Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 19, 18:23)
aš pasirodau savo pirkinius.....  blush2.gif  mirksiukas.gif
tik nekreipiam dėmesio į nulakavimą, kadangi jie pas mane visai db nelakuoti tai užtepiau betkaip spalvai parodyti
user posted image

ant pirmo pirsciuko is kaires puses super spalvyte wub.gif
o as uzsisakiau ibd slate, con-fuchsion, maui sunset, nes dar neturejau
tongue.gif strukturini 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvukas: 19 rugsėjo 2012 - 18:23
QUOTE(sylvia @ 2012 09 19, 15:21)
merginos , man iskylo toks klausmas:
ar galima parafino vonele daryt is kart po gelinio lakavimo?nes pas mane kai kurios klientes nori

QUOTE(freza80 @ 2012 09 19, 18:02)
Kiek zinau, nerekomenduojama - gali prasciau laikyti gelinis lakavimas ax.gif

Aš manau ,kad prieš dedant ilgalaikį tai negerai parafinas, o po g.gif juk jau viskas sutvarkyta, padaryta, tai gal galima g.gif , juk aliejuką ir kremą poto tepam, tik gaila būtų bedarant pilingą nesusibraižytų paviršius, bet jei naudoji spec. pilingą prieš parafiną tai jis ten labai švelnus tai gal nieko g.gif
Šiaip tokiu atveju geriausiai pasiskamb. į Nagavitą ir pasiklausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 19, 18:03)
Ir man pasirode panasi i maui sunset ax.gif

Sakykit, o bing cherry berry nepanasi i hot rod red? blush2.gif

Neturiu maui sunset, negaliu palygint, is nuotrauku tikrai panasios, bet man lyg indian sari tokia sodresne, daugiau purpurines ryskesnes gal ideta g.gif .
Atsakyti
o cia gelio nuemimui? jie vienkartiniai ar ne?
nuemimui
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 19, 20:09)
o cia gelio nuemimui? jie vienkartiniai ar ne?
nuemimui

aš jas turėjau, jos šiaip yra naudojamos ten IBD gelio bondo pertekliui nuiimti, lipnumui nuvalyti. Nu kaip ir jo, bet brangiai gaunasi, čia kažkas rašė ir aš pati esu pasidariusi iš Senukų nusipirkus paralono "fortkėms" kamšyt, jį susikarpai norimo dydžio ir iš vieno rulono tau jų 100-ai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 19 rugsėjo 2012 - 19:16
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 19, 20:15)
aš jas turėjau, jos šiaip yra naudojamos ten IBD gelio bondo pertekliui nuiimti, lipnumui nuvalyti.

a. as galvojau nutirpinimui jos skirtos ax.gif blush2.gif o ant kokios serveteles pilate tirpikli?as tokias naudoju, bet man net 15min palaikius ne visada viskas nusiima, ir toli grazu ne su apelsinmedzio lazdele nusibraukia doh.gif o su metaliniu nujemu ax.gif tokios
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 19, 20:27)
a. as galvojau nutirpinimui jos skirtos ax.gif  blush2.gif  o ant kokios serveteles pilate tirpikli?as tokias naudoju, bet man net 15min palaikius ne visada viskas nusiima, ir toli grazu ne su apelsinmedzio lazdele nusibraukia doh.gif o su metaliniu nujemu ax.gif tokios

Nuiminejant naudoju visada atgnybta vatos nedideli gabaleli, vieno apslritimuko uztenka abiems rankoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 19, 17:30)
pirkau is temos viskas nagams is agnyte 1984 mirksiukas.gif

blyn, as irgi pas ja ziurejau, bet zinokit man nepatiko foto ikelta laku, nes ten pagal ta puslapiuka, tai kopiju nuotrauka. Tai delto suabejojau ir nebepirkau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 19, 20:27)
ir toli grazu ne su apelsinmedzio lazdele nusibraukia doh.gif o su metaliniu nujemu ax.gif tokios

as irgi tokias naudoju, tik jas dar perpuse suplesau, na žodžiu 5 reikia 10 pirštų
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 19, 20:46)
Nuiminejant naudoju visada atgnybta vatos nedideli gabaleli, vieno apslritimuko uztenka abiems rankoms  smile.gif

reiks pabandyti

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 19, 20:51)
as irgi tokias naudoju, tik jas dar perpuse suplesau, na žodžiu 5 reikia 10 pirštų

ir as taip pagalvojau, kad pataupyti reiktu tongue.gif bet ka daryti, kad lengviau nusijimtu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 09 19, 20:54)
reiks pabandyti
ir as taip pagalvojau, kad pataupyti reiktu tongue.gif bet ka daryti, kad lengviau nusijimtu? g.gif

pas mane nžn niekada nenusiema taipkaip filmuke, kad su apelsinmedžio lazdele, aš visada su metaliniu atstumdėju nuiminėju, bet reik ir atsargiai kad nepažeistum nagučių.
Atsakyti
Ingeborgita koks grožis wub.gif
QUOTE(noraeleo @ 2012 09 19, 16:31)
obana  unsure.gif  as kaip tik rinkausi ka is jos nusipirkti , nes daug spalvu turi

QUOTE(Signa... @ 2012 09 19, 19:50)
blyn, as irgi pas ja ziurejau, bet zinokit man nepatiko foto ikelta laku, nes ten pagal ta puslapiuka, tai kopiju nuotrauka. Tai delto suabejojau ir nebepirkau....  g.gif

aš iš jos pirkau spalvas, originalai thumbup.gif
Atsakyti