.gif

Aciu panos, kam patiko, realiai kaip visad spalvos sodresnes blizgesio daugiau, neimanoma su mano senu kledaru nieko normalaus nufotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 16:30)
Per visa lakuota, tiesiog seselis taip krenta smile.gif

Nu vo as sakau kad man diva ir bella vampire vienodai maishosi doh.gif

Aciu panos, kam patiko, realiai kaip visad spalvos sodresnes blizgesio daugiau, neimanoma su mano senu kledaru nieko normalaus nufotkint biggrin.gif

Jolkuce, o tepat galiukus su paciu lako teptuku ar dar kokius papildomus irankius naudojat, plonesnius gelio teptukus ir t.t. smile.gif tiesiog super - taip idealiai lygiai gaunasi, tai igudusios rankos nuopelnas ar yra dar kokiu papildomu gudrybiu? smile.gif

man buna sunkiausia dalis - sypseneles krastai, kur ties nago krastu, reikia labai pasistengt tokio dailumo ir plonumo linija nupiest ir kad ant odos nepatektu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 17 rugsėjo 2012 - 16:10
QUOTE(lisik @ 2012 09 17, 17:07)
Jolkuce, o tepat galiukus su paciu lako teptuku ar dar kokius papildomus irankius naudojat, plonesnius gelio teptukus ir t.t. smile.gif tiesiog super - taip idealiai lygiai gaunasi, tai igudusios rankos nuopelnas ar yra dar kokiu papildomu gudrybiu? smile.gif

man buna sunkiausia dalis - sypseneles krastai, kur ties nago krastu, reikia labai pasistengt tokio dailumo ir plonumo linija nupiest ir kad ant odos nepatektu smile.gif

nera cia stebuklo, tiesiog plonas teptukas iskarpytas savam patogumui, o visa kita tai juodi 8m. praktikos biggrin.gif
Atsakyti